malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Gothiclady
Gothiclady
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem o kim mówisz, jeżeli też o mnie - nie mam takiej władzy.

to już było pisane z tego co widze, ale to jak kulą w płot - ona ma problem ze zrozumieniem tego...
Adidasowa
Adidasowa
  31 Octombrie 2011
Gothiclady
Gothiclady: ona ma problem ze zrozumieniem tego...

:zonk: szkoda nawet tego komentować. :and:
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem o kim mówisz, jeżeli też o mnie - nie mam takiej władzy.

Nie o to mi do końca chodziło jak to rozumiesz. Po prostu każdy z nas widzi przez co ciągle jest tu taka afera - bo uzytkownik cien fryzjera wchodzi - napisze jeden durny post a ja sie wkurzam, zaczyna sie od slowa do slowa a konczy tak jak dzisiaj.
Dlatego kiedy admin daje bana to powinien sprawe przekazac do fp o bana stalego bo w koncu wy tutaj jestescie od utrzymania porządku? tak czy nie?
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: szkoda nawet tego komentować.

wiec po co piszesz? szkoda komentowac ale musisz 3 grosze wtracic :ziober2:
Adidasowa
Adidasowa
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wiec po co piszesz? szkoda komentowac ale musisz 3 grosze wtracic

przestań już :zonk:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Takich mamy modów

Konto usunięte
Konto usunięte: powinnas miec pretensje do adminow bo oni nie sa obiektywni i pozwalaja na takie zachowania

Konto usunięte
Konto usunięte: wie kto to jest a moderatorzy nie moga sie dowiedziec

Konto usunięte
Konto usunięte: ale gdyby admini byli w porządku

Konto usunięte
Konto usunięte: admini nic sobie z tego nie robia (a jakze?)

Konto usunięte
Konto usunięte: u adminow to nic nie daje

Konto usunięte
Konto usunięte: przymykaja oko na to co sie tutaj dzieje

Konto usunięte
Konto usunięte: Pod tym moge sie podpisac bo czasem nie reaguja.

Konto usunięte
Konto usunięte: no niestety nie boo moderatorzy nie rozdali banów które się należały

Konto usunięte
Konto usunięte: jak pisałam do modów to chyba oni powinni się tym zająć bo bany to wasza działka! wszyscy widzą co tu sie dzieje i jeszcze ja mam latac i prosic o zbanowanie?

Czasami mam dziwne wrażonko, że rzeczywisty wiek niektórych tutaj nijak ma się do stopnia dojrzałości i do czytania ze zrozumieniem. Aż dziw, że zamiast zając się problemami w życiu realnym starają się na siłę wydziergać na szydełku dodatkowe, wyimaginowane tutaj. Szkoda czasu na setne tłumaczenie możliwości i ograniczeń, przedstawianie rzeczy oczywistych, które jednak nie potrafią do niektórych dotrzeć i zostać prawidłowo przetworzone. Nie wiem, jakby mi tak cholernie źle było gdzieś, to zamiast tracić nerwy i obgryzać ze stresów paznokcie do mięsa rozważyłabym zmianę portalu na taki, w którym będą mnie i moje wieczne żale doskonale rozumieć. Zapewne tam moderatorzy i FP mieliby nadludzkie możliwości i spełnialiby wszystkie moje zachcianki, mhm :zakochany:

Jesteś tak odpychającą osobą, że z mojej strony przez swoje bezczelne zachowania i wieczne pretensje do świata Twoje wszelkie żale będą ignorowane. Wielokrotnie człowiek starał się dojść do czegoś, pomóc jakoś, podpytać, rozwikłać zagadkę konta incognito, ale nie mam przecież takiego obowiązku. Poza tym można starać się pomóc, wyjaśnić coś wykraczającego poza reakcję konieczną ale osobom normalnym, takim, z którymi można normalnie się dogadać i którzy potrafią zrozumieć, że czegoś zrobić fizycznie nie możemy. Ty do takich osób nie należysz. Także zamiast płakać, że coś nie jest po Twojej myśli:

Zresztą podejrzewam, że nie tylko mnie zraziłaś do siebie maksymalnie.

Aha - ja Cię nie obrażam jakby co, nie śmiałabym przecież spytać czy masz okres - ponieważ wiem, że jest to najgorsza na świecie obelga .
Gothiclady
Gothiclady
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlatego kiedy admin daje bana to powinien sprawe przekazac do fp o bana stalego bo w koncu wy tutaj jestescie od utrzymania porządku? tak czy nie?

postaram się napisać to tak, żebys w końcu zrozumiała

na forum sa moderatorzy, którzy zamykają tematy i dają bany. mogą dac bana na godzinę, 24h, 7 dni tylko i wyłacznie wtedy, gdy osoba która złamała regulamin napisała posta nie później niż godzinę wstecz. oni zajmują się forum. nie biegają po fp/ft.

i teraz podam na swoim przykładzie: jesli jestem sobie userem i widzę jak ktoś inny mnie obraża - nie idę do moderatora forum, tylko zgłaszam sprawę FP na pw (wraz z podanym linkiem do tematu w którym zostałam obrażona). wtedy FP sprawdza i albo daje dłuższego bana albo blokuje konto.

jesli nadal nie zrozumiałaś to ja się poddaję i w żadne dyskusje z tobą wdawać się nie będę bo to woła o pomstę do nieba i blokady konta za głupotę
Adidasowa
Adidasowa
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Aha - ja Cię nie obrażam jakby co, nie śmiałabym przecież spytać czy masz okres - ponieważ wiem, że jest to najgorsza na świecie obelga .

szczam :crylol:
Gothiclady
Gothiclady
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Zapewne tam moderatorzy i FP mieliby nadludzkie możliwości i spełnialiby wszystkie moje zachcianki, mhm

i admini jeszcze.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 Octombrie 2011
Gothiclady
Gothiclady: i admini jeszcze.

No tak. W końcu powinni być ustawieni w każdym domu, w którym jest połączenie z internetem i pilnować, czy przypadkiem użytkownik niemile widziany na portalu nie zakłada akurat konta :)
Adidasowa
Adidasowa
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No tak. W końcu powinni być ustawieni w każdym domu, w którym jest połączenie z internetem i pilnować, czy przypadkiem użytkownik niemile widziany na portalu nie zakłada akurat konta :)

zapomniałaś dodać, że 24/h :woot:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zapomniałaś dodać, że 24/h

To jest akurat oczywiste.
Najlepiej podłączyć go pod kroplówki i cewnik :-)
Paulinessa
Paulinessa
  31 Octombrie 2011

świński obowiązek, ot co.!

Adidasowa
Adidasowa
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Najlepiej podłączyć go pod kroplówki i cewnik :-)

:crylol: Jezu, ja bym modem być nie chciała :woot: szlag jasny by mnie trafil :zonk:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 Octombrie 2011
massacre
massacre: massacre

Ten ma szeroką gamę i przynajmniej widać jak wygląda na skórze, może dobrałabyś podobny do tego, który akurat używasz.

przed ostatni najlepszy :F
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.