Konto usunięte: Takich mamy modów
Konto usunięte: powinnas miec pretensje do adminow bo oni nie sa obiektywni i pozwalaja na takie zachowania
Konto usunięte: wie kto to jest a moderatorzy nie moga sie dowiedziec
Konto usunięte: ale gdyby admini byli w porządku
Konto usunięte: admini nic sobie z tego nie robia (a jakze?)
Konto usunięte: u adminow to nic nie daje
Konto usunięte: przymykaja oko na to co sie tutaj dzieje
Konto usunięte: Pod tym moge sie podpisac bo czasem nie reaguja.
Konto usunięte: no niestety nie boo moderatorzy nie rozdali banów które się należały
Konto usunięte: jak pisałam do modów to chyba oni powinni się tym zająć bo bany to wasza działka! wszyscy widzą co tu sie dzieje i jeszcze ja mam latac i prosic o zbanowanie?
Czasami mam dziwne wrażonko, że rzeczywisty wiek niektórych tutaj nijak ma się do stopnia dojrzałości i do czytania ze zrozumieniem. Aż dziw, że zamiast zając się problemami w życiu realnym starają się na siłę wydziergać na szydełku dodatkowe, wyimaginowane tutaj. Szkoda czasu na setne tłumaczenie możliwości i ograniczeń, przedstawianie rzeczy oczywistych, które jednak nie potrafią do niektórych dotrzeć i zostać prawidłowo przetworzone. Nie wiem, jakby mi tak cholernie źle było gdzieś, to zamiast tracić nerwy i obgryzać ze stresów paznokcie do mięsa rozważyłabym zmianę portalu na taki, w którym będą mnie i moje wieczne żale doskonale rozumieć. Zapewne tam moderatorzy i FP mieliby nadludzkie możliwości i spełnialiby wszystkie moje zachcianki, mhm
Jesteś tak odpychającą osobą, że z mojej strony przez swoje bezczelne zachowania i wieczne pretensje do świata Twoje wszelkie żale będą ignorowane. Wielokrotnie człowiek starał się dojść do czegoś, pomóc jakoś, podpytać, rozwikłać zagadkę konta incognito, ale nie mam przecież takiego obowiązku. Poza tym można starać się pomóc, wyjaśnić coś wykraczającego poza reakcję konieczną ale osobom normalnym, takim, z którymi można normalnie się dogadać i którzy potrafią zrozumieć, że czegoś zrobić fizycznie nie możemy. Ty do takich osób nie należysz. Także zamiast płakać, że coś nie jest po Twojej myśli:
Zresztą podejrzewam, że nie tylko mnie zraziłaś do siebie maksymalnie.
Aha - ja Cię nie obrażam jakby co, nie śmiałabym przecież spytać czy masz okres - ponieważ wiem, że jest to najgorsza na świecie obelga .