malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W takim razie pisz do wszystkich po kolei, innego wyjścia nie widzę.

dla mnie to jest zenujace, wg mnie raz wystarczy.

p.s. trzeci post :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Adidasowa
Adidasowa
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no niestety nie boo moderatorzy nie rozdali banów które się należały :] póki bany nie zostaną rodane w.w osoby beda robic tu syf

po co dolewasz oliwy do ognia? :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: Od kilkunastu stron tylko kłótnie i kłótnie, nawet normalnie porozmawiać nie można.

zauważyłam :and:

massacre
massacre: No biegnij teraz na skarge, bo juz pisze drugi post w twoim kierunku

jaka ty ostra :crylol:
GrupaADHD
GrupaADHD
  31 Octombrie 2011

Nie broń się ironiami i sarkazmami, bo zauważyłam że jak coś ci się nie udaje, to włączasz tryb 'to była ironia'. Zatem róbcie syf, trolujcie ludziska Martę bo sama tego w głębi duszy chce. :zonk:

Adidasowa
Adidasowa
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie broń się ironiami i sarkazmami, bo zauważyłam że jak coś ci się nie udaje, to włączasz tryb 'to była ironia'. Zatem róbcie syf, trolujcie ludziska Martę bo sama tego w głębi duszy chce.

po co nakręcasz kłótnie? :woot:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011
massacre
massacre: Marta, podziwiam Cie. Nie masz nic wspolnego z psychologia, a wiele aspektow jest wlasnie za tym, ze cos z rozdwojeniem jazni moze tu miec na rzeczy ;)

tez tak sądze ;d ja ogolnie zlewam temat, banów te osoby i tak sie nie dorobia a co najwyzej ja, trudno, niech tu wchodza i robia syf za kazdym napisanym postem;d
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Od kilkunastu stron tylko kłótnie i kłótnie, nawet normalnie porozmawiać nie można.

Tu sie zgadzam, dalam posta z pytaniem o podklad i zaginal gdzies kilka stron wstecz :and:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jaka ty ostra

sama prowokujesz :woot: u kogos drzazge w oku dostrzezesz u siebie belki nie widzisz
Adidasowa
Adidasowa
  31 Octombrie 2011
massacre
massacre: Tu sie zgadzam, dalam posta z pytaniem o podklad i zaginal gdzies kilka stron wstecz

zadaj jeszcze raz :woot: w ogóle to ci odpisałam na post dotyczący butów :and:
GrupaADHD
GrupaADHD
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: po co nakręcasz kłótnie?

Ja nakręcam? A cooo też Pani wygaduje ..?! :)

@massacre:
Przystopuj trochę może, co? Z rozdwojeniem jaźni to do Lublińca a nie dzieci chować i edukować się.
Adidasowa
Adidasowa
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: sama prowokujesz u kogos drzazge w oku dostrzezesz u siebie belki nie widzisz

to nie prowokacja, z mojej strony to był komplement. :zonk: Nie mam zamiaru się kłócić, bo nie tędy droga :zonk:
Adidasowa
Adidasowa
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja nakręcam? A cooo też Pani wygaduje ..?! :)

no jakby nie patrzec to tak :woot:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to nie prowokacja, z mojej strony to był komplement. Nie mam zamiaru się kłócić, bo nie tędy droga

przyklaskujesz zachowaniom zmierzającym do kłótni a to jednoznaczne. teraz chuck moglby sie obrazic i miec pretensje do ciebie.;]
Adidasowa
Adidasowa
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: przyklaskujesz zachowaniom zmierzającym do kłótni a to jednoznaczne.

jesteś przewrażliwiona ;) komplement to był :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: teraz chuck moglby sie obrazic i miec pretensje do ciebie.;]

może się nie obrazi :mrgreen:
GrupaADHD
GrupaADHD
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: przyklaskujesz zachowaniom zmierzającym do kłótni a to jednoznaczne. teraz chuck moglby sie obrazic i miec pretensje do ciebie.;]

Że co ona robi? Nie, no masz jakieś problemy z rozróżnianiem ludzkich chęci... Naprawdę, nie żebym to mówiła złośliwie.
Gothiclady
Gothiclady
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No kuwa nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy ja snie? Dlaczego te konto jeszcze nie dostalo bana NA STAŁE?! Takich mamy modów

sorry, miałam się powstrzymać ale nie mogę... czy ty jestes normalna?

nie wiem ile razy tu było trąbione, że moderatorzy nie blokują profili. tak ciężko zgłosić to do któregoś z fp/ft? nie. lepiej ględzić o tym w temacie który ma x stron.

ja pier, ręce opadły.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.