malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011

niska szkodliwość czynu?;d jak się ma znajomych to nie ma czegoś takiego;d

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Myślę, że nazywanie mnie debilką/psychopatką/itd jest conajmniej nie na miejscu. No, ale czego oczekiwać po furiatce gorszej ode mnie...

Furiatka? Tu nie trzeba byc furiatem ;d

Konto usunięte
Konto usunięte: Styknie, idź już na hyde.

niech sie wyzali, mam wiecej do wydrukowania :-)
CienFryzjera
CienFryzjera
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Styknie, idź już na hyde.

ok sugar mummy xd
GrupaADHD
GrupaADHD
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Furiatka? Tu nie trzeba byc furiatem ;d

Trzeba, trzeba - sama swojego czasu bardzo brałam do siebie to, co o mnie pisali. Wyśmiewali się z mojej sytuacji materialnej, szkoły, 36 letniego faceta, matki, dzieciństwa itd. A później, jak już wybuchłam to każdy wybuch zapisywali sobie na dysku i lecieli do adminów :P Że ja zawsze byłam winna a oni święci, choć miesiącami mnie prowokowali.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Trzeba, trzeba - sama swojego czasu bardzo brałam do siebie to, co o mnie pisali. Wyśmiewali się z mojej sytuacji materialnej, szkoły, 36 letniego faceta, matki, dzieciństwa itd. A później, jak już wybuchłam to każdy wybuch zapisywali sobie na dysku i lecieli do adminów :P Że ja zawsze byłam winna a oni święci, choć miesiącami mnie prowokowali.

wiesz jak zyczylas komus smierci to sie nie dziw ze kazdy ma o tobie takie zdanie ;-) zreszta kazdemu zalazłaś za skore bo po mnie jezdzilas bez powodu, od tak przyszlas,w cielas sie w srodek dyskusji i jezdzilas jak po lysej kobyle.
GrupaADHD
GrupaADHD
  31 Octombrie 2011

A! Zapomniałam jeszcze o nadwadze pociążowej i pocukrzycowej - to był top temat, ale schudłam :D

GrupaADHD
GrupaADHD
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz jak zyczylas komus smierci to sie nie dziw ze kazdy ma o tobie takie zdanie ;-) zreszta kazdemu zalazłaś za skore bo po mnie jezdzilas bez powodu, od tak przyszlas,w cielas sie w srodek dyskusji i jezdzilas jak po lysej kobyle.

Konto Gesslerki nie należało tylko do mnie, a korzystały z niego 2-3 osoby - ja siedziałam na hydeparku a nie tutaj :P
Bez powodu tej śmierci nie życzyłam, a to co mówi masakra i Prinz jest gówno warte, bo na seksie Prinz i jego psiapsiółki byli królami w prowokowaniu mnie ;) Wystarczy tych tłumaczeń, oni i tak zaprzeczą - najważniejsze jest, że sami 'w środku' dobrze wiedzą, że większość 'win' leży po ich stronie, nie po mojej. Oczywiście w życiu się do tego publicznie nie przyznają. Nic nie dzieje się bez przyczyny, ot co.
GrupaADHD
GrupaADHD
  31 Octombrie 2011

A jeśli chcesz zapytać, dlaczego akurat mnie prowokowali, musieli mieć jakieś powody- mieli. Jako jedna z nielicznych byłam impulsywna, nerwowa i wszystko brałam do siebie. Takie osoby są najlepsze do prowokowania, a teraz Ty dzielisz mój los :D Tyle, że do Ciebie pyszczy jedna anonimowa osoba, a nie kilka 'znajomych' - ja zawsze anonimy ignorowałam, ale Prinz i spółka działali na mnie jak płachta na byka. Btw, ktoś gdzieś jeździł po Aleksie jako po bękarcie - anonim, więc mam to gdzieś. Ogólnie mam wyyebane, ale sobie pogadam póki mogę. :D

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a korzystały z niego 2-3 osoby - ja siedziałam na hydeparku a nie tutaj :P

Czyli doskonale wiesz kto tutaj przychodzi i robi syf więc sprawa jest poważna skoro w sieci powiązały się ze sobą 3 osoby i mają jedno wspólne konto. A psychiczna musisz być skoro nie chcesz ujawnić kto to, sorki innego wyjscia nie ma
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale Prinz i spółka działali na mnie jak płachta na byka

co do tego to troche racji masz, bo Prinz sobie tutaj za duzo pozwala i nieraz pisal mi ze pracuje w zawszonym salonie i np na temat mojego faceta ublizajac mu, ze nie ma szans na bycie mlodym ojcem, albo ze dobralam partnera po grubosci portfela - wiec znam twoj bol ale nie posunelam sie do takich zachowan jak ty. sama sie pograzylas.
GrupaADHD
GrupaADHD
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Czyli doskonale wiesz kto tutaj przychodzi i robi syf więc sprawa jest poważna skoro w sieci powiązały się ze sobą 3 osoby i mają jedno wspólne konto. A psychiczna musisz być skoro nie chcesz ujawnić kto to, sorki innego wyjscia nie ma

Źle mnie zrozumiałaś, tamte osoby nie mają raczej nic wspólnego z tą. Zaparz sobie melisy i uspokój się, bo nic ci nie zrobiłam a wyzywasz mnie od psychicznych. :zonk: Kiedyś ci nawet pomogłam, ale do dziś nie wiesz, że to ja - i niech tak zostanie ;)
GrupaADHD
GrupaADHD
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: co do tego to troche racji masz, bo Prinz sobie tutaj za duzo pozwala i nieraz pisal mi ze pracuje w zawszonym salonie i np na temat mojego faceta ublizajac mu, ze nie ma szans na bycie mlodym ojcem, albo ze dobralam partnera po grubosci portfela - wiec znam twoj bol ale nie posunelam sie do takich zachowan jak ty. sama sie pograzylas.

Co innego jedna osoba, a co innego kilka - to nie trwało jak u ciebie, kilka razy, tylko trwało miesiącami ;)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Źle mnie zrozumiałaś, tamte osoby nie mają raczej nic wspólnego z tą.

a skąd to wiesz? ;-) czyli jednak jestes zorientowana kto i co robi;]

Konto usunięte
Konto usunięte: zaparz sobie melisy i uspokój się, bo nic ci nie zrobiłam a wyzywasz mnie od psychicznych.

sam fakt ze aceptujesz takie zachowania na forum jakie maja miejsce teraz swiadczy o tym, kazdy chce zeby to sie juz skonczylo a tymczasem wychodzi na to ze ta osoba to twoj znajomy, nawet od razu cie posluchal i skonczyl pisac.

Konto usunięte
Konto usunięte: Kiedyś ci nawet pomogłam, ale do dziś nie wiesz, że to ja - i niech tak zostanie ;)

lepiej niech tak zostanie.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co innego jedna osoba, a co innego kilka - to nie trwało jak u ciebie, kilka razy, tylko trwało miesiącami ;)

powinnas miec pretensje do adminow bo oni nie sa obiektywni i pozwalaja na takie zachowania, moim zdaniem prinz juz dawno dorobil sie bana stalego. ale go nie dostal.
GrupaADHD
GrupaADHD
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a skąd to wiesz? ;-) czyli jednak jestes zorientowana kto i co robi;]

No dziwne, żebym nie wiedziała kto korzystał z Gesslerowskiego konta, które miało być moje :D

Konto usunięte
Konto usunięte: sam fakt ze aceptujesz takie zachowania na forum jakie maja miejsce teraz swiadczy o tym, kazdy chce zeby to sie juz skonczylo a tymczasem wychodzi na to ze ta osoba to twoj znajomy, nawet od razu cie posluchal i skonczyl pisac.

Taaa, skoro mnie posłuchał i się zamknął, to chyba dobrze - tego chciałaś? Zastanów się co piszesz, gdybym nie chciała to bym nie mówiła, żeby skończył. Styki Ci się przepaliły? Bo zaprzeczasz sama sobie w jednym zdaniu. A to na mnie mówią, że nie jestem wdzięczna że ktoś stanął w obronie mojego syna :zonk:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.