malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
feuliette
feuliette
  30 Octombrie 2011
Patrishia
Patrishia: Ostatnio odezwał się do mnie mój znajomy, niezwykle niemieckojęzyczny i tak jakoś postanowiłam sobie przypomnieć. Może na kurs jakiś pójdę.

ja nie mam znajomych :and: jedynie jak mi ktos po innym jezyku pisze to wirus na fejsie "hi" :rotfl:
Patrishia
Patrishia
  30 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Też mnie to mrozi, że widać, że osoba jest inteligentna a nie jest do końca zrównoważona. ... Takich osób w koło Ciebie może być masa a nawet nie wiesz kto.. O ile nie pisałaś o mnie :D

Nie o Tobie. Jak będę miała coś do zarzucenia, to napiszę o tym wprost. :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Abi było przemyślane i zastanawiałam się 3 dni wcześniej a Poli w sumie wymyśliliśmy tak na szybko, żeby nadać jakieś imię. :D a że lubimy Ekipę z new jersey a Pauly jest tam naszą ulubioną osobą to daliśmy Poli :D

Abi to chyba z Alladyna było, nie?:D A Ekipy nie znam, to nie wiem :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ten facet jakie miał piękne, białe Nimfy no i widziałam takie malutkie jeszcze nieopierzone, na rękę wziął i mi pokazał, one są takie brzydkie, gołe itp a zarazem słodkie :D Jutro zrobię zdjęcie cyfrówką to będzie lepiej widać, obie są podobne chociaż różne tak naprawdę

Jakiej są płci?:D
Nie znam się na papugach, rozróżniam tylko Ary :ninja:
Zrób, zrób. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie mam znajomych jedynie jak mi ktos po innym jezyku pisze to wirus na fejsie "hi"

:foreveralone: :* Hhahaa, śmiechłam z tego :rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Octombrie 2011
Patrishia
Patrishia: Słodki jest ten obrazek, nie?:D E, nie będę sępić, tylko muszę się wywlec z łóżka. Mam nadzieję, że dzisiaj sklepy normalnie otwarte, co?

Bardzo słodki :-D
Dziś powinny być normalnie pootwierane, jutro wiele ma być zamkniętych, nawet hipermarkety - przynajmniej u nas :)
Patrishia
Patrishia
  30 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Bardzo słodki :-D Dziś powinny być normalnie pootwierane, jutro wiele ma być zamkniętych, nawet hipermarkety - przynajmniej u nas :)

Bosz, aż mi się przypomniałam ja sama jako dziecko. "Mamo kuuup mi" :ziober2:
Ok, to lecę, bo została mi kromka chleba, może jakiś tostowy chociaż znajdę jeszcze, a jak nie to sama upiekę :ninja:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Octombrie 2011

A ja dalej knuje z prezentami świątecznymi.
Dla mojej bratowej zamówiłam kalendarz na 2012 rok ze zdjęciami ich małej pociechy, które najpierw przerobiłam na wzór Anne Geddes. Przyszedł - jest świetny :D

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Octombrie 2011
Patrishia
Patrishia: Ok, to lecę, bo została mi kromka chleba, może jakiś tostowy chociaż znajdę jeszcze, a jak nie to sama upiekę

U mnie pieką szarlotkę :zakochany:
feuliette
feuliette
  30 Octombrie 2011
Patrishia
Patrishia: :foreveralone: :* Hhahaa, śmiechłam z tego

hahah no serio,byl taki czas zekazdy z tym wirusem sie odzywal jakis okres ciszy a od wczoraj znow pisza :ninja: pamietaja o mnie :Zakochany:
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  30 Octombrie 2011

Jak zmienić ten durnowaty status "Mam ochotę na?" :D

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  30 Octombrie 2011
Patrishia
Patrishia: Nie o Tobie. Jak będę miała coś do zarzucenia, to napiszę o tym wprost.

Jak większość tutaj :-)

Patrishia
Patrishia: Abi to chyba z Alladyna było, nie?:D A Ekipy nie znam, to nie wiem

A powiem Ci, że nie wiem :woot: wydaje mi się, że to znane imię dla zwierząt. Tak jakoś same wpadło mi w oko na stronach z imionami dla papug.

Patrishia
Patrishia: Jakiej są płci?:D

Nie da się rozróżnić, są za młode :nie: Więc brałam w ciemno w sumie. Ale porównując charaktery i wygląd z tą Nimfą co mój tata ma to wydaje mi się, że Abi to dziewczynka a Poli to nie wiem, jest za bardzo przestraszona. :and:
Za 2 miesiace będzie wiadomo, po czubku, gwizdaniu i piórach pod ogonem, ale gwizdanie jest najbardziej wiarygodne tylko samce gwizdają :D

Patrishia
Patrishia: Nie znam się na papugach, rozróżniam tylko Ary Zrób, zrób. :D

Ary też miał, zresztą czego on nie miał, Rozeli miał chyba 4 odmiany, jakie królewskie, takie siakie i owakie, kanarki, nimfy, faliste, ary, papugi kozie i co tam jeszcze.. :woot: a ile miał par, niektóre pary miały 5 lat jak są razem, dużo też miał budek lęgowych z młodymi.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  30 Octombrie 2011
naaats
naaats:

nie da się :nie:
Patrishia
Patrishia
  30 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja dalej knuje z prezentami świątecznymi.

Szybko coś. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie pieką szarlotkę

Same dobre rzeczy tam masz. :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: hahah no serio,byl taki czas zekazdy z tym wirusem sie odzywal jakis okres ciszy a od wczoraj znow pisza pamietaja o mnie

Masz powodzenie u wajrusów. :zakochany: :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak większość tutaj :-)

Hm, czy ja wiem. Tu prędzej Ci obrobią dupę za plecami, niż powiedzą wprost co o Tobie myślą. Jeszcze będą udawać miłych, dlatego tu się nikomu nie ufa i podchodzi do każdego z dystansem. : D

Konto usunięte
Konto usunięte: powiem Ci, że nie wiem wydaje mi się, że to znane imię dla zwierząt. Tak jakoś same wpadło mi w oko na stronach z imionami dla papug.

Ach, to była Abu i to była małpka, ale blisko. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie da się rozróżnić, są za młode Więc brałam w ciemno w sumie. Ale porównując charaktery i wygląd z tą Nimfą co mój tata ma to wydaje mi się, że Abi to dziewczynka a Poli to nie wiem, jest za bardzo przestraszona. Za 2 miesiace będzie wiadomo, po czubku, gwizdaniu i piórach pod ogonem, ale gwizdanie jest najbardziej wiarygodne tylko samce gwizdają :D

Haha, to jak faceci :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ary też miał, zresztą czego on nie miał, Rozeli miał chyba 4 odmiany, jakie królewskie, takie siakie i owakie, kanarki, nimfy, faliste, ary, papugi kozie i co tam jeszcze.. a ile miał par, niektóre pary miały 5 lat jak są razem, dużo też miał budek lęgowych z młodymi.

Kanarki też rozróżniam.
Wiadomo, jak to w sklepie zoologicznym. :D
Ja się nastawiałam na szczura, ale mieszkam w akademiku to nie przejdzie. A mam dla niego piękne imię Herman. :ziober2:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Octombrie 2011
Patrishia
Patrishia: Szybko coś. :D

Wcale nie :ninja:
Szukam inspiracji, bo potem jak się zwali na głowę, to nie wiadomo w co ręce włożyć :D

Patrishia
Patrishia: Same dobre rzeczy tam masz.

No nie powiem, że nie :ninja:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  30 Octombrie 2011
Patrishia
Patrishia: Wiadomo, jak to w sklepie zoologicznym. :D

On nie ma sklepu jest hodowcą wydaje mi się z pasji :-) wszystkie ptaki trzyma w domu - w piwnicy i na dworze w specjalnych wolierach.

Patrishia
Patrishia: Hm, czy ja wiem. Tu prędzej Ci obrobią dupę za plecami, niż powiedzą wprost co o Tobie myślą. Jeszcze będą udawać miłych, dlatego tu się nikomu nie ufa i podchodzi do każdego z dystansem. : D

Da się zauważyć ;d ale tak czy siak czasem ktoś wygarnie, chociaż pewnie więcej doda za plecami...

Patrishia
Patrishia: Ja się nastawiałam na szczura, ale mieszkam w akademiku to nie przejdzie. A mam dla niego piękne imię Herman.

Miałam szczurki! Mądre stworzonka :-) mój chodził za mną jak pies.. :P i miał na imię Tosiek. Teraz jednak uważam, że to zwierzątka dobre dla dzieci, jakoś na szczura by mnie nie pokusiło. Czemu nie przejdzie? A imię faktycznie ładne, dostojne :D
Paulinessa
Paulinessa
  30 Octombrie 2011
massacre
massacre: nie to miałam na myśli. Z ziomkami, sąsiadami, na fejsbuku, na zakupach czy u manicurzystki droga wolna. Ale podczas rozmowy o prace (pomijam stanowiska niższego szczebla) i pózniej w takiej pracy, mowa potoczna jest zabroniona! W UK maja problem bO coraz większa ilośc absolwentów, tzw pokolenie fejsbuka ma problem z poprawna wymową i pisaniem (we własnym języku!).

Rozumiem.
Aczkolwiek Past Perfect'y juz chyba troche zanikają?

Konto usunięte
Konto usunięte: Myślę, że to dlatego Twój nos jak dotąd nie pasował jeszcze do żadnej sukienki :-D Jak myślisz. Jest to potrzeba błaznowania, czy naprawdę tak myślę? Jakieś wnioski?

Absolutnie się zgadzam.
:crylol:
Paulinessa
Paulinessa
  30 Octombrie 2011

Yyyyyy, już po aferze? :smutny:
:D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.