malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011

No i ch, macie racje :-) zgłaszam to bo to już jest przegięcie!!! Nikt nie bedzie mnie ponizal, myslalam ze to sie skonczy ale coz, skoro tak chce pogrywac ta osoba zobaczymy kto sie bedzie smial ostatni!

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  31 Octombrie 2011

Może mnie ktoś wtajemniczyć w to co tutaj się dzieje? O co chodzi z tymi kontami, kto kogo obraża i dlaczego? Pogubiłem się :ninja:

CienFryzjera
CienFryzjera
  31 Octombrie 2011

powiedz ze ktos ci kazde zluzowac napletek na fotka.pl

CienFryzjera
CienFryzjera
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Może mnie ktoś wtajemniczyć w to co tutaj się dzieje? O co chodzi z tymi kontami, kto kogo obraża i dlaczego? Pogubiłem się

ja red tea kazalem fryzjerce zluzowac napletek i ona to zglosi na policje
CienFryzjera
CienFryzjera
  31 Octombrie 2011

kazalam xd

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

sie kuwa tak nie ciesz bo sprawa jeszcze dzisiaj trafi na policje!
CienFryzjera
CienFryzjera
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: sie kuwa tak nie ciesz bo sprawa jeszcze dzisiaj trafi na policje!

umiesz plesc warkocze? to idz plesc
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: umiesz plesc warkocze? to idz plesc

spoko, zobaczymy kto bedzie sie smial ostatni. ;-)
marta0859
marta0859
  31 Octombrie 2011

Cholera, miałam iść do sklepu, ale sprawa widzę zaczyna nabierać coraz szybszego tempa i nie mogę się oderwać od lektury :crylol:

btw,

Konto usunięte
Konto usunięte: iFeelSooLost

ja myślę, że osoba CienFryzjera nie bierze tego wszystkiego co napisałaś na serio skoro to ciągnie ;)
CienFryzjera
CienFryzjera
  31 Octombrie 2011

ja mam dobra rade idz na plicje powieedz ze ktos na forum nagminnie kaze ci luzowac napletek xd i rozsiewa fame ze masz wszy i ze ty tego tak nie zostawisz bo jak zostawisz to przez to nie mozesz normalnie zyc xd i masz koszmary senne i cale zycie ci fotka forum zniszcczylo mowie ci podziala

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja myślę, że osoba CienFryzjera nie bierze tego wszystkiego co napisałaś na serio skoro to ciągnie ;)

to się zdziwi, kuwa żałuję że akurat mi zmieniali usługę z vectry bo muszą przepisać nr telefonu na nowe urządzenie, bo właśnie chce dzwonić czy jesli dzisiaj przyjade jest osoba ktora sie tym zajmie czy trzeba to zgłaszać w poszczegolne dni bo maja osoby do tego wyznaczone.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

zamknij juz morde wstrętny tchórzu, mam wydrukowane wszystkie twoje zniesławienia - jak pisales/as na temat mojego meza, ponizenia wzgl. mnie i inne i zobaczymy jakie beda z tego konsekwencje - zreszta, wielu mnie tutaj popiera :-)
CienFryzjera
CienFryzjera
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zamknij juz morde wstrętny tchórzu, mam wydrukowane wszystkie twoje zniesławienia - jak pisales/as na temat mojego meza, ponizenia wzgl. mnie i inne i zobaczymy jakie beda z tego konsekwencje - zreszta, wielu mnie tutaj popiera :-)

popieraja cie im sie nudzi a sami by nieposzli bo niska szkodliwosc czynu xd pozal sie na fotke ze nic z tym nie robia xd
marta0859
marta0859
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to się zdziwi, kuwa żałuję że akurat mi zmieniali usługę z vectry bo muszą przepisać nr telefonu na nowe urządzenie, bo właśnie chce dzwonić czy jesli dzisiaj przyjade jest osoba ktora sie tym zajmie czy trzeba to zgłaszać w poszczegolne dni bo maja osoby do tego wyznaczone.

Ja tam nie wiem, nie znam się, omijam policję szerokim łukiem i wszelkie sprawy z nimi związane odkąd notorycznie odkładają słuchawkę kiedy 'ludzie' wracają z meczu i tłuką się po autach, często rodzice/sąsiedzi dzwonią, policji to oczywiście nie obchodzi, wolą w nocy mieć spokój. :ziober2: No ale niestety, nie zajmują się tym czym powinni, rzeczywistość łelkam tu. ;) Tak czy inaczej mam nadzieję, że się dowiesz, skoro Ci na tym zależy :) Jednak idę do tego sklepu, miłego :mrgreen:
GrupaADHD
GrupaADHD
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: iFeelSooLost

Myślę, że nazywanie mnie debilką/psychopatką/itd jest conajmniej nie na miejscu. No, ale czego oczekiwać po furiatce gorszej ode mnie...

Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam dobra rade idz na plicje powieedz ze ktos na forum nagminnie kaze ci luzowac napletek xd i rozsiewa fame ze masz wszy i ze ty tego tak nie zostawisz bo jak zostawisz to przez to nie mozesz normalnie zyc xd i masz koszmary senne i cale zycie ci fotka forum zniszcczylo mowie ci podziala

Styknie, idź już na hyde.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.