malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011
Gothiclady
Gothiclady: sorry, miałam się powstrzymać ale nie mogę... czy ty jestes normalna? nie wiem ile razy tu było trąbione, że moderatorzy nie blokują profili. tak ciężko zgłosić to do któregoś z fp/ft? nie. lepiej ględzić o tym w temacie który ma x stron. ja pier, ręce opadły.

jak pisałam do modów to chyba oni powinni się tym zająć bo bany to wasza działka! wszyscy widzą co tu sie dzieje i jeszcze ja mam latac i prosic o zbanowanie?
Adidasowa
Adidasowa
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Że co ona robi? Nie, no masz jakieś problemy z rozróżnianiem ludzkich chęci

ehh, brak słów.

Gothiclady
Gothiclady: ja pier, ręce opadły.

mi od razu po wejściu tutaj :woot:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak pisałam do modów to chyba oni powinni się tym zająć bo bany to wasza działka!

** w sensie przekazać sprawę dalej do fp ft
Adidasowa
Adidasowa
  31 Octombrie 2011

miało być kulturalnie, a jest syf :woot:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mi od razu po wejściu tutaj

to sie zamknij w koncu bo kazdemu zarzucasz ze prowokuje a sama to robisz, jak sie nie podoba to nie czytaj bo znowu mnie prowokujesz :] a zaraz bedziesz niewiniatko zgrywac
Adidasowa
Adidasowa
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to sie zamknij w koncu bo kazdemu zarzucasz ze prowokuje a sama to robisz, jak sie nie podoba to nie czytaj bo znowu mnie prowokujesz :] a zaraz bedziesz niewiniatko zgrywac

na serio masz coś z sobą i jesteś przewrażliwiona, złego słowa na Ciebie tutaj nie napisałam, a ty się pienisz :woot:
Adidasowa
Adidasowa
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

okres masz? :woot:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: na serio masz coś z sobą i jesteś przewrażliwiona, złego słowa na Ciebie tutaj nie napisałam, a ty się pienisz

ale skomentowałaś inne słowa odnoszące sie do mnie

Konto usunięte
Konto usunięte: okres masz?

nie, ale mnie wkuwiasz bo mnie prowokujesz i zobacz; dalej to robisz, po co takie obrazliwe pytanie?
Adidasowa
Adidasowa
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale skomentowałaś inne słowa odnoszące sie do mnie

ty zaczęłaś miec do mnie 'ale' od momentu gdy napisałam, że jesteś ostra (w komplemencie), a potem już zaczęłaś dalej wojne. Ja ciągnąć jej nie zamierzam, spójrz, piszę spokojnie, za to ty jesteś strasznie wkurzona :woot: niczym nie prowokuje. :zonk:

Konto usunięte
Konto usunięte: nie, ale mnie wkuwiasz bo mnie prowokujesz i zobacz; dalej to robisz, po co takie obrazliwe pytanie?

czy to jest obraźliwe? :woot: chyba normalna sprawa:D Jesteś kobietą i wstydzisz, że ktoś pyta o okres xD
Gothiclady
Gothiclady
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i jeszcze ja mam latac i prosic o zbanowanie?

ta, to twój świński obowiązek

eot.
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  31 Octombrie 2011

śmiechu warte ;-)

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czy to jest obraźliwe? chyba normalna sprawa:D Jesteś kobietą i wstydzisz, że ktoś pyta o okres xD

jestes nienormalna, dobra dziecko nie gadaj do mnie idz sie zająć swoimi nowymi butami i skoncz wreszcie do mnie pisac, dotarlo czy mam przeliterowac?
Adidasowa
Adidasowa
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: śmiechu warte ;-)

he, drugie konto :mrgreen: nie no luz, bez kłótni, już jest wszystko cacy i happy end :D buzi buzi i amen :D
Adidasowa
Adidasowa
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jestes nienormalna, dobra dziecko nie gadaj do mnie idz sie zająć swoimi nowymi butami i skoncz wreszcie do mnie pisac, dotarlo czy mam przeliterowac?

O_O yyyy, nie skomentuje, jak już napisałam KONIEC ;)
Paulinessa
Paulinessa
  31 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie chce nikogo obrazac, ale gdyby admini byli w porządku to sami by dali bana stalego skoro umieli dac tymczasowego

Nie wiem o kim mówisz, jeżeli też o mnie - nie mam takiej władzy.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.