malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  28 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

:crylol:
szkoda, że dopiero teraz zauważyłaś to bo mam Cię na CL chyba od lutego albo marca :crylol:
Btw dodałam Cię na CL z innego powodu :ziober2: o którym już kiedyś Ci pisałam pozerko :ziober2:

massacre
massacre: Nie zapieram sie, ani nie wypieram. Niejednokrotnie pisałam ze wg mni Avante do osób obiektywnych nie należy. Ale jedna sprawa to moje ogólne zdanie na temat jakiejs osoby, a zupełnie inna sprawa moje zdanie na temat konkretnej sytuacji. Nie należę do osób które boja sie swoich własnych opinii i wypowiadają swoje zdanie jedynie za czyimis plecami. Jestem człowiekiem, popełniam błędy, potrafię sie do nich przyznać. W tej kwestii wyrazilam już swoje zdanie i nie ma ono najmniejszego wpływu na moja opinie, ze jedna z tych osób jest dla mnie totalnie jałowa i nudna jak flaki z olejem :)

dobrze.
Paulinessa
Paulinessa
  28 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: szkoda, że dopiero teraz zauważyłaś to bo mam Cię na CL chyba od lutego albo marca

Każdy jakoś potrafi pisać jednostajnie mała czcionką.

Konto usunięte
Konto usunięte: o którym już kiedyś Ci pisałam pozerko

Akurat mmaryjka jest przeciwieństwem osoby zwanej "Pozerka".
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  28 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Każdy jakoś potrafi pisać jednostajnie mała czcionką.

Nie prawda, Massacre też czasem powiększa czcionkę i jak zwykle tylko mnie się czepiasz :ziober2: daj mi już spokój co?;d

Konto usunięte
Konto usunięte: Akurat mmaryjka jest przeciwieństwem osoby zwanej "Pozerka".

Oh popatrz, koło się zamyka - ja coś piszę a Ty znowu próbujesz mnie przekonać, że jest inaczej. Nie potrafisz uszanować czyjegoś zdania? Ja uważam, że jest, dla mnie jest - kropka więc skończ mnie przekonywać bo już się to nudne robi.. :]

Ja napiszę tak - ty, że nie, ja napiszę że nie - Ty, że wcale że nie bo tak - zobacz jakie to bezsensowne :crylol:
Paulinessa
Paulinessa
  28 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Oh popatrz, koło się zamyka - ja coś piszę a Ty znowu próbujesz mnie przekonać, że jest inaczej. Nie potrafisz uszanować czyjegoś zdania? Ja uważam, że jest, dla mnie jest - kropka więc skończ mnie przekonywać bo już się to nudne robi.. :]

Wyraziłam swoje zdanie, miałam przytaknąć, że masz rację, skoro uważam inaczej?

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie prawda, Massacre też czasem powiększa czcionkę i jak zwykle tylko mnie się czepiasz daj mi już spokój co?;d

Ale ja nie rozumiem po co w TAKICH sprawach powiększać. Nie są ani pilne, ani ważne, tylko mają się rzucić w oczy, żeby mmaryjka tego nie przeoczyła?
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Massacre też czasem powiększa czcionkę

SKONCZCIE JUZ WRESZCIE !!!
:ziober2:

Czy mozemy wrocic do normalnosci? Dziekuje :D
Moj kolega, juz wspominalam, pracuje w Selfridges, dal mi cynk, ze Mac pozbywa sie swoich "starych" rzeczy do outletow, w ktorych mozna je nabyc za nizsza cene. Da mi liste z cenami przed marza czy jak to sie tam nazywa.
Pytanie, kupowac w ciemno z listy? Kupic wszystko? :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Octombrie 2011
massacre
massacre: Moj kolega, juz wspominalam, pracuje w Selfridges, dal mi cynk, ze Mac pozbywa sie swoich "starych" rzeczy do outletow, w ktorych mozna je nabyc za nizsza cene. Da mi liste z cenami przed marza czy jak to sie tam nazywa. Pytanie, kupowac w ciemno z listy? Kupic wszystko?

ja bym kupila :mrgreen:
zreszta jak masz liste to chyba mniej wiecej mozesz sprawdz\ic jak co wyglada na necie??
massacre
massacre
  28 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zreszta jak masz liste

jeszcze nie mam
Konto usunięte
Konto usunięte: to chyba mniej wiecej mozesz sprawdz\ic jak co wyglada na necie??

tak, tylko to bedzie musiala byc blyskawiczna decyzja. takie rzeczy to tylko dla pracownikow, nie wiem czy od razu to wszystko wywoza, czy jak... Wiem, ze jest paletka Lady Gaga, na pewno wezme :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  28 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wyraziłam swoje zdanie, miałam przytaknąć, że masz rację, skoro uważam inaczej?

Nie jesteśmy na kółku różańcowym żeby ciągle kogoś bronić, jeżeli mmaryjke by obchodziło co mam do powiedzenia to obroni się sama, tak mnie nie obchodzi co ona o mnie sądzi i tak samo ją co ja sądze więc po kiego za nią sie wypowiadasz? Ma język jesli by chciala sama by odpisala :]

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale ja nie rozumiem po co w TAKICH sprawach powiększać. Nie są ani pilne, ani ważne, tylko mają się rzucić w oczy, żeby mmaryjka tego nie przeoczyła?

na forum mogę pisać co chcę i jak chcę - szczegolnie w temacie do nabijania pod warunkiem, ze jest to zgodne z regulaminem, a chyba było. :]

massacre
massacre: SKONCZCIE JUZ WRESZCIE !!!

kuwa po kiego tu dzisiaj wchodzilam? :and: wpadalam tu raz na tydzien i bylo dobrze a teraz znowu sie wciagam w kretynskie dyskusje, ide sobie lepiej a Wy sie bawcie ;d Tzn Ty nie masz zabawy w sumie, inni mają.
Buziak :* btw a jak tam okres? tzn, dostałaś?
agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Octombrie 2011
massacre
massacre: tak, tylko to bedzie musiala byc blyskawiczna decyzja. takie rzeczy to tylko dla pracownikow, nie wiem czy od razu to wszystko wywoza, czy jak... Wiem, ze jest paletka Lady Gaga, na pewno wezme :D

to bierz na ile bedzie Cie stac, w koncu to mac, jak cos nie podpasuje to zawsze bedziesz mogla zrobic komus prezent swiateczny :D
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  28 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tak mnie nie obchodzi co ona o mnie sądzi

z tego powodu tez dodalam ja na CL bo nie potrzebuje jej ..... wypowiedzi w moich wątkach jakie to drogie rzeczy są dobre a jakie tanie złe - tanie = buty za 90 zł jak ostatnio w jakims watku rzucilo mi sie w oczy :ziober2: co uwaza niech pisze ja nie musze tego czytac w swoich wątkach, tyle z mojej strony.
massacre
massacre
  28 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: btw a jak tam okres? tzn, dostałaś?

dostalam i caly czas mam :D
kurcze odzwyczailam sie od notowania, kiedy dostaje okres i zapomnialam kiedy dostalam :ninja: chyba 25 :D

Konto usunięte
Konto usunięte: to bierz na ile bedzie Cie stac

wiesz, stac mnie na wszystko, pytanie czy moja rodzina bedzie pozniej zadowolona gdy przez caly rok bedzie zyla o suchym chlebie :crylol:
Konto usunięte
Konto usunięte: to zawsze bedziesz mogla zrobic komus prezent swiateczny :D

no tak... tylko na kij mojej mamie, zwyklej ciezko harujacej pielegniarce zestawy Maca?
Zestaw pedzli, chyba 32 sztuki na pewno wezme, bo wiem, ze sa na liscie :w00t:

styka51
styka51
  28 Octombrie 2011
massacre
massacre: SKONCZCIE JUZ WRESZCIE !!!

Podbijam :lol:
Kończ, waść, wstydu oszczędź!

massacre
massacre: Pytanie, kupowac w ciemno z listy? Kupic wszystko?

Jak Ci zazdroszczę.. O jaaaaa... Ja bym zwięła kilka rzeczy, tych ciekawszych :lol:

A no i fajnie Twój mamy na łyżwach wygląda ^^
agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Octombrie 2011
massacre
massacre: no tak... tylko na kij mojej mamie, zwyklej ciezko harujacej pielegniarce zestawy Maca? Zestaw pedzli, chyba 32 sztuki na pewno wezme, bo wiem, ze sa na liscie

to moze siostry, kolezanki, sasiadki :rotfl:

ano pedzle warto wziasc :Tak:

massacre
massacre: wiesz, stac mnie na wszystko, pytanie czy moja rodzina bedzie pozniej zadowolona gdy przez caly rok bedzie zyla o suchym chlebie

:rotfl: no wlasnie chodzi mi o to by brac na tyle, by nie zyc pozniej o suchym chlebie :rotfl:
Paulinessa
Paulinessa
  28 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: z tego powodu tez dodalam ja na CL bo nie potrzebuje jej ..... wypowiedzi w moich wątkach jakie to drogie rzeczy są dobre a jakie tanie złe - tanie = buty za 90 zł jak ostatnio w jakims watku rzucilo mi sie w oczy co uwaza niech pisze ja nie musze tego czytac w swoich wątkach, tyle z mojej strony.

Podobne podejście może mieć każdy, dodając kogoś na czarną listę :) I w tym sęk :)

Konto usunięte
Konto usunięte: kuwa po kiego tu dzisiaj wchodzilam? wpadalam tu raz na tydzien i bylo dobrze a teraz znowu sie wciagam w kretynskie dyskusje, ide sobie lepiej a Wy sie bawcie ;d Tzn Ty nie masz zabawy w sumie, inni mają.

Nie rób z siebie niewiniątka, bo wiesz że nim nie jesteś.
styka51
styka51
  28 Octombrie 2011
massacre
massacre: tylko na kij mojej mamie, zwyklej ciezko harujacej pielegniarce zestawy Maca?

Oj tam... Weźmie się na Sylwka odstrzeli i w Twoim tacie pożądanie wzrośnie :D

W ogóle zakwasy mam po siłce, znowu :ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.