malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  7 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kiedyś rozbroiła mnie historia sąsiadki, która wzywała policję za tupiącego kota. W sumie to może nie pamiętasz już takich sytuacji.

tego nie kojarze, ale nie zapomne historii o staruszce, ktora zmarla w pozycji siedzacej, i jej rodzince w prosektorium^^ wylam ze smiechu przy tym, a trzeba wiedziec, ze malo rzeczy bawi mnie tak, zebym zaczela smiac sie w glos:)
daenerys
daenerys
  7 Mai 2012
Babsy
Babsy: tego nie kojarze, ale nie zapomne historii o staruszce, ktora zmarla w pozycji siedzacej, i jej rodzince w prosektorium^^ wylam ze smiechu przy tym, a trzeba wiedziec, ze malo rzeczy bawi mnie tak, zebym zaczela smiac sie w glos:)

Tego to ja nie pamiętam! Czytam od jakiegoś miesiąca, czy dwóch regularnie dopiero i też czasami mam ubaw niezły. Lubię czytać gościa o nicku sherlock, ale chyba nieco koloryzuje swoje opowieści, jeśli nie, to bardzo ciekawy człowiek. :-)

Mam to z tupiącym kotem. :D http://piekielni.pl/27301
styka51
styka51
  7 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kiedyś rozbroiła mnie historia sąsiadki, która wzywała policję za tupiącego kota.

Piekielnych czytacie :pavarotti: Pamiętam to :D

Babsy
Babsy: nie wyobrazam sobie siebie w tej roli ::

A instynkt jakiś jest? :D
kedi
kedi
  7 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam to z tupiącym kotem

wy się śmiejcie, ale ja miałam równie zeschizowaną sąsiadkę- przyszła do nas i oświadczyła, że mamy po 22 nie robić siku i nie lać w ogóle wody bo jej to przeszkadza :wtf: na szczęście od 2 lat tam nie mieszkam.
daenerys
daenerys
  7 Mai 2012
styka51
styka51: Piekielnych czytacie Pamiętam to :D

Tak, tam było z tą dziewczyną od zakorkowania się klejem. :-D to mnie juz teraz nie bawi tak, a pamiętam, że były naprawdę zabawne niektóre historyjki, szkoda, ze nie pamiętam żadnej :and:
daenerys
daenerys
  7 Mai 2012
kedi
kedi: wy się śmiejcie, ale ja miałam równie zeschizowaną sąsiadkę- przyszła do nas i oświadczyła, że mamy po 22 nie robić siku i nie lać w ogóle wody bo jej to przeszkadza na szczęście od 2 lat tam nie mieszkam.

Nie ogarniam, co niby zrobi w innym wypadku?
styka51
styka51
  7 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak, tam było z tą dziewczyną od zakorkowania się klejem. :-D

Właśnie to przeczytałam :D

Konto usunięte
Konto usunięte: to mnie juz teraz nie bawi tak, a pamiętam, że były naprawdę zabawne niektóre historyjki, szkoda, ze nie pamiętam żadnej

Ja pamiętam, jak jakiemuś facetowi w nocy wszystkie drzewka na działce pokradli :lol: w sensie nowe sadzonki, a na drugi dzień chcieli mu w promocji sprzedać ^^
kedi
kedi
  7 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie ogarniam, co niby zrobi w innym wypadku?

nie wiem, już nie pamiętam, ale nie zamierzałam się dostosowywać do jej chorych pomysłów :rotfl:
daenerys
daenerys
  7 Mai 2012
styka51
styka51: Właśnie to przeczytałam :D

Mniamniuśny opis co? :-D Bosz, ja sobie wyobraziłam automatycznie to, straszne. :D

styka51
styka51: Ja pamiętam, jak jakiemuś facetowi w nocy wszystkie drzewka na działce pokradli w sensie nowe sadzonki, a na drugi dzień chcieli mu w promocji sprzedać ^^

Pamiętam to. ;-D

kedi
kedi: nie wiem, już nie pamiętam, ale nie zamierzałam się dostosowywać do jej chorych pomysłów

Jeszcze tego brakowało. :D Ciekawe jak na te fanaberie reagowali ludzie, którzy zamieszkali po Tobie. :D
mirra20
mirra20
  7 Mai 2012

laski czym się leczyć żeby za dwa dni jakoś funkcjonować??

styka51
styka51
  7 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: laski czym się leczyć żeby za dwa dni jakoś funkcjonować??

Mój tata mówi: setka z pieprzem !
mirra20
mirra20
  7 Mai 2012
styka51
styka51: Mój tata mówi: setka z pieprzem !

nie przejdzie mi przez moje bolące gardło:C
pijana
pijana
  7 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: znalazłą pijaną ale pijana mnie olała :(

Jak to ? :ninja: Wysyłałaś mi zapro ? ;o
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  7 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Poblokował się

a jak, jak mi redti zrobila nalot to trzeba było :rotfl:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Babsy
Babsy
  7 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tego to ja nie pamiętam! Czytam od jakiegoś miesiąca, czy dwóch regularnie dopiero i też czasami mam ubaw niezły. Lubię czytać gościa o nicku sherlock, ale chyba nieco koloryzuje swoje opowieści, jeśli nie, to bardzo ciekawy człowiek. Mam to z tupiącym kotem. http://piekielni.pl/27301

ja juz ponad rok chyba czytywuje:) no tak, mozesz nie znac, to akurat chyba z lata tamtego roku jest:) sherlock jest fajny, lubie tez paru innych bywalcow nie pamietam nicku, ale faceta z pogotowia lubie czytac, ochroniarza...:)

styka51
styka51: A instynkt jakiś jest?

na razy tak, ale na razy mam ochote sie cofnac do grudnia i uwazac;)

Konto usunięte
Konto usunięte: nie przejdzie mi przez moje bolące gardło:C

cos mi sie kojarzy o plukaniu woda z sola, ale nie wiem czy dziala:)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.