malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  7 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kiedyś raz oglądaliśmy jakiś filmik na youtubie i siedziałam mu nawet na kolanach i nic .. - po prostu wie, że ja jestem dla Niego bardziej jak siostra

W sumie kiedyś z jednym miałam podobnie, nawet razem w łóżku lezeliśmy, ale nie było tego czegoś. Swoją drogą ciekawe...
SoDope
SoDope
  7 Mai 2012
styka51
styka51: W sumie kiedyś z jednym miałam podobnie, nawet razem w łóżku lezeliśmy, ale nie było tego czegoś. Swoją drogą ciekawe...

No ja po prostu go traktuje jak brata ...
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  7 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a jesteś w Kaliszu :D?

jestem :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mirra20
mirra20
  7 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nooo, ja z moim kumplem ostatnio nawet razem spaliśmy. Pod jedną kołdrą. :D i nic, kumpel to kumpel :)

styka51
styka51: W sumie kiedyś z jednym miałam podobnie, nawet razem w łóżku lezeliśmy, ale nie było tego czegoś. Swoją drogą ciekawe...

czyli jak widać na przykładach nie każda relacja damsko-męska musi mieć podtekst erotyczny
SoDope
SoDope
  7 Mai 2012
Prinz
Prinz: jestem :D

no to może w czerwcu ? :D umawiamy się na meet w ostrowskiej Galerii albo Kaliskiej ? :D
styka51
styka51
  7 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No ja po prostu go traktuje jak brata ...

Ja w sumie też. Na serio o wszystkim mogę z nim pogadać. Ale mój facet i tak trochę zazdrosny jest :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: czyli jak widać na przykładach nie każda relacja damsko-męska musi mieć podtekst erotyczny

Dokładnie ;)
SoDope
SoDope
  7 Mai 2012
styka51
styka51: Ja w sumie też. Na serio o wszystkim mogę z nim pogadać. Ale mój facet i tak trochę zazdrosny jest

Ostatnio z kolegi dobry był 'kabel' bo mi nakrył mojego faceta na dyskotece .... :D
mmaryjka
mmaryjka
  7 Mai 2012
Babsy
Babsy:

dasz radę

a ja dzisiaj zwątpiłam w swoje zdolności pedagogiczne, dziecko któremu daję korepetycje to idiota, nic po prostu nic nie robi i miałam dzisiaj ochotę kopnąć w łeb
Prinz
Prinz
  7 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no to może w czerwcu ? :D umawiamy się na meet w ostrowskiej Galerii albo Kaliskiej ? :D

skarbie po 20 maja ja wybywam do Szwajcarii :D

@mmaryjka:
mmaryjkooo :*

SoDope
SoDope
  7 Mai 2012
Prinz
Prinz: skarbie po 20 maja ja wybywam do Szwajcarii :D

kiedyś chyba wrócisz ?
mirra20
mirra20
  7 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ostatnio z kolegi dobry był 'kabel' bo mi nakrył mojego faceta na dyskotece .... :D

w takich sytuacjach się tym bardziej przydają, tylko żeby nie miał syndromu solidarności plemników:P
SoDope
SoDope
  7 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w takich sytuacjach się tym bardziej przydają, tylko żeby nie miał syndromu solidarności plemników:P

On nie - bo on się mnie zapytał czy ja też byłam wtedy bo mnie nie widział a mój chłop był ...
:D
styka51
styka51
  7 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja dzisiaj zwątpiłam w swoje zdolności pedagogiczne, dziecko któremu daję korepetycje to idiota, nic po prostu nic nie robi i miałam dzisiaj ochotę kopnąć w łeb

Ja dziś pierwszy raz prowadziłam zajęcia z dzieciakami. Straszna klasa, no same orzeczenia, dziewczynka niepełnosprawna umysłowo, 2 chłopców z ADHD, ale nawet spokojni byli, słuchali mnie i nie było źle. Ale fakt, że musiałam pewne rzeczy po tysiąc razy tłumaczyć. Zobaczymy jak będzie jutro.
A z czego te korki dajesz?
Prinz
Prinz
  7 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kiedyś chyba wrócisz ?

no 23 sierpnia mam wizyte u ortodonty to musze byc :rotfl: pozniej jak dobrze pojdzie na stałe UK

styka51
styka51
  7 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ostatnio z kolegi dobry był 'kabel' bo mi nakrył mojego faceta na dyskotece .... :D

Oho :D Mnie nie raz pocieszał, wspierał, na winiacze zabierał. Kurde za rzadko się z nim widuję ;C
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.