malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SailorMoon
SailorMoon
  7 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: normalnie aż mi niedobrze, bo przegadałam z nią bardzo długo, ale prywatnie

Właśnie ja też i dlatego tego nie rozumiem... trochę z nas debili zrobiła... No cóż. Niech się spełnia teraz gdzie indziej jak jej tak bardziej pasuje.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nooo, zrobiłam comeback :D

To dobrze bo forum zdycha :) ;) pewnie zapracowana jesteś :D ?
Paulinessa
Paulinessa
  7 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Właśnie ja też i dlatego tego nie rozumiem... trochę z nas debili zrobiła... No cóż. Niech się spełnia teraz gdzie indziej jak jej tak bardziej pasuje.

Po prostu czy to nie jest głupie? Stwarzać praktycznie sobie drugą osobowość, imie, nawet cechy wyglądu. Chryste. :)

SailorMoon
SailorMoon: To dobrze bo forum zdycha :) ;) pewnie zapracowana jesteś :D ?

Nooo, uczę się. Poza tym, życie bywa trudne i problematyczne. :) Ale już się wyrabiam na nowo :D
kedi
kedi
  7 Mai 2012

ale osobiście muszę przyznać, że wyładniała, chociaż ja chyba jako nieliczna nie byłam fanką jej urody. teraz wygląda dość dobrze.

Paulinessa
Paulinessa
  7 Mai 2012
kedi
kedi: ale osobiście muszę przyznać, że wyładniała, chociaż ja chyba jako nieliczna nie byłam fanką jej urody. teraz wygląda dość dobrze.

No nawet dobrze. :)
SailorMoon
SailorMoon
  7 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie widzę też już granatowych oczu ani hollywódzkiego uśmiech, którym się chwaliłą.

No fakt... Pisała, że jest brunetką a teraz jest naturalną szatynką? O ludzie...

Konto usunięte
Konto usunięte: Po prostu czy to nie jest głupie? Stwarzać praktycznie sobie drugą osobowość, imie, nawet cechy wyglądu. Chryste. :)

Egzotyczne imię, egzotyczne korzenie... Tam ma całkiem inną osobowość. Co tym chciała osiągnąć? Nie mam pojęcia.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nooo, uczę się. Poza tym, życie bywa trudne i problematyczne. :) Ale już się wyrabiam na nowo :D

To dobrze, że dajesz sobie radę :D Wpadaj częściej, w miarę możliwości oczywiście ;)
Paulinessa
Paulinessa
  7 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Egzotyczne imię, egzotyczne korzenie... Tam ma całkiem inną osobowość. Co tym chciała osiągnąć? Nie mam pojęcia.

No nic, w sumie to nawet troche śmieszne wszystko :rotfl:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  7 Mai 2012

a wg mnie wlosy jej strasznie zmarnialy albo zawsze takie miala, tyle ze tutaj moze je bardziej tapirowala.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Paulinessa
Paulinessa
  7 Mai 2012
Prinz
Prinz: a wg mnie wlosy jej strasznie zmarnialy albo zawsze takie miala, tyle ze tutaj moze je bardziej tapirowala.

rozjaśnione...
SailorMoon
SailorMoon
  7 Mai 2012
kedi
kedi: ale osobiście muszę przyznać, że wyładniała, chociaż ja chyba jako nieliczna nie byłam fanką jej urody. teraz wygląda dość dobrze.

Urodę ma, komu się podoba - kwestia gustu. Teraz wyszczuplała, rozjaśniła włosy, zaczęła się inaczej ubierać... Odżyła chyba :D Tutaj była bardziej depresyjna :)

Konto usunięte
Konto usunięte: No nic, w sumie to nawet troche śmieszne wszystko

Dla mnie dziwne... Chociaż zawsze powtarzam, że ludziom w internecie nigdy na 100% się nie ufa :rotfl:
I zaskoczyła mnie, że wstawila tam swoje foty całkiem bez makijażu a tutaj zapierała się rękami i nogami przed tym :woot:
kedi
kedi
  7 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Tutaj była bardziej depresyjna :)

raczej taką udawała :) albo tam udaje szczęśliwą :woot: z resztą, co mnie to obchodzi, ma dziewczyna ewidentnie problem, trzeba współczuć tylko.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  7 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: rozjaśnione...

"nie widze siebie w innych niz czarne" :crylol:
w kazdym razie rzadsze wg mnie

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Paulinessa
Paulinessa
  7 Mai 2012
Prinz
Prinz: "nie widze siebie w innych niz czarne" w kazdym razie rzadsze wg mnie

Możliwe. :)

SailorMoon
SailorMoon: I zaskoczyła mnie, że wstawila tam swoje foty całkiem bez makijażu a tutaj zapierała się rękami i nogami przed tym

A nie widziałam :woot:
Paulinessa
Paulinessa
  7 Mai 2012

cóż, zwrócmy też uwagę, że w sumie otwarcie pisała o chorobie psychicznej...

SailorMoon
SailorMoon
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A nie widziałam

http://margii8.pinger.pl/p/15
tutaj tylko w podkładzie. Było gdzieś jakieś bez niczego ale nie chce mi się szukać :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: cóż, zwrócmy też uwagę, że w sumie otwarcie pisała o chorobie psychicznej...

Niby tak. Ale teraz nie wiemy w co już wierzyć, co było zmyślone a co nie :)
Paulinessa
Paulinessa
  8 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: tutaj tylko w podkładzie. Było gdzieś jakieś bez niczego ale nie chce mi się szukać

Konto usunięte
Konto usunięte: Wiem, wiem może w bardzo delikatnym makijażu nie wyglądam najkorzystniej, jednak ja mam problem żeby przekonać się na co dzień do mocniejszego.

AHA.

:crylol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.