malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: z neta sobie ściągnij ps. ja tak robiłem

Nie mogę ;C Muszę robić wg. książek na jakich dzieci pracują. Mimo, że wszystko jest w przewodniku, to musze pisać po takiemu, jak sobie moja uczelnia życzy :and:
SoDope
SoDope
  8 Mai 2012

co do Jaśminy to mi się przypomniało jak się chwaliła, że dużo schudła ... a na tych aktualnyh zdjęciach aż taka chuda nie jest O_o

Paulinessa
Paulinessa
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: co do Jaśminy to mi się przypomniało jak się chwaliła, że dużo schudła ... a na tych aktualnyh zdjęciach aż taka chuda nie jest O_o

pisała mi kiedyś, że jest teraz troszkę chudsza ode mnie
Paulinessa
Paulinessa
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: udowodniłem teraz musisz mi wierzyć;p

ochhh, będę ;****

:crylol:
SoDope
SoDope
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pisała mi kiedyś, że jest teraz troszkę chudsza ode mnie

no na zdjęciu to bym powiedziała, że ma normalny rozmiar 38 ... a nie jakieś wychudzone dupsko ..
mmaryjka
mmaryjka
  8 Mai 2012
Prinz
Prinz: a Ty gdzie celujesz?

najchętniej to bym została w naszej pięknej polsce, ale troszkę zaczęła mnie uderzać wizja rozwoju, zarówno mojego jak i mojego partnera. ostatnio często bywam w berlinie i z wyjazdu na wyjazd coraz bardziej mi się podoba, mimo syfu i brudu i brudasów.

to ciekawe, ja nigdy jaśminki nie lubiłam, zawsze się z niej śmiałam i jakoś nigdy mi się nie podobała. teraz nic się nie zmieniło, jej 'autfity' są dla mnie tandetne, widać, że mocno chce, ale nie umie/może.
weźmy pod uwagę jej ograniczoność umysłu i współczujmy.
SoDope
SoDope
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to ciekawe, ja nigdy jaśminki nie lubiłam, zawsze się z niej śmiałam i jakoś nigdy mi się nie podobała. teraz nic się nie zmieniło, jej 'autfity' są dla mnie tandetne, widać, że mocno chce, ale nie umie/może.

mi się ona zawsze wydawała ... taka nadmiernie wszystko więdząca ...
i chętnie udowadniała innym, że ona jest lepsza bo ludzie uważali ją, że ma inną urode.

a na tym blogu - zwykle fotki i już nie widać w Niej ani troche tamtego co tutaj reprezentowała.
Paulinessa
Paulinessa
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a na tym blogu - zwykle fotki i już nie widać w Niej ani troche tamtego co tutaj reprezentowała.

dokładne, moim skromnym zdaniem jest jak najbardziej przeciętna, nie wiem czy rzuciłaby mi się w oczy na ulicy.
mirra20
mirra20
  8 Mai 2012

widać forum żyje tematem Jasminy:P

SoDope
SoDope
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

a tutaj się faceci nad nią spuszczali bo myśleli, że to jakaś arabka....
SoDope
SoDope
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: widać forum żyje tematem Jasminy:P

żyje/nie żyje ...

no ale jak ona mogła taką akcje skręcić...

chyba sobie strzele koncicho na pingerze i jej coś tam napisze - ciekawe czy tak szybko ucieknie z bloga
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  8 Mai 2012

Już chyba trzeci rok się waham nad tatuażem :ninja:

mirra20
mirra20
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: żyje/nie żyje ... no ale jak ona mogła taką akcje skręcić... chyba sobie strzele koncicho na pingerze i jej coś tam napisze - ciekawe czy tak szybko ucieknie z bloga

bardzo prawdopodobne, że za jakiś czas założy inny blog albo zacznie udzielać się na jakimś innym forum i tak w kółko
Paulinessa
Paulinessa
  8 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba sobie strzele koncicho na pingerze i jej coś tam napisze - ciekawe czy tak szybko ucieknie z bloga

aczkolwiek, profil na fejsie publiczny!
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  8 Mai 2012

Oj tam dziewczyny, niech sobie robi co chce :) Może trochę przykro tym, które jednak miały z nią lepszy, bardziej prywatny kontakt, ale różnie to bywa, tak jak i na co dzień, nie można we wszystko wszystkim wierzyć. Tez nie rozumiem po co kłamać, przecież nie trzeba być od razu ekshibicjonistą i wylewać siebie. Wychodzę z założenia, że lepiej nie mówić nic, niż ściemniać na jakiś temat. Ale kij z tym :-)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.