(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
10 Mai 2012
Konto usunięte: a teraz doszłam, że mój fociak jest w rankingu O_o
Uuuuu... nie pogadasz :-D
styka51
10 Mai 2012
Konto usunięte: Uuuuu... nie pogadasz :-D
Na dodatek na pierwszej stronie, jaki lansss:D
AvantQueTuDis
10 Mai 2012
styka51: Na dodatek na pierwszej stronie, jaki lansss:D
I pomyśl sobie, że znamy tego fejma
SoDope
10 Mai 2012
styka51: O proszę...sława, lasery, hajs
taaaa i jakieś podrywy debili ...
pare dni temu koleś z Kielc wpadł na pomysł kawy i uwaga - TO JA MIAŁAM PRZYJECHAĆ ...
kedi
10 Mai 2012
Konto usunięte: pare dni temu koleś z Kielc wpadł na pomysł kawy i uwaga - TO JA MIAŁAM PRZYJECHAĆ ...
ciesz się, że w ogóle łaskawy pan zechciałby poświęcić ci czas
SoDope
10 Mai 2012
kedi: ciesz się, że w ogóle łaskawy pan zechciałby poświęcić ci czas
no ja bym to zachowanie jeszcze zrozumiała gdyby to był 17 latek ... a nie ... 29
styka51
10 Mai 2012
Konto usunięte: I pomyśl sobie, że znamy tego fejma
Ohohohohoh :D
Z tego wszystkiego idę pod prysznic, a potem strzelę sobie pamięciówkę :D
Konto usunięte: pare dni temu koleś z Kielc wpadł na pomysł kawy i uwaga - TO JA MIAŁAM PRZYJECHAĆ ...
HhHAHAHAHAHAH
Ale co się dziwisz, przecież takie czasy teraz, że dziewczyna do faceta jeździ;p
SoDope
10 Mai 2012
styka51: Ale co się dziwisz, przecież takie czasy teraz, że dziewczyna do faceta jeździ;p
ja w ogóle się zastanawiam jak facet w ogole wpada na takie pomysły ...
chyba, że już jedna dziewczyna tak do tego kolesia jechała ponad 250 km ... i się nauczył..
styka51
10 Mai 2012
Konto usunięte: ja w ogóle się zastanawiam jak facet w ogole wpada na takie pomysły ...
Jak ma 29 lat i szuka dziewczyny na Fotka na dodatek w TAKI sposób, to pewnie desperat jakiś...
SoDope
10 Mai 2012
styka51:
i jeszcze chciał mnie kawą ... 'zabić'
kedi
10 Mai 2012
Konto usunięte: no ja bym to zachowanie jeszcze zrozumiała gdyby to był 17 latek ... a nie ... 29
ja też dostawałam różne śmieszne wiadomości, potem ich w ogóle nie czytałam ani nie otwierałam, ostatnio nawet zdjęcie usunęłam bo stwierdziłam, że to bez sensu.
styka51
10 Mai 2012
Konto usunięte: i jeszcze chciał mnie kawą ... 'zabić'
Jak zabić?
SoDope
10 Mai 2012
kedi:
czasami się można pośmiać ... - ale jak mu napisałam a raczej dałam radę, że robi z siebie idiote takimi cyrkami ... to dostałam tekst, że mam ruchać małpy ... O_o
styka51:
ja nie pije w ogóle kawy
AvantQueTuDis
10 Mai 2012
idiota.
normalny facet jeszcze powiedziałby Ci jaką kawe pije, co byś wiedziała, jaką mu kupić.
styka51: Ohohohohoh :D
Z tego wszystkiego idę pod prysznic, a potem strzelę sobie pamięciówkę :D
Do galerii znanych trzeba ją zgłosić :-D
SoDope
10 Mai 2012
Konto usunięte: normalny facet jeszcze powiedziałby Ci jaką kawe pije, co byś wiedziała, jaką mu kupić.