malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  10 Mai 2012

dobra to teraz mi jeszcze powiedzcie jak się niby weryfikuje zdjęcie? bo kompletnie nie wiem co to znaczy, że wysłała swoje zdjęcie do weryfikacji. tzn?

SoDope
SoDope
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Twoją weryfikacje widze

powinna wysłać ładniejsze zdjecie ... :crylol:
SoDope
SoDope
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nomć :-D Ale chyba ich jeszcze nie ma na wybiegu A przynajmniej nie widziałam

ja tego dnia oglądałam DDTVN - i ludzie e-maile pisali, że miały być tygrysy a ich nie ma :xD
mmaryjka
mmaryjka
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Gorąco było, ale całkiem całkiem. Sporo ludzi. Widać, że coś tam wiecznie robią i ulepszają. Myślałam, że może te małe tygryski wywalą na wybieg.

właśnie! te kocury to bym sobie zobaczyła:zakochany:

SailorMoon
SailorMoon: ostatnio "gosia" się tam jakoś mniej udziela. chyba nie jest w nastroju

szkoda

Konto usunięte
Konto usunięte: Twoje kosmetyki mogą mieć konto na fotce. Pozdrawiam.

założę możę:mrgreen:
SoDope
SoDope
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra to teraz mi jeszcze powiedzcie jak się niby weryfikuje zdjęcie? bo kompletnie nie wiem co to znaczy, że wysłała swoje zdjęcie do weryfikacji. tzn?

tzn, że zrobiła sobie zdjęcie z kartką.
SailorMoon
SailorMoon
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra to teraz mi jeszcze powiedzcie jak się niby weryfikuje zdjęcie? bo kompletnie nie wiem co to znaczy, że wysłała swoje zdjęcie do weryfikacji. tzn?

trzeba wyslać wyraźną fotę, nieprzerabianą, z aktualną gazetą na tle włączonej fotki peel.
SailorMoon
SailorMoon
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tzn, że zrobiła sobie zdjęcie z kartką.

o waśnie, o tym zapomniałam
SoDope
SoDope
  10 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: ostatnio "gosia" się tam jakoś mniej udziela. chyba nie jest w nastroju :)

coś czuje, że za moment usunie bloga :(
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  10 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Łeeee No ale tak czy siak musiała się weryfikować bo jej foty usuwano a potem oddawano więc.... :D

no jak jej przywrócono to weryfikacja była na 100%, innej możliwości nie było :-D
a weryfikacja musiała być autentyczna, bo nie wydaje mi się, by była mistrzem photoshopa na tyle, by oszukać rzesze ludzi :-)
mmaryjka
mmaryjka
  10 Mai 2012

nie usunie, ona robi kariere

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tzn, że zrobiła sobie zdjęcie z kartką.

SailorMoon
SailorMoon: trzeba wyslać wyraźną fotę, nieprzerabianą, z aktualną gazetą na tle włączonej fotki peel.

aha, coś takiego jak dowód że ona to ona :P ogarniam. czyli żal.peel a jak teraz patrzę na tą miniaturkę fotki u niej na blogu to widzę, jak jej 'źle z ryja patrzy' normalnie czysta wyrachowana su*a na tej focie. bez kitu :and:
mmaryjka
mmaryjka
  10 Mai 2012

może będzie drugą blonde salad?

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  10 Mai 2012

kuwa i te stylizacje, ona serio ma jakies rozdwojenie jazni ze tak z domu wychodzi :and:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  10 Mai 2012
Konto usunięte

Zdjęcie z kartką w kratkę w reku, na kartce login. Fotka i data, w tle monitor z otwartą stroną fotki.

Konto usunięte
Konto usunięte: powinna wysłać ładniejsze zdjecie ...

Ładne jest, nie czepiaj się, no i jakie naturalne :-D

Konto usunięte
Konto usunięte: ja tego dnia oglądałam DDTVN - i ludzie e-maile pisali, że miały być tygrysy a ich nie ma :xD

Był za to mały żubr, małe ptactwo i małe dzieci ;F

Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie! te kocury to bym sobie zobaczyła

Mnie zachwycają te pumy obok bezkręgowców, tylko sa strasznie leniwe :zakochany:
SoDope
SoDope
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ładne jest, nie czepiaj się, no i jakie naturalne :-D

taaa chyba z rok temu robione ... może dalej.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.