malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryjka
mmaryjka
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mmaryjka była o to posądzana z tego co pamiętam

zaraz zrobię zdjęcie kosmetyczki na tle tego posta.
aaaa, i telefonu też:] momento
SoDope
SoDope
  10 Mai 2012

wróciłam z pracy :D

mmaryjka
mmaryjka
  10 Mai 2012

a ja dzisiaj zrobiłam sobie wagary i nie poszłam na uczelnie:and:

SailorMoon
SailorMoon
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a może faktycznie ktoś się za nią podszył? łudzę się, no nie?

nie sądzę :) była modem i była wielokrotnie brana za fejka i sama pisała, że wysyłała zdjęcie żeby ją zweryfikować a przecież wiadomo, że to musi być określony rodzaj zdjęcia :) najgorsze jest to, że zamiast napisać - tak moje imię było zmyślone, odwalcie się itd. itp. to ona upiera się, z resztą nie wiem w jakim celu, że ktoś jej ukradł zdjęcia :) No proszę... blog powstał po krótkiej przerwie po skasowaniu konta tutaj :)

Konto usunięte
Konto usunięte: wcale to nie było tak i nie odwracajcie kota ogonem ;-) jedna z naszych forumowiczek zwróciła uwagę w pw (pogaduszki) że mmaryjka się chwali jakimś tam telefonem a zdjęcia wyglądają jakby były robione innym więc po prostu sprawdziłam i napisałam co wyszło a co pisała, ale nikt nie pisał że kradnie zdjęcia i wstawia z netu, bez przesady.

Może i tak było. Nie pamiętam już szczegółów, po prostu coś kojarzę, że kiedyś była taka akcja z maryjką :)

"Gosia" napisała na blogu:
Moje zdjęcia są moją własnością. Nie zezwalam na kopiowanie.
he he...
SailorMoon
SailorMoon
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zaraz zrobię zdjęcie kosmetyczki na tle tego posta. aaaa, i telefonu też:] momento

dawaj :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: wróciłam z pracy :D

hej hej :) jak tam? spracowałaś się mocno ? :P
SoDope
SoDope
  10 Mai 2012

Jasmina to po prostu nie jasmina - tylko zwykła Polka która próbowała się wykreować na 'postać' z innej bajki. A dokładnie imieniem inspirowała się bajka Alladyn ....

SoDope
SoDope
  10 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: hej hej :) jak tam? spracowałaś się mocno ? :P

aż tak mocno to nie ... - ale przynajmniej dzisiaj sie nie nudziłam :D
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  10 Mai 2012

Ale mam fejm.
Dzieci w zoo mówiły mi dzień dobry :rotfl:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zaraz zrobię zdjęcie kosmetyczki na tle tego posta. aaaa, i telefonu też:] momento

Idź na całość, idź na całość!

SailorMoon
SailorMoon: nie sądzę :) była modem i była wielokrotnie brana za fejka i sama pisała, że wysyłała zdjęcie żeby ją zweryfikować a przecież wiadomo, że to musi być określony rodzaj zdjęcia :) najgorsze jest to, że zamiast napisać - tak moje imię było zmyślone, odwalcie się itd. itp. to ona upiera się, z resztą nie wiem w jakim celu, że ktoś jej ukradł zdjęcia :) No proszę... blog powstał po krótkiej przerwie po skasowaniu konta tutaj :)

No własnie nie wydaje mi się, byśmy dali tak masakrycznie dupy i by przyjąć fejka jako moda. Pewnie się weryfikowała, nie pamiętam :and:
SailorMoon
SailorMoon
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jasmina to po prostu nie jasmina - tylko zwykła Polka która próbowała się wykreować na 'postać' z innej bajki. A dokładnie imieniem inspirowała się bajka Alladyn ....

Też tak myślę :) na blogu już jakoś nie wspomina, że jest mieszanką 25 narodowości :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: aż tak mocno to nie ... - ale przynajmniej dzisiaj sie nie nudziłam :D

To dobrze :D ważne żeby pracować i się przy tym nie zmęczyć :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Dzieci w zoo mówiły mi dzień dobry

Ja to najczęściej "cześć" odpowiadam :ninja:
SoDope
SoDope
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No własnie nie wydaje mi się, byśmy dali tak masakrycznie dupy i by przyjąć fejka jako moda. Pewnie się weryfikowała, nie pamiętam

Raz jej zdjęcia usuneli - bo ludzie zgłaszali ... więc raczej musiała się poddać weryfikacji ... O_o
mmaryjka
mmaryjka
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dzieci w zoo mówiły mi dzień dobry

co słychać w zoo?
SailorMoon
SailorMoon
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No własnie nie wydaje mi się, byśmy dali tak masakrycznie dupy i by przyjąć fejka jako moda. Pewnie się weryfikowała, nie pamiętam

No wtedy to wstyd. Wstyd jak uj :rotfl: A dałoby radę to sprawdzić czy już nie ?

Konto usunięte
Konto usunięte: Raz jej zdjęcia usuneli - bo ludzie zgłaszali ... więc raczej musiała się poddać weryfikacji ... O_o

O to to... Poza tym kiedyś mi wysłała foto dosyć osobiste, nie ważne jakie... nikt oprócz niej nie miałby do takich zdjęć dostępu.
mmaryjka
mmaryjka
  10 Mai 2012

pozdrawiam:]
http://w.fotka.pl/e4fcd309eb.jpg

Paulinessa
Paulinessa
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: pozdrawiam:] http://w.fotka.pl/e4fcd309eb.jpg

:crylol:

Agaaa, mam lepsza pamięc chyba od Cb - pamiętam jak w pewnej rozmowie sama do niej napisałam, że widziałaś fotkę z weryfikacji :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.