malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SailorMoon
SailorMoon
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No a nie? Za dużo przegadałam z tą dziewczyną, a tu teraz taka akcja.

Ja podobnie. Pisała mi tyle rzeczy "w tajemnicy" a teraz w sumie nie wiadomo czy to była prawda czy nie... Teraz mam was na fejsie to przynajmniej wiem, że realne jesteście :rotfl:
Paulinessa
Paulinessa
  10 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Ja podobnie. Pisała mi tyle rzeczy "w tajemnicy" a teraz w sumie nie wiadomo czy to była prawda czy nie...

no. :And:

SailorMoon
SailorMoon: Teraz mam was na fejsie to przynajmniej wiem, że realne jesteście

Ale powiem Ci, że gdyby np. okazało się, że nazywasz się np. Magda, a nie Marta to by mnie to nie ruszyło. Ale wymyślić tak oryginalne imie jak Jaśmina i opowiadać różne historie o tym no to przegiecie.
agoosiaaa
agoosiaaa
  10 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Teraz mam was na fejsie to przynajmniej wiem, że realne jesteście

to ja moze od razu sie przyznam, ze na fejsie mam wpisane nazwisko na ''odpieprz sie'', zeby nie bylo :rotfl:
SailorMoon
SailorMoon
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no.

Ciekawe czy pisała nam to samo :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale powiem Ci, że gdyby np. okazało się, że nazywasz się np. Magda, a nie Marta to by mnie to nie ruszyło. Ale wymyślić tak oryginalne imie jak Jaśmina i opowiadać różne historie o tym no to przegiecie.

Ale trzeba przyznać, że przekonująca byla :and: Ale serio na blogu inaczej wygląda niż tutaj. Tak bardziej.... normalnie. na początku dziewczyny nie były pewne, czy to ona.

Konto usunięte
Konto usunięte: to ja moze od razu sie przyznam, ze na fejsie mam wpisane nazwisko na ''odpieprz sie'', zeby nie bylo

Domyślam się ;)
Paulinessa
Paulinessa
  10 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Ale trzeba przyznać, że przekonująca byla Ale serio na blogu inaczej wygląda niż tutaj. Tak bardziej.... normalnie. na początku dziewczyny nie były pewne, czy to ona.

Zupełnie normalnie, dla mnie wręcz przeciętnie bardziej, niż ładnie. Gust gustem, ale tu była taka egzotyczna - ciemna karnacja, włosy, granatowe oczy.
Paulinessa
Paulinessa
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to ja moze od razu sie przyznam, ze na fejsie mam wpisane nazwisko na ''odpieprz sie'', zeby nie bylo

Znam i tak Twoje nazwisko :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  10 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Domyślam się ;)

tak na wszelki wypadek pisze, zanim zajmie sie mna fotkowa agencja detyktywistyczna :rotfl:
SailorMoon
SailorMoon
  10 Mai 2012

"Hej. Jestem zamożnym biznesmanem ze stolicy, szukam atrakcyjnej, którą mógłbym zabrać na wakacje, najlepiej w Seszele, na 2 tygodnie, oczywiście ja wszystko funduje :) byłabyś zainteresowana?"
Cholera, na Seszelach jeszcze nie byłam :rotfl:

Paulinessa
Paulinessa
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak na wszelki wypadek pisze, zanim zajmie sie mna fotkowa agencja detyktywistyczna

uważaj, bo Ci zdjecia przeskanuja i sprawdza jaki masz telefon :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Znam i tak Twoje nazwisko :D

z nk :mrgreen:
w ogole to tez mi podaj linka do fejsa, bo chyba Ciebie na nim nie mam :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: uważaj, bo Ci zdjecia przeskanuja i sprawdza jaki masz telefon :D

:crylol: no tak, zapomnialabym o tym :rotfl:
na podstawie danych na zdjeciach jeszcze dojda do mojej lokalizaji i co wtedy :rotfl:

SailorMoon
SailorMoon: "Hej. Jestem zamożnym biznesmanem ze stolicy, szukam atrakcyjnej, którą mógłbym zabrać na wakacje, najlepiej w Seszele, na 2 tygodnie, oczywiście ja wszystko funduje :) byłabyś zainteresowana?" Cholera, na Seszelach jeszcze nie byłam

zboczencow nie brakuje :)
Paulinessa
Paulinessa
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no tak, zapomnialabym o tym na podstawie danych na zdjeciach jeszcze dojda do mojej lokalizaji i co wtedy

Tak, ale jak wykryją telefon to i od razu numer i zobaczysz, zadzwonią. :and: :lol2:
SailorMoon
SailorMoon
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zupełnie normalnie, dla mnie wręcz przeciętnie bardziej, niż ładnie. Gust gustem, ale tu była taka egzotyczna - ciemna karnacja, włosy, granatowe oczy.

Dokładnie. Teraz to się zastanawiam, czy ona serio ma te arabskie korzenie... To arabskie to były czy jakieś inne, bo nie pamiętam ?

Konto usunięte
Konto usunięte: Znam i tak Twoje nazwisko :D

ja też :D na nk wylukałam :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: uważaj, bo Ci zdjecia przeskanuja i sprawdza jaki masz telefon :D

:crylol:
agoosiaaa
agoosiaaa
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak, ale jak wykryją telefon to i od razu numer i zobaczysz, zadzwonią.

ahahaahha :crylol: a po numerze telefonu dojda do adresu i bedzie napad na chate i sprawdzanie czy mam faktycznie wszystko, o czym mowie :rotfl:
Paulinessa
Paulinessa
  10 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Dokładnie. Teraz to się zastanawiam, czy ona serio ma te arabskie korzenie... To arabskie to były czy jakieś inne, bo nie pamiętam ?

uwaga, uwaga - mieszanka 4 narodowości. Nara. :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: ahahaahha a po numerze telefonu dojda do adresu i bedzie napad na chate i sprawdzanie czy mam faktycznie wszystko, o czym mowie

Właśnie. czy n pewno wszystko sobie kupujesz czy kradniesz zdj z neta i wstawiasz w temat :and:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.