latynoska6
latynoska6
  27 Mai 2011 (pierwszy post)
Przykuwacie dużą uwagę do waszej bielizny czy zakładanie byle co.Cieszycie się z zakupu jakiś ładnych majteczek, stanika? Jeśli tak to jaka jest wasza ulubiona. Figi, szorty, stringi, biustonosze push-up, zwykłe?

STRINGI C

Co myślicie o tego typu nowościach podobają się? Założyłybyście je?

GORSETY.
Chciałabym sobie kupić jakiś gorset, który mogłabym założyć pod bluzkę, aby poprawić jakoś moje kształty tylko za bardzo się na nich nie znam. Nigdy nie miałam. Może mi ktoś poleci jakiś, który ładnie uwydatni talie ;)
PurePaprika
Reputacja: 6 | BluzgometrTM: 74
PurePaprika
  28 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Cieszycie się z zakupu jakiś ładnych majteczek, stanika?

Czasem tak :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Jeśli tak to jaka jest wasza ulubiona. Figi, szorty, stringi, biustonosze push-up, zwykłe?

Różne, nie mam ulubionych ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Co myślicie o tego typu nowościach podobają się? Założyłybyście je?

wygląda jak podpasko opaska :crylol::crylol:

Rude wredne!

Gejszalicious
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 29
Gejszalicious
  28 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Kupowałam z triumpha w sklepie

no właśnie mnie też kusi kupić w triumphie, bo te co widziałam na allegro jakoś do mnie nie przemawiają ;)
Aby osiągnąć szczęście, trzeba spełnić trzy warunki: być imbecylem, być egoistą i cieszyć się dobrym zdrowiem. Jeśli jednak nie spełnicie pierwszego warunku, wszystko jest stracone.
Gustaw Flaubert
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.