NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  28 Mai 2011 (pierwszy post)

Witka :ziober2:

Każda z was drogie Panie marzy o wspaniałych zaręczynach takich aby mogła je wspominać do końca życia, przechwalać się nimi wśród koleżanek a przede wszystkim pokazywać swój wymarzony pierścionek zaręczynowy... no właśnie tylko jaki on ma być?

Tak sobie od kilku dni przeglądam różne propozycje, robię wywiad :ziober2:

I moja dziewczyna pokazała mi owe propozycje (z firmy YES)

oto one:

1.

2.

3.

Po obejrzeniu tych pierścionków pomyślałem, że jestem może staromodny bo pierścionek zaręczynowy kojarzył mi się jakoś inaczej ...

PYTANIA:

Co sądzicie o takich pierścionkach ?

Jakie lepsze z platyny, złota a może inne?

Skromne czy takie na bogato? (ponoć trzeba wydać 3 pensje ;] )

Możecie również pokazać swoje lub które wam się podobają (najlepiej ze stronki, którą już zwiedzam http://www.yes.pl/)

Dzięki za pomoc :)

Piona!

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Mai 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Co sądzicie o takich pierścionkach ?

Nie przypomina mi to nawet pierścionka.
Dla mnie są okropne, widocznie też jestem staromodna.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Jakie lepsze z platyny, złota a może inne?

Białe złoto, ewentualnie żółte w ostateczności.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Skromne czy takie na bogato? (ponoć trzeba wydać 3 pensje ;] )

Skromnie!

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Możecie również pokazać swoje lub które wam się podobają

Mega drogie. Nie chciałabym by mój pierścionek tyle kosztował. Ceny nie są adekwatne do wyglądu.
Gothiclady
Gothiclady
  28 Mai 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Co sądzicie o takich pierścionkach ?

co to ma k być?

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Możecie również pokazać swoje lub które wam się podobają (najlepiej ze stronki, którą już zwiedzam http://www.yes.pl/)

te co Aga wkleiła są b. ładne
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie przypomina mi to nawet pierścionka. Dla mnie są okropne, widocznie też jestem staromodna.

Tak jakby drucik owinąć wokół palca :P

Konto usunięte
Konto usunięte: Skromnie!

Jeśli będzie chciała z brylantem to się nie da, chyba że kryształ będzie mikroskopijny.

Konto usunięte
Konto usunięte: Mega drogie. Nie chciałabym by mój pierścionek tyle kosztował. Ceny nie są adekwatne do wyglądu.

Ładne, pokażę Ci który mi nawet się podoba. Cena jednak powala z lekka.

http://www.yes.pl/pierscionki-zareczynowe/44704-platynowy-pierscionek-z-brylantami-eternel-BB-Z-000-025-3596VSH

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 Mai 2011
Gothiclady
Gothiclady: co to ma k być?

:ziober2:
To chyba dlatego, że one są z kolekcji i mają być oryginalne.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Mai 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Tak jakby drucik owinąć wokół palca :P

Daj mi drucik to sama Ci taki zrobie :ninja:

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Jeśli będzie chciała z brylantem to się nie da, chyba że kryształ będzie mikroskopijny.

Co kto lubi zresztą.
Mi bardziej się podobają skromne pierścionki, nie musza mieć nie wiadomo czego.

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ładne, pokażę Ci który mi nawet się podoba. Cena jednak powala z lekka.

Też ładny, już trochę bogatszy. Ale ceny generalnie powalają.

Mi nie robiłoby różnicy czy pierścionek kosztowałby 300 czy 500 czy nie wiadomo ile, jeśli byłby w takim stylu, jakie mi się podobają ;)

Nie pogardziłabym nawet takimi, bo są ładne i co z tego, że kosztują można powiedzieć grosze:

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Daj mi drucik to sama Ci taki zrobie

Swoją drogą tak się śmiejemy, ale weź się temu przyjrzyj jak taki mały pierścionek tak powyginać.

Konto usunięte
Konto usunięte: Mi bardziej się podobają skromne pierścionki, nie musza mieć nie wiadomo czego.

A masz już ? :-)

Konto usunięte
Konto usunięte: Mi nie robiłoby różnicy czy pierścionek kosztowałby 300 czy 500 czy nie wiadomo ile, jeśli byłby w takim stylu, jakie mi się podobają ;)

:tak:
A nie chciałabyś przechwalać się nim przed koleżankami i znajomymi?

Mi się ten podoba :

http://www.yes.pl/pierscionki-zareczynowe/wszystko/cena_500_999/42301-pierscionek-z-brylantem-BB-Z-000-Y01-3561

BreakMyFall18
BreakMyFall18
  28 Mai 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii:

mnie się nie podoba, chyba każda dziewczyna marzy o klasycznym złotym pierścionku, najlepsze są skromne moim zdaniem, ja mam z jednym oczkiem, klasyczny ale nietypowy :) z Apartu, taki:
BreakMyFall18
BreakMyFall18
  28 Mai 2011

o, taki:

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mnie się nie podoba, chyba każda dziewczyna marzy o klasycznym złotym pierścionku, najlepsze są skromne moim zdaniem, ja mam z jednym oczkiem, klasyczny ale nietypowy :) z Apartu, taki:

Myślałem, że teraz jest moda na białe złoto, lub platynę albo na takiego mieszańca.

Twój mi się też podoba.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Mai 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Swoją drogą tak się śmiejemy, ale weź się temu przyjrzyj jak taki mały pierścionek tak powyginać.

Są od tego ludzie ;)
Może i kawał pracy włożony, ale efekt końcowy wzbudza bardzo mieszane uczucia :)
Niektórzy lubią taką ekstrawagancje i polują na rzeczy oryginalne aż tak, więc może i popyt mają :)

NuTiiiiii
NuTiiiiii: A masz już ? :-)

Jeszcze nie ;)

NuTiiiiii
NuTiiiiii: A nie chciałabyś przechwalać się nim przed koleżankami i znajomymi?

Ale to ja bym go nosiła a nie koleżanki, więc mi ma się podobać.
Jakby pierścionek był po to by sie nim przechwalać, to powiesiłabym sobie na szyi niczym Frodo taki dorodny okaz :ziober2:

NuTiiiiii
NuTiiiiii: Mi się ten podoba :

Średnio.. :)

tak patrze, to mało kosztowna bede :ziober2:
bedzie w siódmym niebie :ziober2:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Mai 2011

Dobra, zajrzę później, trzeba się ogarnąć i na uczelnie jechać :)

NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Może i kawał pracy włożony, ale efekt końcowy wzbudza bardzo mieszane uczucia :)

U mnie właśnie tak jest.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale to ja bym go nosiła a nie koleżanki, więc mi ma się podobać. Jakby pierścionek był po to by sie nim przechwalać, to powiesiłabym sobie na szyi niczym Frodo taki dorodny okaz

Nie wierzę, że nikomu byś nie pokazała. Wiesz jak jest, kumpele same chcą oglądać:P

Konto usunięte
Konto usunięte: tak patrze, to mało kosztowna bede bedzie w siódmym niebie

:rotfl:

No na prawdę szczęśliwiec :D

BreakMyFall18
BreakMyFall18
  28 Mai 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Myślałem, że teraz jest moda na białe złoto, lub platynę albo na takiego mieszańca.

bo jest, jest :) ale ja chciałam klasyczny, złoty, mieszanych jest duży wybór.
i obrączki też chcemy klasyczne, nie jakieś mieszane, ma być widać, że to obrączka :)
dzięki, w sumie ja sobie poniekąd sama pierścionek wybrałam, pokazałam z jakich mnie interesuje (złoty z jednym oczkiem) a mój dokonał reszty:P no i ja mam mały palec 8/9
NuTiiiiii
NuTiiiiii
  28 Mai 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobra, zajrzę później, trzeba się ogarnąć i na uczelnie jechać :)

Jak fajnie mieć wolny weekend :ziober2:
Ale chyba od pazia też na mgr pójdę.

Konto usunięte
Konto usunięte: dzięki, w sumie ja sobie poniekąd sama pierścionek wybrałam, pokazałam z jakich mnie interesuje (złoty z jednym oczkiem) a mój dokonał reszty:P no i ja mam mały palec 8/9

Właśnie tak się zastanawiałem też nad rozmiarem, myślałem, że klasyczny to 12 wśród kobiet.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.