Witka
Każda z was drogie Panie marzy o wspaniałych zaręczynach takich aby mogła je wspominać do końca życia, przechwalać się nimi wśród koleżanek a przede wszystkim pokazywać swój wymarzony pierścionek zaręczynowy... no właśnie tylko jaki on ma być?
Tak sobie od kilku dni przeglądam różne propozycje, robię wywiad
I moja dziewczyna pokazała mi owe propozycje (z firmy YES)
oto one:
1.
2.
3.
Po obejrzeniu tych pierścionków pomyślałem, że jestem może staromodny bo pierścionek zaręczynowy kojarzył mi się jakoś inaczej ...
PYTANIA:
Co sądzicie o takich pierścionkach ?
Jakie lepsze z platyny, złota a może inne?
Skromne czy takie na bogato? (ponoć trzeba wydać 3 pensje ;] )
Możecie również pokazać swoje lub które wam się podobają (najlepiej ze stronki, którą już zwiedzam http://www.yes.pl/)
Dzięki za pomoc :)
Piona!
Pierścionek zaręczynowy strona 4 z 20
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
1. Co to ma w ogóle być ?
2. Białe złoto.
3. Skromnie.
4.

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
Straszny z niego skąpiec. Podzielam wasze zdanie, ale bez przesadyzmu
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
może, nie że za miliony ale w mojej ocenie - pierścionek zaręczynowy powinien kosztować max 1 wypłate - tego który się oświadcza.
I to już mało ważne czy zarabia 1,500 czy 5000 - przecież tego nie kupujesz z dnia na dzień tylko facet powinien odkładać i gdy przyjdzie odpowiedni czas wejść do salonu i wybrać chyba, że trafi ktoś na takiego desperata jak ja który usłyszał, że jest likwidacja galerii i mnie zaprowadził.
A dlaczego od razu zakładać, że się rozwiedziesz.
To chyba takiego miałaś pecha po prostu :P
Wydaje mi się,że prędzej czy później każdy do tego dojrzewa. Jak już jest się pewnym tej osoby,to chyba nikt z nas nie zakłada rozwodu , więc nie rozumiem tych tłumaczeń.
Dla mnie na dłuższą metę życie na kocią łapę nie byłoby fajne , ślub byłby czymś co scementowało by ten związek i mnie by to odpowiadało.