Witka
Każda z was drogie Panie marzy o wspaniałych zaręczynach takich aby mogła je wspominać do końca życia, przechwalać się nimi wśród koleżanek a przede wszystkim pokazywać swój wymarzony pierścionek zaręczynowy... no właśnie tylko jaki on ma być?
Tak sobie od kilku dni przeglądam różne propozycje, robię wywiad
I moja dziewczyna pokazała mi owe propozycje (z firmy YES)
oto one:
1.
2.
3.
Po obejrzeniu tych pierścionków pomyślałem, że jestem może staromodny bo pierścionek zaręczynowy kojarzył mi się jakoś inaczej ...
PYTANIA:
Co sądzicie o takich pierścionkach ?
Jakie lepsze z platyny, złota a może inne?
Skromne czy takie na bogato? (ponoć trzeba wydać 3 pensje ;] )
Możecie również pokazać swoje lub które wam się podobają (najlepiej ze stronki, którą już zwiedzam http://www.yes.pl/)
Dzięki za pomoc :)
Piona!
Pierścionek zaręczynowy strona 1 z 20
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Nie przypomina mi to nawet pierścionka.
Dla mnie są okropne, widocznie też jestem staromodna.
Białe złoto, ewentualnie żółte w ostateczności.
Skromnie!

Mega drogie. Nie chciałabym by mój pierścionek tyle kosztował. Ceny nie są adekwatne do wyglądu.
Tak jakby drucik owinąć wokół palca :P
Jeśli będzie chciała z brylantem to się nie da, chyba że kryształ będzie mikroskopijny.
Ładne, pokażę Ci który mi nawet się podoba. Cena jednak powala z lekka.
http://www.yes.pl/pierscionki-zareczynowe/44704-platynowy-pierscionek-z-brylantami-eternel-BB-Z-000-025-3596VSH
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Daj mi drucik to sama Ci taki zrobie

Co kto lubi zresztą.
Mi bardziej się podobają skromne pierścionki, nie musza mieć nie wiadomo czego.
Też ładny, już trochę bogatszy. Ale ceny generalnie powalają.
Mi nie robiłoby różnicy czy pierścionek kosztowałby 300 czy 500 czy nie wiadomo ile, jeśli byłby w takim stylu, jakie mi się podobają ;)
Nie pogardziłabym nawet takimi, bo są ładne i co z tego, że kosztują można powiedzieć grosze:

Swoją drogą tak się śmiejemy, ale weź się temu przyjrzyj jak taki mały pierścionek tak powyginać.
A masz już ? :-)

A nie chciałabyś przechwalać się nim przed koleżankami i znajomymi?
Mi się ten podoba :
http://www.yes.pl/pierscionki-zareczynowe/wszystko/cena_500_999/42301-pierscionek-z-brylantem-BB-Z-000-Y01-3561
Myślałem, że teraz jest moda na białe złoto, lub platynę albo na takiego mieszańca.
Twój mi się też podoba.
Są od tego ludzie ;)
Może i kawał pracy włożony, ale efekt końcowy wzbudza bardzo mieszane uczucia :)
Niektórzy lubią taką ekstrawagancje i polują na rzeczy oryginalne aż tak, więc może i popyt mają :)
Jeszcze nie ;)
Ale to ja bym go nosiła a nie koleżanki, więc mi ma się podobać.
Jakby pierścionek był po to by sie nim przechwalać, to powiesiłabym sobie na szyi niczym Frodo taki dorodny okaz

Średnio.. :)
tak patrze, to mało kosztowna bede

bedzie w siódmym niebie

U mnie właśnie tak jest.
Nie wierzę, że nikomu byś nie pokazała. Wiesz jak jest, kumpele same chcą oglądać:P

No na prawdę szczęśliwiec :D
bo jest, jest :) ale ja chciałam klasyczny, złoty, mieszanych jest duży wybór.
i obrączki też chcemy klasyczne, nie jakieś mieszane, ma być widać, że to obrączka :)
dzięki, w sumie ja sobie poniekąd sama pierścionek wybrałam, pokazałam z jakich mnie interesuje (złoty z jednym oczkiem) a mój dokonał reszty:P no i ja mam mały palec 8/9
Jak fajnie mieć wolny weekend

Ale chyba od pazia też na mgr pójdę.
Właśnie tak się zastanawiałem też nad rozmiarem, myślałem, że klasyczny to 12 wśród kobiet.