Cześć dziewczyny, chłopaki i prinz
Sprawa jest taka, mam w sierpniu wesele( nie moje) i w sumie nie wiem jak sie ubrać, garnitur odpada bo bedzie sporo za duzy, a specjalnie nie bede kupować i w sumie nie chce mi sie iśc w garniturze bo sie zagotuje a lubie jak jest przewiewnie, polećcie mi jak sie ubrać prosze to dla mnie bardzo ważne
jpg jak najbardziej wskazane
lista tematów
Dupeczki, Pomocy!
prosze o porządek w temacie, nie jest do nabijania tylko ma mi pomóc, narazie tylko jeden wpis z sensem a reszta troling i nabijanie
Siema!
Sierpień to na lajtowo możesz ubrać krótką koszulę z jakimś krawatem pod kolor sukienki dupeczki, i coś w stylu spodni na kant byle nie jeansy.
Może jakieś fajne czarny, mam z oxide'a takie na poprawiny.
PS w garniaku to zawsze kielon się trzyma na rundkę honorową wśród rodziny.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Konto usunięte: garnitur odpada bo bedzie sporo za duzy, a specjalnie nie bede kupować i w sumie nie chce mi sie iśc w garniturze bo sie zagotuje a lubie jak jest przewiewnie, polećcie mi jak sie ubrać prosze to dla mnie bardzo ważne
jpg jak najbardziej wskazane
Hmmm... jeżeli garnitur odpada to załóż od razu krótkie spodenki i t-shirt

A tak na poważnie to jakieś jeansy lub spodnie chociaż od garnituru i koszula.
Konto usunięte: Pewnie masa jest z Tobą więc t-shirt bez rękawków do tego spodnie ze skóry i będzie spoko
2 tydzien redukcji leci, bedzie 20 kilo mniej, totalny off ze wszystkim oprócz mono 5g dziennie i witaminy minerały, aero krecone naczczo i po treningu, czuje moc aczkolwiek zmienie mono na jakiś dobry booster by mieć wieksza motywacje, moze mesomorph w połączeniu z cell pumpem by było bardziej ekonomicznie i biedaczkowo