xXxAgusiaNMLxXx
xXxAgusiaNMLxXx
  9 Iunie 2011 (pierwszy post)

Witam, brałam niedawno udział w konkursie (regionalne wyb. miss polski) i wszystkie biorące udział dostałyśmy prostownice GHD od sponsorów m. in salon fryzjerski LH Long Hair - czesali oni gwiazdy w programie "bitwa na głosy". Widzę że to renomowana marka, także podróbek na pewno by nam nie dali więc ta prostownica jest na pewno oryginalna. Wygląda tak jak na tych zdjęciach:

http://www.google.pl/search?q=ghd+purple&hl=pl&client=firefox-a&hs=F1v&rls=org.mozilla:pl:official&prmd=ivnsfd&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ZEvvTfOjD9DysgaM282wCg&ved=0CDIQsAQ&biw=1280&bih=834

Organizatorzy mówili że są drogie, na necie wyczytałam różne opinie, że jeśli za 600 zł to pewnie podróbka itd.. chciałabym ją sprzedać bo jakiś czas temu dostałam też dobrą prostownicę na urodziny firmy remington więc 2 mi są niepotrzebne... tylko nie wiem teraz za ile może ktoś zna się na tym? Jest nieużywana w zestawie tez torba i klips do włosów, pozdrawiam i dzięki za odp

Darunia511
Darunia511
  10 Iunie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Też mam takie same podejście do takich konkursów. Zauważyłam, że konkursy typu 'Miss Lubuskiego,Dolnośląska ..' i inne takie 'regionalne' to tam takie dziewczyny są i najgorsze wygrywają takie 'konkursy'. U mnie ostatnio był Miss Południowej Wielkopolski ..

o matko. W ogóle one wszystkie takie nijakie, zwykłe, nic specjalnego.
SoDope
SoDope
  10 Iunie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W ogóle one wszystkie takie nijakie, zwykłe, nic specjalnego.

Na 50 kandydatem było może .. 3-4 godne uwagi a reszta to nie chce głośno mówić jakim sposobem się tam dostały ..
pauluss99
pauluss99
  10 Iunie 2011

Ostatnio był wielki szum jak wybory miss Warszawy wygrała ta oto dziewczyna

Ludzie pisali petycje, że nie chcą takie miss, że brzydka. I z tym się zgadzam dziewczyna niezbyt piękna i pcha się do takich konkursów ;/ A tak w ogóle na co jej to teraz tylko się ośmieszyła

SoDope
SoDope
  10 Iunie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Nie chce Ci nic mówić ale te Misski mają swoich sponsorów - głupie nie są. Wiedzą do którego wyra wleź by wyciągnąć z tego jak najwiecej..

Miałam jedną taką znajomą która wygrała na jakieś plaży miss bikini (a płaska jak deska) i sama opowiadała, że dała tyłka a teraz jej mamusia jeżdzi nowym autem. :D
NeverGoodEnough
NeverGoodEnough
  10 Iunie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a mozesz napisac z jakiej firmy wlosy polecasz?? :D

Najtansze i w miarę dobre jeśli chodzi o jakość to włosy z dobrewlosy.pl tylko mówie ze one też produkowane są z białka imitującego naturalny włos ale nie plączą się tak jak te z long hair. Następnie kegel, sprzedaje na allegro włosy rosyjskie ma też słowiańskie i europejskie bodajże, za pasemko słowiańskich ok. 10 zł, rosyjskie 4 zł, jeśli chodzi o taśmy ma tylko rosyjskie. Luxuryhair ale to zagraniczne, mają świetną jakość włosy i wysyłka do Polski to ok. 500 zł, znam jeszcze włosy z rapunzelofsweeden też są fajne ale już droższe

Konto usunięte
Konto usunięte: i ile kosztują takie naturalne, ludzkie włosy?

Taka kitka ścięta od małej dziewczynki dajmy na to 100 gram o długości 40 cm może kosztować w granicach 1000 zł nawet. Oczywiście takie włosy są najlepsze ale wymagają jeszcze obróbki. Najlepiej jak ktoś ma ciemniejsze włosy łatwiej wtedy dobrać kolor, bo blondy przechodzą wiele obróbek i szybciej się niszczą
Jasmina
Jasmina
  10 Iunie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nawet z daleka się ta dziewczyna ładnie nie prezentuje a z bliska to już nawet się nie wypowiadam

Brzydka nie jest, ale nie zachwyca, gdzie oni maja oczy :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ostatnio był wielki szum jak wybory miss Warszawy wygrała ta oto dziewczyna

Ona w ogóle jest strasznie...przeciętna. Na maksa pospolita, nawet nie ładna :wtf:
Jasmina
Jasmina
  10 Iunie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie chce Ci nic mówić ale te Misski mają swoich sponsorów - głupie nie są. Wiedzą do którego wyra wleź by wyciągnąć z tego jak najwiecej.. Miałam jedną taką znajomą która wygrała na jakieś plaży miss bikini (a płaska jak deska) i sama opowiadała, że dała tyłka a teraz jej mamusia jeżdzi nowym autem. :D

Dla mnie to chore i porąbane na maksa.. :and:
pauluss99
pauluss99
  10 Iunie 2011
Jasmina
Jasmina: Ona w ogóle jest strasznie...przeciętna. Na maksa pospolita, nawet nie ładna

Jest nijaka. Najbrzydsza miss jaka widziałaam
Jasmina
Jasmina
  10 Iunie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jest nijaka. Najbrzydsza miss jaka widziałaam

Za piękna to nie jest to prawda. Że też sama tam się pchała z takim wyglądem :nie:
pauluss99
pauluss99
  10 Iunie 2011
Jasmina
Jasmina: Za piękna to nie jest to prawda. Że też sama tam się pchała z takim wyglądem

No właśnie. Miss powinna być ładna, a ona ma taką pospolitą urodę . Jest wysoka i szczupła wiec po tym może wywnioskowała ze może brać udział w tym konkursie.
Jasmina
Jasmina
  10 Iunie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No właśnie. Miss powinna być ładna, a ona ma taką pospolitą urodę . Jest wysoka i szczupła wiec po tym może wywnioskowała ze może brać udział w tym konkursie.

To jednak często za mało ;)
pauluss99
pauluss99
  10 Iunie 2011
Jasmina
Jasmina: To jednak często za mało ;)

no tez jej kompletnie nie rozumiem jeszcze ta kompromitacja po konkursie, pewnie doszły do niej słuchy że tak wiele osób protestuje, że ona została Misską :lol2:
Jasmina
Jasmina
  10 Iunie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no tez jej kompletnie nie rozumiem jeszcze ta kompromitacja po konkursie, pewnie doszły do niej słuchy że tak wiele osób protestuje, że ona została Misską

Jakie to musi być upokorzenie :nie:
Martittaaaaa
Martittaaaaa
  10 Iunie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ostatnio był wielki szum jak wybory miss Warszawy wygrała ta oto dziewczyna

Zrobiłam tu o niej temat. Też w szoku byłam, że wygrała.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.