Dział moda i uroda ale mamy również tutaj chętnie wypowiadających się facetów więc temat będzie przeznaczony dla wszystkich.
Mało mamy facetów na dziale więc zacznijmy od Was
Nie chciałam, żeby było masę zdjęc do ładowania więc zrobiłam z nich kolaż
a o to ON.
Na kolażu jak widać są artystki muzyki R&B.
Która z tych Artystek podoba Ci sie najbardziej (jeżeli nie znalazłeś swojego ideału a słuchasz muzyki R'n'B przedstaw własne zdjecie) ?
I czy wiesz jaki posiada pseudonim Artystyczny ?
Pań jest tutaj wiecej .. będą miały za to większy wybór
Który z Panów podoba się najbardziej i czy znasz jego pseudonim artystyczny ?
Czy słuchasz muzyki hip hopowej/ R'N'B ?
lista tematów
Uroda : W świecie Rapu i R&B strona 8 z 8
Czy URODA jest nieodzownym wymogiem w świecie muzyki ?
Nie podobają mi się panowie z tego typu urodą, ciemnoskórzy itd.
Rapu owszem, ale polskiego, a nie zagranicznego, z wyjątkiem Eminema. A R'N'B nie słucham wcale.
Bardzo przydatna, ale bez urody także można zrobić karierę, zwłaszcza, że potem większość gwiazd funduje sobie operacje plastyczne i inne ulepszacze + zawsze 2 tony makijażu.
Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.
Ci artysci sa bardzo do siebie podobni... a co do muzyki to troszke nie ten dzial no ale...nie slucham.
ahahahahahahahhahaha Ozzy jest genialny

no wiesz co? ja własnie przeglądam bravo girl

no ciałko ładne, bardziej chodziło mi o jej głos etc =]
Konto usunięte: Która z tych Artystek podoba Ci sie najbardziej (jeżeli nie znalazłeś swojego ideału a słuchasz muzyki R'n'B przedstaw własne zdjecie) ?
mam słabośc do Rihanny

11 i 8 to nie jest ta sama osoba?
Craig David

a co to jest r'n'b? w sensie czym się charakteryzuje?
Konto usunięte: ale to pijana stwierdziła chyba, że brawa nie czyta i nie poznaje w ogóle twarzy ...
ja twarzy tez nie poznaje bo nie ogladam popowych programow muzycznych....kojarze moze 3, 4 osoby z tych zdjec, ale generalnie chodzilo o urode, wiec.. nie musze ich znac.

za gowniarza mialam prenumerate Popcornu bo tam bylo duzo plakatow Nirvany i Pear Jam i chyba na tym zakonczylam swoja edukacje.
Jak lubisz to plecam jeszcze bravo sport (o ile jeszcze istnieje) tam bylo zawsze duzo fajnych facetow

Tych co wymienieniłam czy ogólnie ?
bo ogólnie to ich nie ma w brawo
ale Ci co nagrywali z Rihanna albo Beyonce w 100 % byli w brawo bo to news stulecia..
Czasami czytam w brawo w sensie zobacze co tam bo koleżanka pracuje w kiosku to sobie czytam te gazety to przynajmniej mam rozrywke. :D
23 ciekawie wygląda, a 33 całkiem przystojny.
Nie kojarzę nikogo z tych zdjęć w sumie, ryjki może gdzieś w gazecie widziałam najwyżej...
Czasem czegoś polskiego posłucham z własnej nieprzymuszonej woli. Albo w pracy, ale to już nie z własnej woli

Nie, jak ktoś ma na prawdę dobry głos i/lub tworzy dobrą muzykę, to uroda schodzi na drugi plan, co najwyżej na pudelku frustraci będą się na nim wyżywać. Ale gdy ktoś tworzy przeciętne rzeczy, to uroda się przydaje - ma czym przyciągnąć uwagę. A komuś, kto ani zagrać, ani zaśpiewać nie umie, to i tytuł Miss/Mistera Universum nie pomoże.