agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Babsy
Babsy
  10 Mai 2012

tregginsy.

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  10 Mai 2012

Przeleciałam ostatnio pare lumpów i kupiłam córce takie zajebiste ciuszki że ojaaa, zazdroszczę jej :( :D Sweterki w marynarskim stylu cienkie na lato, bluzeczkę z pagonami , czarny sweterek Tally Weijl, krótkie jeansowe spodenki i koszulki na lato z nadrukami, generalnie ciuchy jakie sama bym chciała i mogła nosić.Ale najlepszy łup to jeansowa kurteczka, krótka, dopasowana, z nitami, z przetarciami, już uprana , dopięłyśmy tylko broszkę i tylko jej foto chciało mi się cyknąć , lenistwo :D

http://w.fotka.pl/20116e810b.jpg

Felka
Felka
  10 Mai 2012

ja w lumpie kupiłam sobie taką męską bluze oh ah i eh :zakochany:

sylwik
sylwik
  10 Mai 2012

nie ogarniam, wy ciagle cos w tych lumpach znajdujecie, a mi sie jeszcze nie zdarzylo nigdy nic ladnego trafic:and:

BujajSieNaDwa91
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 24
BujajSieNaDwa91
  10 Mai 2012

koturny z CCC , woda niegazowaną , baterię , szklankę .

Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .

BujajSieNaDwa91
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 24
BujajSieNaDwa91
  10 Mai 2012

kupiłam rozmiar koturn na 38 jak myslicie da radę je zmienić na rozmiar wiekszy? kupiłam je dziś a w domu zdałam sobie sprawę ze jednak mogłoby być rozmiar większe . Buty nie mają śladów użytkowania , tyle tylko ze przeszłam kilka kroków po pokoju .
na paragonie piszę do 30 dni wymienić czy coś , ale jak to jest w praktyce?

Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .

SoDope
SoDope
  10 Mai 2012
BujajSieNaDwa91
BujajSieNaDwa91:

w praktyce jest tak, że musza Ci wymienić skoro tak jest na paragonie.
mirra20
mirra20
  10 Mai 2012

buciki:D

kedi
kedi
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: buciki:D

no nie mów :zakochany: mega zazdroszczę! wygodne? bo słyszałam że nie bardzo, obal ten mit!
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w praktyce jest tak, że musza Ci wymienić skoro tak jest na paragonie.

Dokładnie :-)

Konto usunięte
Konto usunięte: buciki:D

Ładne, ale ja bym takich nie mogła mieć,
bo zaraz bym zgubiła :and:
mirra20
mirra20
  10 Mai 2012
kedi
kedi: no nie mów mega zazdroszczę! wygodne? bo słyszałam że nie bardzo, obal ten mit!

mój dzisiejszy zakup z wyjazdu szkoleniowego, jak weszła to się normalnie zakochałam i pomimo tego, że mnie wygonili z galerii, bo jakaś alarm był to i tak po nie wróciłam:D
jak dla mnie wygodne, ale ja lubię buty na obcasach:D

Konto usunięte
Konto usunięte: Ładne, ale ja bym takich nie mogła mieć, bo zaraz bym zgubiła

oj tam, pasek mają to nie da się zgubić:P
kedi
kedi
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mój dzisiejszy zakup z wyjazdu szkoleniowego, jak weszła to się normalnie zakochałam i pomimo tego, że mnie wygonili z galerii, bo jakaś alarm był to i tak po nie wróciłam:D

zakochałam się w nich od pierwszego wejrzenia, ale po pierwsze nie mam ich jak kupić bo nie będę teraz w wawie, po drugie nawet nie bardzo miałabym gdzie je założyć. mam dylemat, bo dziś w naszym h&m widziałam przepiękne złote sandałkowe szpilki, chciałabym je mieć, ale gdzie ja je będę nosić :and:
mirra20
mirra20
  10 Mai 2012
kedi
kedi: zakochałam się w nich od pierwszego wejrzenia, ale po pierwsze nie mam ich jak kupić bo nie będę teraz w wawie, po drugie nawet nie bardzo miałabym gdzie je założyć. mam dylemat, bo dziś w naszym h&m widziałam przepiękne złote sandałkowe szpilki, chciałabym je mieć, ale gdzie ja je będę nosić

ja w tych też sobie nie pobiegam, bo są eleganckie i zamszowe, więc łatwo je zniszczyć, a kupiłam z myślą o weselu, teraz będę do nich kieckę kupowała:P Więc ja na Twoim miejscu gdyby mi się podobały to bym kupiła:P
a buty gdybyś chciała to mogłabym Ci kupić ale dopiero 23 lub 24,
kedi
kedi
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja w tych też sobie nie pobiegam, bo są eleganckie i zamszowe, więc łatwo je zniszczyć, a kupiłam z myślą o weselu, teraz będę do nich kieckę kupowała:P Więc ja na Twoim miejscu gdyby mi się podobały to bym kupiła:P a buty gdybyś chciała to mogłabym Ci kupić ale dopiero 23 lub 24,

dzięki, ale ja bym je musiała przymierzyć, bo mam rozmiar 37,5 :and:
nie kupię, bo mam już jedne złote sandałki i trochę bez sensu. (które również sa z hm i jeszcze ich nie miałam na nogach :D:D:D) po prostu przez najbliższy czas muszę omijać h&m :D
Felka
Felka
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie ogarniam, wy ciagle cos w tych lumpach znajdujecie, a mi sie jeszcze nie zdarzylo nigdy nic ladnego trafic

wystarczy znac sh do ktorego przywożą ładne ubrania :tak:
ja znam taki i nawet 3-4 dni po dostawie znajde cos