agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
kedi
kedi
  10 Mai 2012
Felka
Felka: wystarczy znac sh do ktorego przywożą ładne ubrania

jeśli jesteś z lublina to się podziel tym info :tak:
mirra20
mirra20
  10 Mai 2012
kedi
kedi: dzięki, ale ja bym je musiała przymierzyć, bo mam rozmiar 37,5

tak czy siak służę pomocą;)

kedi
kedi: nie kupię, bo mam już jedne złote sandałki i trochę bez sensu. (które również sa z hm i jeszcze ich nie miałam na nogach :D:D:D) po prostu przez najbliższy czas muszę omijać h&m :D

skoro tak mówisz, to omijaj;P
ja muszę zacząć właśnie buszować po sklepach, ale z rozsądkiem
Felka
Felka
  10 Mai 2012
kedi
kedi: jeśli jesteś z lublina to się podziel tym info

oczywiście, ZAWSZE coś kupię Wieniawskiej drzwi obok biedronki , teraz kupiłam 7 rzeczy wszystko po 1 zł :ziober2:
kedi
kedi
  10 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tak czy siak służę pomocą;)

dzięki :)

Konto usunięte
Konto usunięte: ja muszę zacząć właśnie buszować po sklepach, ale z rozsądkiem

łeee, weź mi nie mów, ja jestem na odwyku... mam tyle niepotrzebnych szmat że głowa mała, nie mieści mi się już, ale ostatnio nic nie kupuję i jestem z siebie bardzo dumna. muszę zrobić radykalne porządki w szafie i wyrzucić niepotrzebne rzeczy, bo przez ten chaos nie wiem co mam.

Felka
Felka: oczywiście, ZAWSZE coś kupię Wieniawskiej drzwi obok biedronki , teraz kupiłam 7 rzeczy wszystko po 1 zł

ja nie lubię tego ciucha akurat ale lubię tego na wrońskiej :ssh: kiedyś mieszkałam obok to czasem wpadałam, ale teraz mam daleko...
Felka
Felka
  10 Mai 2012
kedi
kedi: ja nie lubię tego ciucha akurat

:szok:dlaczego?
mirra20
mirra20
  10 Mai 2012
kedi
kedi: łeee, weź mi nie mów, ja jestem na odwyku... mam tyle niepotrzebnych szmat że głowa mała, nie mieści mi się już, ale ostatnio nic nie kupuję i jestem z siebie bardzo dumna. muszę zrobić radykalne porządki w szafie i wyrzucić niepotrzebne rzeczy, bo przez ten chaos nie wiem co mam.

tez tak mam, ale kupować nie potrafię przestać:/ a porządek w szafie też muszę zrobić...
kedi
kedi
  10 Mai 2012
Felka
Felka: dlaczego?

bo ciasno tam, tłok, ceny z kosmosu i jakoś ciężko mi tam coś dla siebie znaleźć :)
Felka
Felka
  10 Mai 2012
kedi
kedi: bo ciasno tam, tłok, ceny z kosmosu i jakoś ciężko mi tam coś dla siebie znaleźć

ceny z kosmosu fakt dlatego ja tam chodze jak jest 50% czyli do 10 zł wszystko po 1 zł a poonad 10 50% chociaż była droga bluza oderwałam metkę ( jbc to nie ja ) i zapłaciłam za nią 1 zł a powinnam 7,50 . Jeżeli chodzi o bluzy męskie z kapturem np to na Wolskiej nad biedronką:tak:
styka51
styka51
  11 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

4 bloki techniczne z kolorowymi kartkami, czerwony i zielony długopis :lol:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  11 Mai 2012

2 koszulki, spodenki, spódniczkę, krem do twarzy, zmywacz do paznokci, szczoteczkę do zębów i zamówiłam sobie buty, powiedzieli że będą za tydzień :zakochany:

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
SailorMoon
SailorMoon
  11 Mai 2012
Sylvinka
Sylvinka: spodenki

mam te same spodenki, i żółte też wzięłam :D
pijana
pijana
  11 Mai 2012

Nie kupiłam, ale przyszedł mi krem do rąk Pat&Rub z konkursu, jeszcze jeden przyjdzie na adres ojca ;d Skład, na tyle co się znam, wydaje się ok, no ale to w końcu naturalne kosmetyki.

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  11 Mai 2012
Sylvinka
Sylvinka: i żółte też wzięłam

też mi się podobały, ale wolałam wziąć tylko jedne ze względu na rozmiar, bo noszę zazwyczaj 34, 36 a tutaj na spodenkach pisało 38 a na metce 36 :D za to spódnicę mierzyłam :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
SailorMoon
SailorMoon
  11 Mai 2012
Sylvinka
Sylvinka: też mi się podobały, ale wolałam wziąć tylko jedne ze względu na rozmiar, bo noszę zazwyczaj 34, 36 a tutaj na spodenkach pisało 38 a na metce 36 :D za to spódnicę mierzyłam :D

To drobniutka jesteś :) Ja noszę 36 i dla mnie są ok, tyle, że luźne. Ale widocznie takie mają być. Ale wygodne bardzo :D dziś byłam to już nic prawie nie zostało a spódniczki żadnej nie było.
sylwik
sylwik
  11 Mai 2012
Sylvinka
Sylvinka:

SailorMoon
SailorMoon:

a z jakiego sklepu te spodenki?

uuuuuwielbiam akcje z przecenami w centrum outlet! :zakochany:
za cale 60zl kupilam:
2 t-shirty, bokserke, sukienke, gore od bikini i sportowy stanik.
:w00t: