agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
sylwik
sylwik
  20 Mai 2012

okulary przeciwsloneczne. kiepskie sa, ale ktos mi zayebal moje a jestem slepa w dzien bez nich:and:

pijana
pijana
  20 Mai 2012

Peeling Soraya morelowy
serum do rzęs i brwi w zestawie z tuszem firmy LashTech w TK Maxx, nie znam ale mówię za 40 zł to wezmę.

I apeluję o pisanie tutaj o rzeczach związanych z tematyką forum, chyba, że urody dodają Wam soki i płyty CD, to zwracam honor... ;]

kedi
kedi
  20 Mai 2012

krótką sukienkę w paski z h&m.

Paulinessa
Paulinessa
  20 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: I apeluję o pisanie tutaj o rzeczach związanych z tematyką forum, chyba, że urody dodają Wam soki i płyty CD, to zwracam honor... ;]

No w sumie, bo mogę codziennie wypisywać: chleb, masło, płyn do mycia naczyń, długopis... :rotfl:
Pogodynka
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 21
Pogodynka
  20 Mai 2012

Pefrumy Adidas Fizzy Energy. zobaczymy jak się sprawdzą :)

"Zadaj sobie pytanie, czy to, co robisz dzisiaj, przybliża cię do tego, co chcesz robić jutro. "
Adidasowa
Adidasowa
  20 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon
  20 Mai 2012

Asymetryczną spódnicę.
Mniej więcej taką.

kedi
kedi
  20 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Mniej więcej taką.

pomałpowałaś po Gosi :jezyk2:
mirra20
mirra20
  20 Mai 2012
kedi
kedi: pomałpowałaś po Gosi

ahahahaha:crylol:
SailorMoon
SailorMoon
  20 Mai 2012
kedi
kedi: pomałpowałaś po Gosi

Coś ty, wczoraj kupiłam a teraz patrzę, że ona wstawiła zdjęcia w takiej kiecce :zonk:
kedi
kedi
  20 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Coś ty, wczoraj kupiłam a teraz patrzę, że ona wstawiła zdjęcia w takiej kiecce

już się nie tłumacz :ziober2:
a tak na serio to mam nadzieję, że lepiej ją zestawisz :D sama miałam ochotę na taką kiecę
Pogodynka
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 21
Pogodynka
  20 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon:

o matko, o matko, o matko !
własnie chce sobie kupić taką spódnice bo na Allegro są..
szukam na razie moze jakiś odpowiedników w sklepach. wczoraj widziałam babke w takiej podobnej tylko plisowanej. i moze gdzieś w sklepach są ...

ładnie się nosi? :)
"Zadaj sobie pytanie, czy to, co robisz dzisiaj, przybliża cię do tego, co chcesz robić jutro. "
mmaryja
mmaryja
  20 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

w końcu lodówkę:zabawa:
SailorMoon
SailorMoon
  20 Mai 2012
kedi
kedi: już się nie tłumacz a tak na serio to mam nadzieję, że lepiej ją zestawisz :D sama miałam ochotę na taką kiecę

No przecież jej godzinę temu nie kupiłam a ona chyba dopiero teraz to wstawiła :jezyk:
Tak, i na pewno dużo lepiej będę wyglądać :ziober2:
Ja myślę czy sobie jeszcze z jednej nie kupić... na allegro biorą hurtowo, widzę :crylol: Kupuj, jest wygodna i efektowna :tak: I świetna na lato moim zdaniem :)
Niech Gosia wie, że wyznacza trędy :crylol:
kedi
kedi
  20 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: No przecież jej godzinę temu nie kupiłam a ona chyba dopiero teraz to wstawiła

no przecież żartuje :mrgreen:

SailorMoon
SailorMoon: Ja myślę czy sobie jeszcze z jednej nie kupić... na allegro biorą hurtowo, widzę Kupuj, jest wygodna i efektowna I świetna na lato moim zdaniem :)

kurcze, ja mam jedną taką do kostek, ze zwykłego materiału, jak ją dzisiaj założyłam to mój chłop kazał mi ją skracać :crylol: więc może przerobię ja na asymetryczną, tylko, że trochę mi szkoda.
może sobie zamówie na allegro tylko nie jestem do konca przekonana czy będę miała gdzie w niej wyjść :)