agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
SailorMoon
SailorMoon
  20 Mai 2012
Pogodynka
Pogodynka: o matko, o matko, o matko ! własnie chce sobie kupić taką spódnice bo na Allegro są.. szukam na razie moze jakiś odpowiedników w sklepach. wczoraj widziałam babke w takiej podobnej tylko plisowanej. i moze gdzieś w sklepach są ... ładnie się nosi? :)

Ja we Frogu kupiłam za 35 zł. Na allegro są za ok 50 z tego co widzę. Noooo, wygląda świetnie moim zdaniem :)
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 486
Kiniowska
  20 Mai 2012
Pogodynka
Pogodynka: Pefrumy Adidas Fizzy Energy. zobaczymy jak się sprawdzą :)

Przezaebyste! :zakochany: Czaję się na nie, ale muszę "wypsikać" te co mam. Wypróbowałam kiedyś tester w drogerii (ile się dało :D) i muszę powiedzieć, że trzymały się zaskakująco długo.

Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Lakiery do paznokci z MySecret - 160 (green parrot) i 148 (mint). Trwałość, krycie, ach! :zakochany: Będą następne kolory, to już przesądzone... :mrgreen: Plus maseczkę rozgrzewającą z Garniera, jedwab do włosów w spray'u, waciki i saszetkę zapachową - jaśminową.
SailorMoon
SailorMoon
  20 Mai 2012
kedi
kedi: no przecież żartuje

Wiem, wiem ;) Nosz kurde, jeszcze tego brakowało, żebym od Gosi zgapiała :rotfl: Na głowę nie upadłam :mrgreen: ;)

kedi
kedi: kurcze, ja mam jedną taką do kostek, ze zwykłego materiału, jak ją dzisiaj założyłam to mój chłop kazał mi ją skracać więc może przerobię ja na asymetryczną, tylko, że trochę mi szkoda. może sobie zamówie na allegro tylko nie jestem do konca przekonana czy będę miała gdzie w niej wyjść :)

hahahah :D no jak chcesz, ale wygodniej chyba kupić. Jak to gdzie? Na spacer leśnymi ścieżkami tak jak Gosia :rotfl: A tak serio to wszędzie! Zobacz jak na allegro biorą, nie Ty jedna będziesz w takiej chodzić :D Ja pewnie jak pierwszy raz w niej wyjdę to się będę czuła jak kosmitka a potem już się przyzwyczaję.
kedi
kedi
  20 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Wiem, wiem ;) Nosz kurde, jeszcze tego brakowało, żebym od Gosi zgapiała

nie inspiruje Cie? :rotfl:

SailorMoon
SailorMoon: Zobacz jak na allegro biorą, nie Ty jedna będziesz w takiej chodzić :D

no właśnie myślę, że co druga taką będzie miała :mrgreen:

SailorMoon
SailorMoon: Jak to gdzie? Na spacer leśnymi ścieżkami tak jak Gosia

no i problem rozwiązany! :crylol:

koniec nabijania w tym temacie :ssh:
SailorMoon
SailorMoon
  20 Mai 2012
kedi
kedi: nie inspiruje Cie?

Nie, ale mam czasem atak śmiechu jak wchodzę na tego bloga.

kedi
kedi: no właśnie myślę, że co druga taką będzie miała

Co druga na pewno nie... A z resztą, ta spódnica tak pięknie się prezentuje, że i tak będę ją nosić, o ! :mrgreen:

kedi
kedi: no i problem rozwiązany!

Bo ona sesje robi głównie na leśnych ścieżkach... :woot: ( zobaczycie, przeczyta to i zmieni tło )

kedi
kedi: koniec nabijania w tym temacie

Ok. Antyban - i żółty lakier do paznokci z Maybelline :ziober2:
Pogodynka
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 21
Pogodynka
  21 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Ja we Frogu kupiłam za 35 zł. Na allegro są za ok 50 z tego co widzę. Noooo, wygląda świetnie moim zdaniem :)

ten Frog to jakiś sklep czy co? ;) bo pierwsze słysze o nim ;D może jakaś niedoinformowana jestem.

Kiniowska
Kiniowska: Przezaebyste! Czaję się na nie, ale muszę "wypsikać" te co mam. Wypróbowałam kiedyś tester w drogerii (ile się dało :D) i muszę powiedzieć, że trzymały się zaskakująco długo.

no są strasznie mocne to fakt i długo się trzymają :P
"Zadaj sobie pytanie, czy to, co robisz dzisiaj, przybliża cię do tego, co chcesz robić jutro. "
daenerys
daenerys
  21 Mai 2012

Też mnie ciekawi ten Frog, bo nakręciłam się na tę spódnicę, a zgaduję, że nie chodzi o Żabkę :ninja: :D

SailorMoon
SailorMoon
  21 Mai 2012

Cholera, któryś raz coś tutaj piszę i się nie dodaje :zonk:

Pogodynka
Pogodynka: ten Frog to jakiś sklep czy co? ;) bo pierwsze słysze o nim ;D może jakaś niedoinformowana jestem.

Konto usunięte
Konto usunięte: Też mnie ciekawi ten Frog, bo nakręciłam się na tę spódnicę, a zgaduję, że nie chodzi o Żabkę :D

Z tego co widzę to chyba tylko u mnie i w okolicznych ( mniej lub bardziej ) miastach jest ten sklep. Ja sobie kupię chyba jeszcze jedną ale to już na Allegro, bo kolor jest taki jak chcę. Ta co już mam ma kolor koralowy.
Babsy
Babsy
  21 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Frog

jest i u mnie:) czasem nieglupie ciuszki maja:)

przyszly moje soczewki, w koncu.
Gothiclady
Gothiclady
  21 Mai 2012

o, takie kupiłam sobie koturny, ino zamiast tego szaro-beżowego jest taki czarno-granatowy

Felka
Felka
  21 Mai 2012
Kiniowska
Kiniowska: Lakiery do paznokci z MySecret - 160 (green parrot) i 148 (mint). Trwałość, krycie, ach!

geste czy rzadkie?
miałas kiedys z vibo ? jakporownasz te 2 marki?
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 486
Kiniowska
  21 Mai 2012
Felka
Felka: geste czy rzadkie? miałas kiedys z vibo ? jakporownasz te 2 marki?

Rzadkie, ale nie bardzo. Jedna grubsza warstwa jak dla mnie jest wystarczająca. Skończysz malować drugą rękę, pierwsza już jest sucha. :) Mam zdrowe zauroczenie tymi lakierami, zobaczymy co będzie jak kupię kolejny... ale póki co, te dwa które wymieniłam spisują się świetnie, do tego są mocno napigmentowane.

Z Vibo nie mam (jeszcze :P) żadnego, ale idąc z myślą wypróbowania różnych lakierów różnych firm, pewnie będę miała. ;)
pijana
pijana
  21 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: SailorMoon

Ten lakier z Max Factora, który kupiłaś jest przepiękny ! W ogóle świetne kolory, napisz koniecznie jak z jakością :)
asexualna
asexualna
  21 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Podobno primark to sklep dla biedaków.

Sylvinka
Sylvinka: Podobno w primarku mają zajebiste rzeczy za niewielkie pieniądze, co się opłaca.

W primarku większość rzeczy to kupa, która po pierwszym praniu się spierze/rozklei/spruje, ale są też fajne rzeczy :lol: np 7-pak skarpetek za 2 euro.
SailorMoon
SailorMoon
  21 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ten lakier z Max Factora, który kupiłaś jest przepiękny ! W ogóle świetne kolory, napisz koniecznie jak z jakością :)

dzięki :) Masz rację, fajne kolorki dali. Tylko malutka pojemność. Ok, jak użyję to napiszę :mrgreen: