agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Paulinessa
Paulinessa
  5 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A kupiłam sobie wczoraj podkład Mbn. Affinitone, mam nadzieję, że da radę on, bo wielkich wymagań nie mam, poza wyrównywaniem kolorytu. ;)

Uwielbiam go, ale rzadko jest okres, żeby kolor mi pasował. :)
daenerys
daenerys
  5 Iunie 2012

Aż tak jasną cerę masz? Bo ma fajny odcień porcelany, ale za jasny mi był, wzięłam light sandbeige. :)
Aż go sprawdze teraz, bo dziś użyłam resztek starego. :-D

A, no i do tematu, to w Rossmannie były fajne mydła, np o zapachu mięty - jestem uzależniona od mięty - ale tym razem nie było i padło na carex, choć wątpię jego super działanie. Poza tym zaczynam sesję i zaopatrzyłam się w tabletki mb active - memory & brain activator, polecam bo mają niezły skład i dobrze działają, przetestowane. :D Choć nie mam porównania z tabletkami sesja. Cena - niecałe 10 zł za 20t.

dont0say0anything
dont0say0anything
  5 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A kupiłam sobie wczoraj podkład Mbn. Affinitone, mam nadzieję, że da radę on, bo wielkich wymagań nie mam, poza wyrównywaniem kolorytu. ;)

Też go kupiłam, tyle że dzisiaj. Musiałam od razu wypróbować, płaczu nie ma :D
daenerys
daenerys
  5 Iunie 2012

Już wypróbowałam. Się wystraszyłam, że zbyt żółty jest, ale jest dobry, kryje b. lekko, ale dla mnie idealnie, tylko jest cholernie rzadki. Po tym co miałam teraz z cobo to niemal jak woda. :D Ale jest git za tę cenę. ;)

Paulinessa
Paulinessa
  5 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Aż tak jasną cerę masz? Bo ma fajny odcień porcelany, ale za jasny mi był, wzięłam light sandbeige. :)

Light Sandbeige to nie jest odcień nr ten 03? Bo jak widzę zawsze, to ten jest najjaśniejszy w gamie, dla mnie o wiele za ciemny normalnie. Bardzo jasną mam cerę :)
Paulinessa
Paulinessa
  5 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale jest dobry, kryje b. lekko, ale dla mnie idealnie, tylko jest cholernie rzadki. Po tym co miałam teraz z cobo to niemal jak woda. :D Ale jest git za tę cenę. ;)

Jest płynny, ale za to jak się pięknie rozprowadza, ma ładne, delikatne krycie, nawet mogę powiedzieć, że lekko matuje i w ogóle ładnie wygląda!
Gad
Gad
  5 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: fajne mydła, np o zapachu mięty - jestem uzależniona od mięty

Tylko nie jedz znowu. :x
daenerys
daenerys
  5 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Light Sandbeige to nie jest odcień nr ten 03? Bo jak widzę zawsze, to ten jest najjaśniejszy w gamie, dla mnie o wiele za ciemny normalnie. Bardzo jasną mam cerę :)

Tak, trzy. Ale ten co widziałam był jaśniejszy i to sporo! :-)

Konto usunięte
Konto usunięte: Jest płynny, ale za to jak się pięknie rozprowadza, ma ładne, delikatne krycie, nawet mogę powiedzieć, że lekko matuje i w ogóle ładnie wygląda!

Si, matuje fajnie, tylko muszę się przyzwyczaić do jego konsystencji, bo poprzedni musiałam dosłownie wystukiwać na dłoń :D

Gad
Gad: Tylko nie jedz znowu. :x

Haha, nie zjem, bo tamtego nie było :-(
SkazanaNaBana
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 2
SkazanaNaBana
  6 Iunie 2012

Lakierek Color Mania z Lovely nr 427
Wczoraj pomalowałam i póki co trzyma się bez zarzutu, jedyny minus to, że długo schnie :|

styka51
styka51
  6 Iunie 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Owy post jest owocem sporego zaskoczenia tym:

Kupiłam z tej samej serii tylko "Retro" i szybko schnie i mega długo się trzyma. 5 dni bez żadnego odprysku, a za tą cenę jest supcio:tak:
Paulinessa
Paulinessa
  6 Iunie 2012
styka51
styka51: Kupiłam z tej samej serii tylko "Retro" i szybko schnie i mega długo się trzyma. 5 dni bez żadnego odprysku, a za tą cenę jest supcio

Az spróbuje :D
Adidasowa
Adidasowa
  6 Iunie 2012

Czarne Leginssy.

styka51
styka51
  6 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Nie kupiłam, ale wygrałam (podobno) krem dla mamuśki :D
pijana
pijana
  6 Iunie 2012

Prenumeratę Elle na rok, wcześniej miałam na pół roku.
http://www.groupon.pl/oferty/cala-polska/burda/6500745

Paulinessa
Paulinessa
  6 Iunie 2012

H&M

1.

2.

3.

4.