agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
pijana
pijana
  6 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: H&M

Trójeczka super ! A jedynka to komplet bransoletek ? :x
Paulinessa
Paulinessa
  6 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A jedynka to komplet bransoletek ? :x

Komplet pierfffścionków obrączek za cale 5 zł :D
SailorMoon
SailorMoon
  6 Iunie 2012

Pomadkę Essence, kredkę do ust też Essence,i dziś zamówiłam z Yves Rocher ( bo miła pani trzeci raz do mnie dzwoniła ) wodę toaletową o zapachu bzu 100 ml, do tego mleczko do ciała i żel do mycia w tym samym zapachu, no i zegarek dorzucą. 89 zł podobno to wyjdzie. Dojedzie w poniedziałek :mrgreen:

Felka
Felka
  7 Iunie 2012
Babsy
Babsy: zamowilam essence eyebrow stylist set:)

to jest cudowne:zakochany:
Babsy
Babsy
  8 Iunie 2012
Felka
Felka: to jest cudowne

mam taka nadzieje:) u jednej dziewoi na blogu widzialam. w dodatku patrze, jak ona rowniutko ma te brwi namazane, a prosze- szablony maja:)

Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

samsunga galaxy gio
sylwik
sylwik
  8 Iunie 2012
Babsy
Babsy: a prosze- szablony maja:)

szkoda, ze te szablony to na takie malutkie brewki, pozytku z nich nie mialam :and:
SailorMoon
SailorMoon
  8 Iunie 2012

dziś:

Felka
Felka
  8 Iunie 2012
Babsy
Babsy: mam taka nadzieje:) u jednej dziewoi na blogu widzialam. w dodatku patrze, jak ona rowniutko ma te brwi namazane, a prosze- szablony maja:)

ja tez myslalam ze bede jechac na szablonach ale ani razu ich nie uzyłam , mi cien upadł i troche odłamało mi się ale ostatnio zapuszczam brwi by je kosmetyczka jakos rowno uformowała bo mam straszną asymetrie brwi ;|
kedi
kedi
  8 Iunie 2012
Babsy
Babsy: mam taka nadzieje:) u jednej dziewoi na blogu widzialam. w dodatku patrze, jak ona rowniutko ma te brwi namazane, a prosze- szablony maja:)

ekstra są te cienie ale niestety mi się szablony nie przydają. ale uzależniłam się od samych cieni i od tego pędzelka i nie umiem bez nich żyć :)
Paulinessa
Paulinessa
  8 Iunie 2012
kedi
kedi: ekstra są te cienie ale niestety mi się szablony nie przydają. ale uzależniłam się od samych cieni i od tego pędzelka i nie umiem bez nich żyć :)

Tak? A ja słyszałam, że pędzelek taki tępy. Chyba kupię ,tanie to :)
pijana
pijana
  8 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: SailorMoon

Widzę po pudrze, że Rossmann zaliczony ? :mrgreen: Daj znać czy fajny :)
SailorMoon
SailorMoon
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Widzę po pudrze, że Rossmann zaliczony ? Daj znać czy fajny :)

Dobrze widzisz :D W promocji mogę spróbować :ziober2: 40 zł bym za niego nie dała... :) ok napiszę :)
pijana
pijana
  9 Iunie 2012

Dzisiaj ja zrobiłam nalot na Rossmanna, kupiłam pędzelek do cieni Elite, dezodorant Nivea i szampon Gliss Kur, chciałam jeszcze żel do golenia, ale nie mieli. Następna wizyta w poniedziałek po lakiery L'oreal ;)

Babsy
Babsy
  9 Iunie 2012
Felka
Felka: ja tez myslalam ze bede jechac na szablonach ale ani razu ich nie uzyłam , mi cien upadł i troche odłamało mi się ale ostatnio zapuszczam brwi by je kosmetyczka jakos rowno uformowała bo mam straszną asymetrie brwi

zobacze jak bedzie u mnie:)

kedi
kedi: ekstra są te cienie ale niestety mi się szablony nie przydają. ale uzależniłam się od samych cieni i od tego pędzelka i nie umiem bez nich żyć

juz sie nie moge doczekac az przyjda:D pewnie w pon albo wtorek, przez to boze cialo.
styka51
styka51
  9 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

To co widać: