agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  11 Septembrie 2012

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  11 Septembrie 2012
massacre
massacre: Perfumy DKNY Golden Delicious

Używałam klasycznej, zielonej wersji, kolega kiedyś na zajęciach zapytał "co tu tak pachnie BANANEM ?" :rotfl: Męskie powonienie... xD
Babsy
Babsy
  11 Septembrie 2012

wkladki do butow, szampon i maske ziaji, 2 ksiazki (jezycjada XD), soczewki.

mirra20
mirra20
  11 Septembrie 2012

tonik, mleczko do demakijażu, peeling do twarzy i balsam z body shopu
szarą marynarkę
czerwoną krótką koszulę
koszulę w kratę
czarną bluzkę tzw. mgiełkę
biały top z falbankami
i małą czarną torebkę listonoszkę

massacre
massacre
  11 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Używałam klasycznej, zielonej wersji, kolega kiedyś na zajęciach zapytał "co tu tak pachnie BANANEM ?" Męskie powonienie... xD

d83dde02d83dde02d83dde02
czyli moj Jarek jest gejem...
Jarek: kupilas sobie nowe perfumy?
Ja: yyy nie
Jarek: Lancome, przeciez czuje, Julie uzywa takich samych
Ja: O,O

Wiem, ze mialas klasyczna wersje, bo od Ciebie ja zgapilam xD Jest delikatna i swieza, a Golden wzielam, bo jest lepsza jako wersja na jesien :D

Konto usunięte
Konto usunięte: szarą marynarkę czerwoną krótką koszulę koszulę w kratę czarną bluzkę tzw. mgiełkę biały top z falbankami i małą czarną torebkę listonoszkę

dawaj foty, moze dostane natchnienia :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  11 Septembrie 2012
massacre
massacre: dawaj foty, moze dostane natchnienia :)

oj Asiu nie chcę mi się cykać fot bom przeziębiona, ale jak mi się zachcę to wrzucę
massacre
massacre
  11 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: oj Asiu nie chcę mi się cykać fot bom przeziębiona, ale jak mi się zachcę to wrzucę

pierwsze oznaki jesieni? wspolczuje :(

mirra20
mirra20
  11 Septembrie 2012
massacre
massacre: pierwsze oznaki jesieni? wspolczuje :(

właśnie żeby jeszcze zimno było, ja się opalałam dzisiaj bo mam upał:D
mój facet sprzedał mi jakieś paskudztwo i mam gardło i nos zawalone:C
BujajSieNaDwa91
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 24
BujajSieNaDwa91
  11 Septembrie 2012

czarny sweterek z lumpa , wymieniłam buty , zmywacz do paznokci w gąbce , lakier do włosów z Palette supermocny z witaminą B3 complex jakas nowość , promocja więc wziełam .

Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 486
Kiniowska
  12 Septembrie 2012

2 peelingi gruboziarniste Perfecta, 1 maseczka anty-stres Ziaja, Tacie szampon H&S i żel pod prysznic 2w1 Alterra.

Felka
Felka
  12 Septembrie 2012

sukienke se strzeliłam na wesele!

pijana
pijana
  12 Septembrie 2012
massacre
massacre: czyli moj Jarek jest gejem... Jarek: kupilas sobie nowe perfumy? Ja: yyy nie Jarek: Lancome, przeciez czuje, Julie uzywa takich samych Ja: O,O

:crylol: :crylol: :crylol:
massacre
massacre: Wiem, ze mialas klasyczna wersje, bo od Ciebie ja zgapilam xD Jest delikatna i swieza, a Golden wzielam, bo jest lepsza jako wersja na jesien :D

A, zapomniałam xD Muszę powąchać te Goldeny, bo w sumie wąchałam chyba tylko klasyka i fioletową wersję, ale fiolet jak dla mnie paskudny :nie:
massacre
massacre
  12 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: fioletową wersję, ale fiolet jak dla mnie paskudny

Nie widziałam chyba nawet fioletowego
Ja klasycznego nigdy nie miałam na stałe, tylko w perfumerii xD ale na nastepne lato na pewno kupię, bo zapach mi się podoba. Ten Golden niby mocniejszy, ale dalej delikatny. Jestem słaba w opisywaniu zapachu, zapytam się Jarka czy jedzie bananami xD

mirra20
mirra20
  12 Septembrie 2012

granatową sukienkę
spódniczkę w kwiaty
i bordową torębkę

massacre
massacre
  12 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: granatową sukienkę spódniczkę w kwiaty i bordową torębkę

Chora, ale zakupy robisz? :)