agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  5 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wczoraj :D ale to tylko 2 godziny dziennie :)

Na poczatku czy caly rok tak? Dziwnie jakos... On jest z tego rocznika co zaczyna teraz reception czy rok nizej? wiem, ze chyba jakies pol roku jest mlodszy od mojego?

Konto usunięte
Konto usunięte: ja za kazdym razem jak kupuje jakis wlasnie taki to jest niedorobiony

niby jest caly xD ale ta polerka nie poleruje !!!! paznokcie mam bardziej matowe niz mialam... jakis rok temu kupilam polerke jakies nieznanej mi firmy premier i rok trzymala i byla swietna... a teraz nie wiem gdzie cos porzadnego kupic :/

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

sylwik
sylwik
  5 Septembrie 2012

odzywke jajeczna z apteczki babuni... ciekawe czy sie sprawdzi:)

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  5 Septembrie 2012
Prinz
Prinz: pijana otworzy muzeum szamponów

czy ja też mogę otworzyć ? :D

mirra20
mirra20
  5 Septembrie 2012

puder brązująco-rozświetlający z bell

agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Septembrie 2012
massacre
massacre: Na poczatku czy caly rok tak? Dziwnie jakos... On jest z tego rocznika co zaczyna teraz reception czy rok nizej? wiem, ze chyba jakies pol roku jest mlodszy od mojego?

on sie urodzil po 1wszym wrzesnia, dlatego idzie rok nizej niz twoj mlody :) teraz dopiero zaczal szkole :)
Sama chyba tez pisalas w zeszlym roku, jak Twoj maly szedl do szkoly, ze bedziesz placic mniej bo za 2 czy 3 godz dziennie bedzie panstwo placic :woot:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 486
Kiniowska
  5 Septembrie 2012

Maszynki do golenia i wieeelką filiżankę 400ml. :lol2:

Ela
Reputacja: 961 | BluzgometrTM: 2
Ela
  6 Septembrie 2012

Puder sypki Manhatan :)
Buty dla synka x2

i jakiś cyckonosz ecri, miał być do sukienki, jednak odpada... będzie widoczny, muszę kupić inny.

Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
SailorMoon
SailorMoon
  6 Septembrie 2012

Tusz Max Factor False Lash Effect - ten w złotym opakowaniu i Colossal Volum Express smoky eyes - bo promocje, szampon Nivea fresh energy i krem Siarkowa moc - w sumie też w promocyjnych cenach :rotfl:

w00tjump
w00tjump
  6 Septembrie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Tusz Max Factor False Lash Effect - ten w złotym opakowaniu

za ile w promocji? i ciekawe jak wypada w porowaniu z tradycyjnym:mrgreen:
mmaryja
mmaryja
  6 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: krem bb z bodyshopu

używałaś już? jak z odcieniami?
styka51
styka51
  6 Septembrie 2012

Przyszło dziś ^^
massacre
massacre
  6 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: on sie urodzil po 1wszym wrzesnia, dlatego idzie rok nizej niz twoj mlody :) teraz dopiero zaczal szkole :) Sama chyba tez pisalas w zeszlym roku, jak Twoj maly szedl do szkoly, ze bedziesz placic mniej bo za 2 czy 3 godz dziennie bedzie panstwo placic

Chyba mylimy pojecia...
Od 3 roku zycia dziecko idzie do przedszkola, nie szkoly i wtedy owszem 15h tygodniowo jest placone przez panstwo - dla kazdego, bez wzgledu na wysokosc zarobkow. Mundurki wtedy nie sa obowiazkowe, nie wszedzie. Moj mundurku nie nosil, ale wiem, ze niektore przedszkola wymagaja. Wychodziloby na to, ze Twoj zaczal przedszkole, a nie szkole?
Od 4 roku zycia dziecko zaczyna szkole juz obowiazkowo w standardowych godzinach, codziennie od 8:55 do 15:25 - Moj dzisiaj mial rozpoczecie roku szkolnego, w szkole nie przedszkolu :)
Tak zapytalam, bo sie zastanawialam wlasnie, czy Twoj bedzie rocznikowo tak samo przydzielony jak moj, ale jednak rok nizej. Jeszcze sie do tego przyzwyczajam, bo moj bedzie jednym z najmlodszych, bo z lata :D Idzie z kumplem, ktory jest z wrzesnia 2007 i jest o glowe od niego wyzszy O.O

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  6 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i ciekawe jak wypada w porowaniu z tradycyjnym

uzywalam rozne wariacje tego tuszu - zawsze jest ten sam efekt :)

SailorMoon
SailorMoon
  6 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: za ile w promocji? i ciekawe jak wypada w porowaniu z tradycyjnym

Z 50 zł na 20. Ale szybko wykupili u mnie w Rossmanie. To ten sam tylko opakowanie złote :) Pewnie chcieli już go wysprzedać, to taką promocję zrobili.
agoosiaaa
agoosiaaa
  6 Septembrie 2012
massacre
massacre: Chyba mylimy pojecia... Od 3 roku zycia dziecko idzie do przedszkola, nie szkoly i wtedy owszem 15h tygodniowo jest placone przez panstwo - dla kazdego, bez wzgledu na wysokosc zarobkow. Mundurki wtedy nie sa obowiazkowe, nie wszedzie. Moj mundurku nie nosil, ale wiem, ze niektore przedszkola wymagaja. Wychodziloby na to, ze Twoj zaczal przedszkole, a nie szkole? Od 4 roku zycia dziecko zaczyna szkole juz obowiazkowo w standardowych godzinach, codziennie od 8:55 do 15:25 - Moj dzisiaj mial rozpoczecie roku szkolnego, w szkole nie przedszkolu :) Tak zapytalam, bo sie zastanawialam wlasnie, czy Twoj bedzie rocznikowo tak samo przydzielony jak moj, ale jednak rok nizej. Jeszcze sie do tego przyzwyczajam, bo moj bedzie jednym z najmlodszych, bo z lata :D Idzie z kumplem, ktory jest z wrzesnia 2007 i jest o glowe od niego wyzszy O.O

wiesz co, mozliwe ze mi sie myli dl;atego ze u mojego mlodego w szkole jest przedszkole i on chodzi na poludnie, ale wlasnie klasy poludniowe sa laczone z tym wyzszym rocznikiem chyba. no i u mnie mundurki sa obowiazkowe :)
czyli Twoj mlody teraz zaczal reception, tak?
no wlasnie rocznikowo jest nizej :) ja jak szlam tu na sixth form to bylam tez jedna z najmlodszych osob na roku, bo z lipca jestem :D moj mlody tez jest w ogole chyba najwyzszy w klasie, jak przyszlam z nim pierwszego dnia to sprawdzali, czy czasem nie ma isc juz do szkoly na caly dzien :D
Konto usunięte
Konto usunięte: używałaś już? jak z odcieniami?

uzywalam, ma chyba tylko 3 odcienie, najjasniejszy jest troche za ciemny dla mnie, ale ze mam szyje opalona a twarz blada to mi wyrownuje odcien twarzy do koloru szyji :) nie kryje, uzywam po nim pudru matujacego bo sie po nim troche swiece (no ale ja mam miejscowo skore tlusta, wiec sadze ze dla Ciebie nie powinno byc to problemem), ale ogolnie jest calkiem fajny, chociaz watpie zeby mial jakies magiczne wlasciwosci jak te azjatyckie :)