agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Adidasowa
Adidasowa
  30 August 2012
Babsy
Babsy: trzeba bylo poczekac choc do piatku, pobrac kod z fejsika i bys miala wszystko 30 % taniej ;) po poniedzialku jest ta promocja.

Nie wiedziałam :c ale okej.
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 486
Kiniowska
  30 August 2012
Babsy
Babsy: trzeba bylo poczekac choc do piatku, pobrac kod z fejsika i bys miala wszystko 30 % taniej ;) po poniedzialku jest ta promocja.

Ooo... dopiero w piątek jest kod, a od poniedziałku promocja z tym kodem? Czy już w piątek można druknąć i iść?
Adidasowa
Adidasowa
  30 August 2012

Kupione więc po fakcie;o

Babsy
Babsy
  30 August 2012
Kiniowska
Kiniowska: Ooo... dopiero w piątek jest kod, a od poniedziałku promocja z tym kodem? Czy już w piątek można druknąć i iść?

ja juz ze 3 dni temu sobie wygenerowalam ten kod :) ale dopiero od pt jest promocja :) o tu jest wszystko napisane https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151069851093863&set=a.67596403862.72751.49490583862&type=1&theater

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiedziałam :c ale okej.

czesto tak bywa, ze jak cos kupisz to zaraz potem jest w promocji ;)
Adidasowa
Adidasowa
  30 August 2012
Babsy
Babsy: czesto tak bywa, ze jak cos kupisz to zaraz potem jest w promocji ;)

No trudno ;x Zapłaciłam drożej;/ A miałam jechać an te zakupy w piątek ;o dałam dupy.
Kiniowska
Kiniowska
  30 August 2012
Babsy
Babsy: ja juz ze 3 dni temu sobie wygenerowalam ten kod :) ale dopiero od pt jest promocja :) o tu jest wszystko napisane

Dziękuję bardzo. :) Już wiem co i jak, sama znalazłam i doczytałam. Też mam już wygenerowany kod, może akurat jutro pojadę zobaczyć co ciekawego mają. :) Nie powiem, bardzo podoba mi się swetrek Adidasowej - ten z wąsami, ale znając życie na moim zadupiu go nie będzie albo rozmiary jak na lalkę... :/
Adidasowa
Adidasowa
  30 August 2012
Kiniowska
Kiniowska: Nie powiem, bardzo podoba mi się swetrek Adidasowej - ten z wąsami, ale znając życie na moim zadupiu go nie będzie albo rozmiary jak na lalkę... :/

No to jest S :ninja: Mi ten sweterek od razu wpadł w oko:ninja:
Kiniowska
Kiniowska
  30 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No to jest S Mi ten sweterek od razu wpadł w oko

W rozmiarze S mam jedną bluzkę chyba z House'a, ale rozmiarówka była solinie zaniżona, a poza tym nadaje się ona teraz do polerowania samochodu, co najwyżej... :rotfl: Chyba, że zdarzy się cud albo rozmiarówka będzie znowu zaniżona. :D Jakiej długości jest na Tobie ten sweterek? Normalnie do pasa czy za tyłek?
Adidasowa
Adidasowa
  30 August 2012
Kiniowska
Kiniowska: Jakiej długości jest na Tobie ten sweterek? Normalnie do pasa czy za tyłek?

Tak do połowy tyłka :)
Kiniowska
Kiniowska
  30 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak do połowy tyłka :)

Czyli taki jak lubię. :) Dzięki! Jutro zajrzę do nich, ciekawe czy będą go mieli w moim rozmiarze.
sylwik
sylwik
  30 August 2012

ale ten kod to tylko na jedna kolekcje czy calosc? bo pisze -30% na bek tu skul:lol:

Kiniowska
Kiniowska
  30 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale ten kod to tylko na jedna kolekcje czy calosc? bo pisze -30% na bek tu skul

Chyba na całość, a tym "bek tu skul" zatytułowali tylko ten kod promocyjny. :P
pijana
pijana
  30 August 2012

Mignął mi chyba przed oczami kod do House'a też.

Adidasowa
Adidasowa
  30 August 2012
Kiniowska
Kiniowska: Czyli taki jak lubię. :) Dzięki! Jutro zajrzę do nich, ciekawe czy będą go mieli w moim rozmiarze.

Nie ma za co. W dotyku też taki milutki :zakochany: polecam.
Kiniowska
Kiniowska
  30 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mignął mi chyba przed oczami kod do House'a też.

Jest, też mam gotowy do druku. :P Zasada ta sama co w Cropp'ie.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie ma za co. W dotyku też taki milutki polecam.

:)