agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Hoshiko
Hoshiko
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

spodnie w tesco d83ddc4d
moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  29 August 2012
massacre
massacre: blond odszedl pol roku temu :D

Wygladasz na tych zdjeciach jak jakaś szczylówa, serio...ALE osobiście uważam ze najlepiej było Ci w blondzie i włosach takich coś do ramion, jak miałaś taką fajną fryzurkę.

massacre
massacre: a ja kocham zapach Sopot Spa. Poza tym nie wiem czy zauwazylas, wiekszosc kremow +30 sa strasznie tluste, przynajmniej dla mnie, a seria Sopot Spa jest w sam raz. Wlasnie, Ziaja niedroga i fajna, a w Anglii nie ma i jestem uzalezniona od Mirry, ktora mnie w Ziaje zaopatruje :)

Jestem bardzo zadowolona z tego kremu, zapach, konsystencja właśnie, nie jest za tłusty , wydaje mi się ze skóra mniej trochę mi się łuszczy na nosie, na pewno więc to nie mój ostatni kosmetyk z serii sopot spa :ziober2:
kedi
kedi
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 110, który i tak jest dla mnie minimalnie za ciemny, dla porównania dodam, że mamie zamówiłam 320 A mnie oszukał, na aukcji miał zdjęcia starej formuły, a przysłał nową

omg ale masz jasną karnację :) ja dostałam dzisiaj swój, na szczęście stara formuła ufff, jutro wypróbuje.
jakbym dostała ten nowy to bym była bardzo zła :and:

SailorMoon
SailorMoon: To ta nowa formuła jest aż taka gorsza od tej starej?

zdecydowanie. zbyt gęsta i mam wrażenie, że trzyma się krócej.
pijana
pijana
  29 August 2012
kedi
kedi: omg ale masz jasną karnację :) ja dostałam dzisiaj swój, na szczęście stara formuła ufff, jutro wypróbuje. jakbym dostała ten nowy to bym była bardzo zła

W sumie może i lepiej, pewnie niedługo nie będzie już starej formuły, zacznę się przynajmniej przyzwyczajać :and:
kedi
kedi: zdecydowanie. zbyt gęsta i mam wrażenie, że trzyma się krócej.

Nie wiem co ich naszło "udoskonalać" coś, na co jest taki popyt, może chcieli jeszcze więcej klienteli przyciągnąć dwudziestoma czterema godzinami zamiast szesnastu (swoją drogą dobry bajer, zwłaszcza na tłustej/mieszanej skórze) :nie:
SailorMoon
SailorMoon
  29 August 2012
kedi
kedi: zdecydowanie. zbyt gęsta i mam wrażenie, że trzyma się krócej.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem co ich naszło "udoskonalać" coś, na co jest taki popyt, może chcieli jeszcze więcej klienteli przyciągnąć dwudziestoma czterema godzinami zamiast szesnastu (swoją drogą dobry bajer, zwłaszcza na tłustej/mieszanej skórze)

Dziewczyny, bo tak to już jest. Jak jest coś DOBRE to chcą to jeszcze na siłę "udoskonalić" i najczęściej z tego wychodzi badziew. Lepsze jest wrogiem dobrego :tak:
pijana
pijana
  29 August 2012
SailorMoon
SailorMoon: Dziewczyny, bo tak to już jest. Jak jest coś DOBRE to chcą to jeszcze na siłę "udoskonalić" i najczęściej z tego wychodzi badziew. Lepsze jest wrogiem dobrego

Dokładnie, jak widzę np. 5 wersji tego samego tuszu to i tak wezmę podstawową, najstarszą... A jeszcze gorzej jak coś jest dobre, a oni wycofują d83dde31 Jak choćby mój ulubiony błyszczyk z Essence, niby jest, ale w innych kolorach, dobrze, że mam zapas, choć za jeden na Allegro zapłaciłam z wysyłką jakoś 22-25 zł, ale to była ostatnia szansa by go mieć :C W spożywce też tak często bywa, ech, żeby wszystko co dobre wróciło tak jak Frugo... Marzenie :D
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 486
Kiniowska
  29 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W spożywce też tak często bywa, ech, żeby wszystko co dobre wróciło tak jak Frugo... Marzenie :D

Miałam taki serek kanapkowy, sycylijski z pomidorami. :zakochany: Nie pamiętam jakiej był firmy, ale opakowanie z aluminiową folią i przezroczystym wieczkiem. Mogłam wyjadać sam z opakowania. Nie ma nigdzie, w marketach w dużych miastach, w spożywczakach, nigdzie. :(
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  29 August 2012
moonlight30
moonlight30: Wygladasz na tych zdjeciach jak jakaś szczylówa, serio...ALE osobiście uważam ze najlepiej było Ci w blondzie i włosach takich coś do ramion, jak miałaś taką fajną fryzurkę.

Juz gdzies to pisalam, gusta sa rozne i znajomi w "realu" tak samo sa podzieleni, jedni wola mnie w blondzie, drudzy w brazie. Braz to moj naturalny kolor i bylam zmeczona odrostami. Na pewno siebie wole w dlugich wlosach, co do koloru to i w jasnym i w ciemnym czuje sie dobrze :) Chce miec teraz naturalne, bo planuje sobie zrobic cos na styl Rachel z "Przyjaciol"
badz cos podobnego:

moonlight30
moonlight30: na pewno więc to nie mój ostatni kosmetyk z serii sopot spa

jak podoba Ci sie zapach to koniecznie kup sobie zestaw do kapieli i maslo do ciala :D
Na mojej skorze ten zapach utrzymuje sie dosyc dlugo, choc bardziej mi pasuje na lato a teraz to juz jesien sie zbliza :)
Jedno co mi nie podpasowalo to bodajze serum pod oczy - ale oczy mam bardzo wrazliwe, moze dlatego - szczypalo mnie i po jednym zastosowaniu mialam oczy zaczerwienione pprzez prawie 3 dni :(

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Adidasowa
Adidasowa
  29 August 2012

1. Bezrękawnik pluszowy z misiaczkowatymi uszami na kapturze - new yorker, zakochałam się w nim:zakochany:

2. 2 koszulki bokserki z Tally Weijl ; biała i niebeiska.

3. Koszulkę koronkową, rózową z Tally Weijl.

4. Koszulkę z Cropp'a

5. Sweterek z Croppa. Zakochałam się w nim od razu:zakochany:

6. Kolczyki z Tally Weij za 15 zł.

Adidasowa
Adidasowa
  29 August 2012

A no i taką torbę w Cropp'ie.

JFC
wpis jest ukryty
Babsy
Babsy
  30 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Cropp

trzeba bylo poczekac choc do piatku, pobrac kod z fejsika i bys miala wszystko 30 % taniej ;) po poniedzialku jest ta promocja.
SailorMoon
SailorMoon
  30 August 2012

Jakaś nowa maska do włosów z Gliss Kur, balsam do ust i 3 minutowa maseczka z wyciągiem z owocu granatu z Yves Rocher + fioletowa kosmetyczka w prezencie i Rafaello :zakochany:
SailorMoon
SailorMoon
  30 August 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A jeszcze gorzej jak coś jest dobre, a oni wycofują

Olejki z Alterry wycofali z Rossmana... Nie wiem czemu bo szły jak
SailorMoon
SailorMoon
  30 August 2012

...świeże bułeczki. Nie wiem czemu dodało mi niedokończony post ;p

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak choćby mój ulubiony błyszczyk z Essence, niby jest, ale w innych kolorach, dobrze, że mam zapas, choć za jeden na Allegro zapłaciłam z wysyłką jakoś 22-25 zł, ale to była ostatnia szansa by go mieć :C

Przynajmniej masz zapas :)

Konto usunięte
Konto usunięte: żeby wszystko co dobre wróciło tak jak Frugo... Marzenie :D

Oj tak :D