agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  16 August 2013

@Paulinessa

mam roz i bronzer z benefitu,sa ok ale jakos pupy nie urywaja :)
u mnie ten tusz kosztuje £19.50, wiec na zlotowki wychodzi ponizej stowy, jak cos to mozesz zobaczyc na feelunique.com - maja darmowa wysylke na caly swiat xD

a mi wlasnie pasta z blanxa przyszla, ktora niby wyviela zeby im bardziej sie usmiechasz xD ciekawe czy faktycznie xD

mirra20
mirra20
  16 August 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: NO to mogę życzyć tylko bezpiecznej jazdy :D

przyda się, bo miałam długą przerwę w jeżdżeniu autem;)
GRADEK83
GRADEK83
  16 August 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: przyda się, bo miałam długą przerwę w jeżdżeniu autem;)

Zielony listek dla ciebie :D
mirra20
mirra20
  16 August 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Zielony listek dla ciebie :D

haha dziękuję:*
styka51
styka51
  16 August 2013

Chusteczki brązujące, sandały, różowy lakier, białą torebkę, tusz do rzęs, krem Soraya, gąbki do podkładu, balsam utrwalający opaleniznę, maszynki, kartkę z życzeniami, bukiet słoneczników.

Paulinessa
Paulinessa
  16 August 2013

legginsy w Cubusie

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  16 August 2013

Odżywkę do paznokci, Eveline 8w1. Zaszalałam. :D

W ogóle to ludzie się u mnie wściekli, miałam nadzieję na prosty szary kardigan i jakieś spodnie, a znalazłam samą drożyznę albo pozaciągane i pogniecione letnie sukienki, o których świat zapomniał jeszcze w zeszłym roku... :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Escada cherry in the air
OBOŻEBOŻEBOŻEBOŻENKOOO!!! :zakochany:
Paulinessa
Paulinessa
  16 August 2013
Kiniowska
Kiniowska: W ogóle to ludzie się u mnie wściekli, miałam nadzieję na prosty szary kardigan i jakieś spodnie, a znalazłam samą drożyznę albo pozaciągane i pogniecione letnie sukienki, o których świat zapomniał jeszcze w zeszłym roku...

a ja poszłam do tally weijl po ledżinsy, a tam te które mnie interesowały (czyli zwykłe, długie, czarne) zostały w rozmiarze 32. :wtf:

czasem serio nawet ja czuję się jak słoń.

:rotfl:
Earth
Earth
  16 August 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: zostały w rozmiarze 32.

O, coś dla mnie :ziober2:
Paulinessa
Paulinessa
  16 August 2013

Dobra Pati, już mnie nie dołuj. :and:

:rotfl:

Earth
Earth
  16 August 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobra Pati, już mnie nie dołuj.

Może w końcu ruszysz pobiegać, Twoja nadwaga jest wręcz chorobliwa. :ziober2:
Paulinessa
Paulinessa
  16 August 2013
Earth
Earth: Może w końcu ruszysz pobiegać, Twoja nadwaga jest wręcz chorobliwa.

No właśnie gadam na hajdzie o Chodakowskiej, pójdę się moze w niej zakochać i waga zacznie spadać? :(
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  16 August 2013

[quote=Paulinessa]a ja poszłam do tally weijl po ledżinsy, a tam te które mnie interesowały (czyli zwykłe, długie, czarne) zostały w rozmiarze 32. Efekt się trochę utrzymuje czy do pierwszej kąpieli? Nie robią plam? Na jaką "powierzchnię" wystarcza jedna?

Lato zbliża się co prawda do końca, ale jestem tak blada że aż wstyd. Słońce się na mnie pogniewało i opala mi tylko ręce, nogi mam jak z mąki. :and:

Paulinessa
Paulinessa
  16 August 2013
Kiniowska
Kiniowska: Świetnie Cię rozumiem. :D Ale... to robią takie malutkie rozmiary w działach dla dorosłych?

Tally Weijl to chyba już z tego słynie ;)

Bo o ile rozmiar 34 totalnie rozumiem, bo sama go noszę (tzn. 34-36, zalezy od ubrania, zawsze mierze 2 rozmiary) to 32 :wtf:
Paulinessa
Paulinessa
  16 August 2013
Kiniowska
Kiniowska: nogi mam jak z mąki.

a ja chyba pierwszy raz w życiu mam nogi naprawdę dobrze opalone. Ale wcale sie tym nie jaram.