Konto usunięte: polecam factory w modlniczce - co prawda juz nie tak jak na poczatku, ale fajne okazje sie trafiaja
mieszkam, w roku akademickim^^ jak skoncze pisac licencjat i pozwola mi pojsc na mgr bez obrony i znajde kotolubne mieszkanie, to od pazdz znow
Byłam w Factory ostatnio, kupiłam tylko dwie rzeczy w Adidasie, ale to dlatego, że byłam "przy okazji" ^^ Wcześniej jeździłam do Sosnowca, do Fashion House. Fajnie, że są takie miejsca. Jak ktoś ma w dupie, czy to, co nosi jest z aktualnej kolekcji (jak ja) to idealne :D
Haha, ja też "piszę" licencjat, masakra jakaś

Chyba sobie zrobię rok wolnego albo zapiszę się do jakiejś szkoły policealnej

A pochodzisz z daleka od Krakowa ? :D
Konto usunięte: leee, bez suwaka i przez neta mi nie pasuja wlasnie ten typ butow mam od niedawna i sa tak mega wygodne... na czarne zapolowac musze.
Mam nadzieję, że te też będą wygodne :D Miałam ochotę na kolejne najki, ale nakupowałam eleganckich ciuchów więc zdecydowałam się na takie. Chcę też do nich dokupić długą spódnicę i nosić z bluzami :D
Konto usunięte: btw. praca? studia? coz cie sprowadza?
Ogólnie to miałam iść do Katowic i za studiami i za pracą, ale siostra kolegi remontuje w ich domu w Krakowie swoje piętro i zaproponowała mi pokój. Spokojna dzielnica, wielki dom, u znajomych - nie zastanawiałam się ani chwili :D Czekam jeszcze aż ten remont skończy. A studia to tak jak wyżej pisałam, kiedyś kontynuuję na pewno, ale widzę, że żadnego pożytku z nich nie ma, także już mi się ciśnienie na nie zmniejszyło xD Najważniejsze by znaleźć pracę i pokorzystać z życia :D