agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Iunie 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  7 Septembrie 2013

botki w stradivarius

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
pijana
pijana
  7 Septembrie 2013

Buty Wojas

w00tjump
w00tjump
  7 Septembrie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Buty Wojas

wygladaja na wygodne, maja suwak czy wciagane? jak z cena, czy moze wygrane? :mrgreen:
pijana
pijana
  7 Septembrie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: wygladaja na wygodne, maja suwak czy wciagane? jak z cena, czy moze wygrane?

Nie mają suwaka i... miejmy nadzieję, że okażą się wygodne - kupione przez neta xD Wzięłam właśnie ze względu na cenę, bo po rabacie 240 zł, to chyba stara kolekcja, ale wpisuje się w tegoroczne trendy z tego co widzę, choć akurat na tym mi nie zależy :D. Niestety nie wygrane xD
Swoją drogą niebawem będę polować na ciuchy itp. na tych samych terenach co Ty, bo o ile się nie mylę jesteś z/mieszkasz w Krakowie, a niebawem właśnie tam się przeprowadzam :ssh: :D
w00tjump
w00tjump
  7 Septembrie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Swoją drogą niebawem będę polować na ciuchy itp. na tych samych terenach co Ty, bo o ile się nie mylę jesteś z/mieszkasz w Krakowie, a niebawem właśnie tam się przeprowadzam :D

polecam factory w modlniczce - co prawda juz nie tak jak na poczatku, ale fajne okazje sie trafiaja:mrgreen:
mieszkam, w roku akademickim^^ jak skoncze pisac licencjat i pozwola mi pojsc na mgr bez obrony i znajde kotolubne mieszkanie, to od pazdz znow:rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie mają suwaka i... miejmy nadzieję, że okażą się wygodne - kupione przez neta xD

leee, bez suwaka i przez neta mi nie pasuja:nie: wlasnie ten typ butow mam od niedawna i sa tak mega wygodne...:ninja: na czarne zapolowac musze.
Konto usunięte
Konto usunięte: Niestety nie wygrane xD

:ninja:
w00tjump
w00tjump
  7 Septembrie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a niebawem właśnie tam się przeprowadzam :D

btw. praca? studia? coz cie sprowadza? :ziober2:
w00tjump
w00tjump
  8 Septembrie 2013

baardzo tanie, pewnie jakość na dwa założenia:rotfl:
ale jakby ktos gdzies widział porzadnej jakości coś w stylu tego jasnego z ciemną lamówką, proszę o info:mrgreen:
pijana
pijana
  8 Septembrie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: polecam factory w modlniczce - co prawda juz nie tak jak na poczatku, ale fajne okazje sie trafiaja mieszkam, w roku akademickim^^ jak skoncze pisac licencjat i pozwola mi pojsc na mgr bez obrony i znajde kotolubne mieszkanie, to od pazdz znow

Byłam w Factory ostatnio, kupiłam tylko dwie rzeczy w Adidasie, ale to dlatego, że byłam "przy okazji" ^^ Wcześniej jeździłam do Sosnowca, do Fashion House. Fajnie, że są takie miejsca. Jak ktoś ma w dupie, czy to, co nosi jest z aktualnej kolekcji (jak ja) to idealne :D
Haha, ja też "piszę" licencjat, masakra jakaś :ninja: Chyba sobie zrobię rok wolnego albo zapiszę się do jakiejś szkoły policealnej :ninja: A pochodzisz z daleka od Krakowa ? :D
Konto usunięte
Konto usunięte: leee, bez suwaka i przez neta mi nie pasuja wlasnie ten typ butow mam od niedawna i sa tak mega wygodne... na czarne zapolowac musze.

Mam nadzieję, że te też będą wygodne :D Miałam ochotę na kolejne najki, ale nakupowałam eleganckich ciuchów więc zdecydowałam się na takie. Chcę też do nich dokupić długą spódnicę i nosić z bluzami :D
Konto usunięte
Konto usunięte: btw. praca? studia? coz cie sprowadza?

Ogólnie to miałam iść do Katowic i za studiami i za pracą, ale siostra kolegi remontuje w ich domu w Krakowie swoje piętro i zaproponowała mi pokój. Spokojna dzielnica, wielki dom, u znajomych - nie zastanawiałam się ani chwili :D Czekam jeszcze aż ten remont skończy. A studia to tak jak wyżej pisałam, kiedyś kontynuuję na pewno, ale widzę, że żadnego pożytku z nich nie ma, także już mi się ciśnienie na nie zmniejszyło xD Najważniejsze by znaleźć pracę i pokorzystać z życia :D
OnaJestJakNarkotyk
OnaJestJakNarkotyk
  8 Septembrie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ale jakby ktos gdzies widział porzadnej jakości coś w stylu tego jasnego z ciemną lamówką, proszę o info

http://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkaie/en/40109502/31528/2656534/Bershka%2Bzip%2Bdetail%2Bcoat/743
w00tjump
w00tjump
  9 Septembrie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Spokojna dzielnica,
która? :mrgreen:
Konto usunięte
Konto usunięte: . A studia to tak jak wyżej pisałam, kiedyś kontynuuję na pewno, ale widzę, że żadnego pożytku z nich nie ma, także już mi się ciśnienie na nie zmniejszyło xD
:rotfl: jakby co, polecam moją uczelnię - UEk. studiuje się spokojnie.
Konto usunięte
Konto usunięte: Najważniejsze by znaleźć pracę i pokorzystać z życia :D
też będę poszukiwać:mrgreen:
Konto usunięte
Konto usunięte: Haha, ja też "piszę" licencjat, masakra jakaś
kończę ostatni z rodziałów! tragedia, ale może z byłym rektorem jako promotorem nikt tego idiotyzmu nie przeczyta? :ziober2:jeszcze wstęp, zakończenie, te wszystkie pierdółki.... argh.
dużo ci brak? :D
Konto usunięte
Konto usunięte: Fajnie, że są takie miejsca. Jak ktoś ma w dupie, czy to, co nosi jest z aktualnej kolekcji (jak ja) to idealne :D

tez mnie to nigdy nie obchodzilo - wazne ze sie podoba:) tylko ze wzrostem popularnosci coraz tam drozej:nie:
moze fajne bikery tam znajde, o!
chyba w lutym kozaki skorzane badura do kolan za 100 mi sie trafily:w00t:
Konto usunięte
Konto usunięte: A pochodzisz z daleka od Krakowa ? :D
ponad 200 km - granica mazowsza, swietokrzyskiego, lubelskiego.
Konto usunięte
Konto usunięte: ttp://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkaie/en/40109502/31528/2656534/Bershka%2Bzip%2Bdetail%2Bcoat/743

o, fajne, dzieki za info:mrgreen:
nie sprecyzowalam tylko - swetrow szukam, kurtek mam wystarczajaco raczej:ninja:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  9 Septembrie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: swetrow szukam

Sprawdź Top Secret, mają coś podobnego do tego co wyżej pokazałaś (kremowy, czarna lamówka). Materiału sobie nie przypominam, na pewno były czarne, a czy jakieś kolory jeszcze... Pokazałabym linka, ale... ich strona mi nie działa. :zonk:
agoosiaaa
agoosiaaa
  9 Septembrie 2013

2 odżywki i w gratisie Szampon z redkena

Zestaw z redkena + odżywka i maska z Kérastase

+ zamówiłam jeszcze jedna ta rozowa odżywkę.

JuIia
JuIia
  9 Septembrie 2013

Tak patrzę na te wszystkie maski, odżywki, szampony do włosów które kupujecie i zastanawia mnie.. cz wy wszystkiego używacie naraz? Albo macie tak poniszczone włosy? :woot: Myję głowę raz na 2-3 dni, Gliss Kurem, nakładam odzywkę też z Gliss Kura i mam zdrowe i lśniące włosy.

Ps: nie czepiam się, nie zagryźcie mnie.

agoosiaaa
agoosiaaa
  10 Septembrie 2013
JuIia
JuIia: Tak patrzę na te wszystkie maski, odżywki, szampony do włosów które kupujecie i zastanawia mnie.. cz wy wszystkiego używacie naraz? Albo macie tak poniszczone włosy? Myję głowę raz na 2-3 dni, Gliss Kurem, nakładam odzywkę też z Gliss Kura i mam zdrowe i lśniące włosy. Ps: nie czepiam się, nie zagryźcie mnie.

Przeceny sezonowe, obkupuje sie zeby starczylo do stycznia, kiedy beda przeceny poswiateczne xD

Tez myje wlosy co 2 - 3 dni, szampon mi bez roznicy, ale te odzywki co kupuje naprawde robia cuda w porownaniu z gliss kurem (tez uzywam czasem) - no ale mi sie wlosy dosc szybko przesuszaja i po gliss kurze np. musze myc wlosy codziennie, bo inaczej nie rozczesze ich tak mniej-wiecej od polowy dlugosci (wlosy do pasa) :nie:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  10 Septembrie 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Przeceny sezonowe, obkupuje sie zeby starczylo do stycznia, kiedy beda przeceny poswiateczne xD

d83ddc4d

Konto usunięte
Konto usunięte: Tez myje wlosy co 2 - 3 dni

ja myje albo codziennie, albo co drugi dzien. 3 dni przerwy i Batista musi wkroczyc do akcji.

Co do zakupow do wlosow, to ostatnio szampon i odzywke kupilam chyba z pol roku temu, 2x duze opakowania w promocji na feelunique

JuIia
JuIia: Ps: nie czepiam się, nie zagryźcie mnie.

tu akurat podbijam. Tez nie mam zniszczonych wlosow, a farbuje regularnie i nie uzywam masek ani innych specjalnych kremow. Moze raz od wielkiego halo.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail