czy to prawda ze modne wsrod kobiet jest to ze po slubie obcinaja wlosy na krotko,strasznie tyja i nie chca sie kochac?jak w przyszlosci wyobrazasz sobie dbanie o siebie?cos jak madonna?
lista tematów
Impreza na m&u strona 2 z 2
Nie.
Pisałam ogólnie, przecież wiele jest kobiet, które po ciąży tyją, dużo zależy od genów/trybu życia i czego tam jeszcze, nie ma żadnej reguły, ale jednak WIĘKSZOŚĆ nie ma już takiej samej sylwetki po ciąży jak przed - chodzi mi tu nie tylko o wagę, ale o rozstępy i tym podobne.
Konto usunięte: czy to prawda ze modne wsrod kobiet jest to ze po slubie obcinaja wlosy na krotko,strasznie tyja i nie chca sie kochac?jak w przyszlosci wyobrazasz sobie dbanie o siebie?cos jak madonna?
to ja odpowiem pytaniem na pytanie
Dlaczego faceci po ślubie już się nie starają o swoją ukochaną tak jak przed ślubem?
nie wspominając o oglądaniu meczów z alkoholem w ręku
i włosów nie będę ścinać na krótko, bo mi nie do twarzy

Konto usunięte: bo facet je tak zbajeruje tak, że będą chciały zakładać rodziny.A potem zmądrzeją po kilku latach. ;p
mi sie wydaje ze to tkwi gdzies gleboko zakorzenione w kobiecych glowach, gdzie ciagle sa malymi dziewczynkami marzacymi o welonie i dlugiej bialej sukience. Marza by choc w ten jeden dzien poczuc sie jak ksiezniczki, jak najpiekniejsze istoty na swiecie, w centrum zainteresowania u boku swojego ksiecia... Nie mysla o tym, ze to tylko jeden dzien, a po tym dniu czeka ich zmywanie, szorowanie podlog, przynoszenie piwa mezowi, ktory nie myje jajek

My zalozylismy rodzine, dalej zabiegamy o siebie, dalej sie staramy, dalej o siebie dbamy, nie obiecujemy sobie zycia na dobre i na zle, oboje bowiem wiemy o mojej slabosci do strazakow

*zartuje - chcemy ze soba spedzic cale zycie, chcemy sie razem zestarzec, ale nikt nie wie jak sie potocza nasze losy :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
chodziło mi bardziej o takie oficjalne zakładanie rodziny, na papierze i w ogóle ;)
massacre: mi sie wydaje ze to tkwi gdzies gleboko zakorzenione w kobiecych glowach, gdzie ciagle sa malymi dziewczynkami marzacymi o welonie i dlugiej bialej sukience. Marza by choc w ten jeden dzien poczuc sie jak ksiezniczki, jak najpiekniejsze istoty na swiecie, w centrum zainteresowania u boku swojego ksiecia... Nie mysla o tym, ze to tylko jeden dzien, a po tym dniu czeka ich zmywanie, szorowanie podlog, przynoszenie piwa mezowi, ktory nie myje jajek
ale się rozpisałas

zgodzam się z tym w 100 % ;) każda dziewczyna chciałaby sie poczuć jak księzniczka i nie myślą, że po tym 1 dniu już tak nie będzie

massacre: My zalozylismy rodzine, dalej zabiegamy o siebie, dalej sie staramy, dalej o siebie dbamy, nie obiecujemy sobie zycia na dobre i na zle, oboje bowiem wiemy o mojej slabosci do strazakow
za mundurem panny sznurem ;)
massacre: *zartuje - chcemy ze soba spedzic cale zycie, chcemy sie razem zestarzec, ale nikt nie wie jak sie potocza nasze losy :D
no to oby Wam się udało ;)