styka51: Wiesz.. tak se myślę, że skoro ona może nie bardzo tolerować Sylwię D. to może być mała podpucha z tym strojem. Ale sobie wymyśliłam, nie?
Jako, że jestem Sylwia i też jestem suk.owata ( nie mam mnóstwa koleżanek ;p) to ubrałabym mega obcisłe rurki, bluzkę z dekoltem i obcisły czarny żakiet ( spod żakietu nie widać bluzki i wygląda jakbym była w samym żakiecie :zakochany) cycki na wierzch, czorne oko, szpilki i jazda :D Reszta to gestykulacja, mimika twarzy i odpowiednie słownictwo
Powiem Ci, że przewinęły mi się przez głowę takie myśli i wolę nie ryzykowac. Tak w ogóle to ona chce mnie tolerowac, tyle tylko że spiknęła się z moim byłym z którym ja mam bardzo dobry kontakt. On powiedział jej że coś gadamy ze sobą nadal po prostu po znajomości a ona coś se dodała, powiedziała swojej przyjaciółce która jest siostrą mojego, i tak oto z tego wyszła niezła bajka, ja się troszeczkę podkuviłam, zadzwoniłam do byłego, opierdzieliłam, a tu nagle wyszło że on nic jej nie mówił. Czyli ona była ta zła.. dziękuje bardzo. Teraz mojemu powiedziała żeby przyszedł ze mną bo ona chce załagodzic sytuację sratata. :D
Sylwia Ty to se cycuchy możesz pokazywac na lewo i prawo, bo masz co a ja?! :D

Zresztą założę chyba te leginsy, jakieś balerinki, bluzkę i będzie, makijaż zrobię mocniejszy, coś z włosami i STYKNIE

.
Konto usunięte: Szpiegowałem Cię nawet, wiesz kamery i te sprawy
Coś przeczuwałam, bo zawsze się odwracam tyłem do monitora przy przebieraniu :d mało widziałeś w życiu :D!
Konto usunięte: To niezła panna, ciekawe czy na swoje wesele nie będzie kazała przyjść w dresie ?:D
Szczerze to mam to gdzieś, jej wesele jej małpki i jej cyrk :D