Cześć Kobitki!
Nie będę się rozpisywała tylko od razu przejdę do rzeczy.. :)
Mam jutro koleżanki urodziny a w tym motyw jakby to powiedzieć "nocnego klubu". W każdym bądź razie mam być jakaś fajną biczys no i tu jest ogromy problem, bo to takie jakby ognisko, ale wszystko będzie odbywac się w 'altance' i zapewne będzie zimno wiec za cholerę nie mogę wymyślic w co mam się ubrac :/.
Doradźcie coś ja Was błagam! :D
Q. Co mam założyc żeby nie przesadzic? bo wiadomo że nie każdy się ubierze
Q. W co facet miałby się ubrac?
lista tematów
Trudna sprawa :-/ strona 4 z 5
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
A tak to może nie padają?

Albo nie sucze.. wredne, szczere baby, o.
massacre: uwierz mi - to zawsze dziala a jak masz kapelusz tak lekko na przod zeby zakryc oczy i potem rzucasz spojrzenie... zadna obcisla suka z cycami na wierzchu nie ma szans
Widzę to oczami wyobraźni swej i aluzji żadnej nie czuje

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
te Joanny to juz tak mają,
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
Sylvinka: Q. Co mam założyc żeby nie przesadzic? bo wiadomo że nie każdy się ubierze
Q. W co facet miałby się ubrac?
em.. koronkowy top? rurki, szpilki/baleriny na to możesz narzucić żakiecik/kurtkę.
burdelowi faceci kojarzą mi się z wieśnaickimi jeansami, białymi butami albo w jakieś ohydne wzorki , koszula w misterne rzuty i kolorowiasta także wzorkowana marynarka. leee..
ale jesli ma to być ciekawe to proponuję czerń i grafit. albo samą czerń. ;d
spodnie od garnituru albo czarne proste spodnie i grafitowa/czarna koszula. buty- wiadomo-. ;d
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail