Patrishia: Ale one są takie dziwne z opisu, z jeden/ dwa mnie ciekawią.
Masz, obrazek który leży na moim pulpicie od prawie roku
Tylko je zapisałam jakąś idiotyczną czcionką. To cytat, razem z tym "świetny". :D
http://w.fotka.pl/1d88df11b6.jpg
Dzięki :D ! Tytuły widzę pierwszy raz na oczy, przeczytam najpierw recenzje na filmwebie.
Patrishia: Jezu, jakie to wredne!
Czasem tak mam

Poza tym ona już ma 13 lat, jeździ sama z koleżankami do Centrum, więc problemu żeby wróciła sama nie widzę :D
Nie no, pewnie wpuszczą ją, bo pamiętam jak rok czy 2 lata temu (nie pamiętam nawet) jechałam do kina z koleżanką na 'Ostatni dom po lewej', na dodatek na seans nocny (miałyśmy chyba jakoś po 17 lat) i z jej 'chłopakiem' starszym o 3 lata, było to tak że niby ona była pod jego opieką i wpuścili ją, czemu by teraz mieli nie wpuścić

Zresztą film był od 18 lat, a nas też wpuścili ;d
Patrishia: Nie boisz się sama wracać po horrorach do domu? :D U mnie seanse z napisami są wieczorem, więc wraca się jak już jest ciemno :D
Ja celowo chodzę na nocne seanse :p Lubię się bać, lubię wracać sama wieczorami, kiedy jest pusto na ulicach i kręcą się podejrzane typy, adrenalinka i te sprawy :D
Patrishia: Tak, tak pamiętam. :D A ja się poryczałam jak skończyłam czytać. Wiesz, pamiętam jak to czytałam mając chyba 11 lat i podniecałam się Snape'm i Voldemortem :D
Ja byłam na filmach, do niczego... przynajmniej mnie nie "jarają" takie bajki czy jak to tam zwać... z książek to tylko 1 część, w sumie nie wiem czy dobrnęłam do końca nawet, nie -pamiętam, ale nudne musiało być skoro tak