Siema
Cisza jak makiem zasial
Wczorajszy najazd cyckow i posladow a do tego moja sympatia do Gok Wana natchnela mnie do tego tematu :D
Kazda kobieta (mezczyzn mniej) ma kompleksy na temat swojego ciala - czasem wieksze, czasem mniejsze, najczesciej jednak absurdalne, takie ktorych nikt inny poza nia by nie wrzucil do worka z kompleksami.
Dobra do rzeczy...
Pytania:
1. Z jakiej swojej czesci/ fragmentu ciala jestescie najbardziej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob te swoje walory eksponujecie, podkreslacie? (mozna, wrecz NALEZY podac wiecej niz jedna ceche/ czesc w sensie - wiadomka, to forum jest po to by sie chwalic)
2. Wklej zdjecie swojej najlepszej/ najpiekniejszej czesci ciala po wczorajszym mi malo
3. Jakie najczesciej komplementy slyszycie (odnosnie fizycznosci, np oczy, nogi itp) i jak na nie reagujecie?
4. Jakie komplementy slyszycie/ slyszalyscie/liscie najrzadziej?
5. Jakie komplementy i z czyich ust najbardziej lubicie sluchac? Macie swoj ulubiony komplement?
6. Z jakiej czesci/ fragmentu swojego ciala jestescie najmniej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob sobie z tym radzicie? Tuszujecie? Eksponujecie? Zakrywacie? TU PROSZE PODAC MAKSYMALNIE JEDEN PRZYKLAD - NIE CHCE MI SIE CZYTAC WASZYCH SMUTOW
7. Czego zazwyczaj zadroscicie innym kobietom? (wlosy, cyce, paznokcie, nos... ???)
Pozdrawiam wszystkie napalone Sylwie i reszte rowniez :*
Dupa, Cycki, Paznokietki... i takie tam strona 18 z 20
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
z nóg, palców i ogólnie lubię całe swoje ciało. żyję w nim już 24 lata, więc się przyzwyczaiłam mimo, że nie jest do końca idealne.
mikroskopijny biust. pocieszam się, że mogę i prawdopodobnie do końca życia będę mogła chodzić bez stanika, a tak naprawdę to mam ważniejsze sprawy. aa i jeszcze krzywe stawy skokowe.
nie zazdroszczę. cieszę się ich szczęściem.
a mnie intryguje to w jaki sposob wywnioskowalas to, ze niby traktuje cos doslownie

no dokladnie tak - pojechalam po calosci

im wiecej fot wklejasz, tym chce ich jeszcze wiecej
MOOOREEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
czyli moje komplementy na temat zdjecia w koronce moge sobie o dupe rozbic?

pokazywala

oł, dzięki. nawet mój facet mi nie mówi, że podoba mu się moja twarz
lubię je, acz te krzywe stawy skokowe niektórzy określają jako 'nieestetyczne'. mnie to naprawdę wali, mam duży dystans do siebie i chyba to w dzisiejszym czasie jest najważniejsze. inaczej można skończyć w wariatkowie, a w najlepszym wypadku na prochach

a poza, to podoba mi się aparycja Marty, Martity i kiedyś już o tym napisałam, dobra świnka z niej była parę kilogramów temu!
nie ma takiej osoby na swiecie, ktora podobalaby sie kazdemu

bo on pewnie ma "ciekawsze" czesci ciala pod reka ;)

albo po prostu nie mowi tego co oczywiste
no kurna z niczego... biodra mam fajne, ale trochę tłuszczem porośnięte, więc jakos tak szczególnie ich nie eksponuję
w poniedziałek usłyszalam hit: "bardzo ładna macica" -oczywiście od ginekologa, ale nie mogłam się nie rozesmiać:D
od panów robotników:D nie no, nie wiem, nie przywiązuję uwagi do komplementów...
powtórzę po raz 85609569564986: cycki.