Siema
Cisza jak makiem zasial
Wczorajszy najazd cyckow i posladow a do tego moja sympatia do Gok Wana natchnela mnie do tego tematu :D
Kazda kobieta (mezczyzn mniej) ma kompleksy na temat swojego ciala - czasem wieksze, czasem mniejsze, najczesciej jednak absurdalne, takie ktorych nikt inny poza nia by nie wrzucil do worka z kompleksami.
Dobra do rzeczy...
Pytania:
1. Z jakiej swojej czesci/ fragmentu ciala jestescie najbardziej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob te swoje walory eksponujecie, podkreslacie? (mozna, wrecz NALEZY podac wiecej niz jedna ceche/ czesc w sensie - wiadomka, to forum jest po to by sie chwalic)
2. Wklej zdjecie swojej najlepszej/ najpiekniejszej czesci ciala po wczorajszym mi malo
3. Jakie najczesciej komplementy slyszycie (odnosnie fizycznosci, np oczy, nogi itp) i jak na nie reagujecie?
4. Jakie komplementy slyszycie/ slyszalyscie/liscie najrzadziej?
5. Jakie komplementy i z czyich ust najbardziej lubicie sluchac? Macie swoj ulubiony komplement?
6. Z jakiej czesci/ fragmentu swojego ciala jestescie najmniej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob sobie z tym radzicie? Tuszujecie? Eksponujecie? Zakrywacie? TU PROSZE PODAC MAKSYMALNIE JEDEN PRZYKLAD - NIE CHCE MI SIE CZYTAC WASZYCH SMUTOW
7. Czego zazwyczaj zadroscicie innym kobietom? (wlosy, cyce, paznokcie, nos... ???)
Pozdrawiam wszystkie napalone Sylwie i reszte rowniez :*
lista tematów
Dupa, Cycki, Paznokietki... i takie tam strona 13 z 20
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
tu mam stanik
i tu
i tu
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Patrishia: Trzeba mieć czym robić te zdjęcia a i ja nie mam, więc tak czasami tylko pstrykam coś :D Jakie masz pasje?:D Ja lubię rysować, śpiewać, ale nigdy jakoś tego szczególnie nie rozwinęłam.
Ja uwielbiam sport :D Rysować nie umiem, zdolności manualnych nie mam, głos mam taki że ojapie[r]dole

wolny czas poświęcam na rowery, rolki, granie w piłkę, ostatnio nawet i na siatkę, nigdy nie lubiłam, nie cierpiałam wręcz, w te wakacje się przekonałam do siatkówki :D
Patrishia: Tak, karta taka, nie wiem jaką masz, taka ok 2/1 cm czy 1/05 cm? ;D I to do kompa dajesz.
Nie wiem ile ona ma bo matka zawsze zgrywa czy siostra
do kompa ale nie wiem gdzie, tam gdzie się usb wkłada?

Oby nie, nie może wyglądać lepiej niż ja!

jeszcze nigdy nie widziałam jej z oczyma umazanymi kredką, a tusz niewiele daje bo i tak ma ciemne rzęsy, za to brwi jasne, dziwne trochę
do kosmetyczki na wyrywanie brwi bym nie poszła w życiu
idę, do wieczora, spotkamy się gdzieś na hyde pewnie :DD
massacre: no bez przesady jeszcze sie z ujem na glowy nie pozamienialam - nie nosze jak sa upaly i jak mam bluzke bez ramiaczek
w pozostalych przypadkach nosze, zwlaszcza gdy zimniej na dworzu, moje suty wrazliwe sa i strasznie bola gdy zimno jest :C wtedy i staniki grubsze musze nosic...
urzekla cie moja historia?