Siema
Cisza jak makiem zasial
Wczorajszy najazd cyckow i posladow a do tego moja sympatia do Gok Wana natchnela mnie do tego tematu :D
Kazda kobieta (mezczyzn mniej) ma kompleksy na temat swojego ciala - czasem wieksze, czasem mniejsze, najczesciej jednak absurdalne, takie ktorych nikt inny poza nia by nie wrzucil do worka z kompleksami.
Dobra do rzeczy...
Pytania:
1. Z jakiej swojej czesci/ fragmentu ciala jestescie najbardziej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob te swoje walory eksponujecie, podkreslacie? (mozna, wrecz NALEZY podac wiecej niz jedna ceche/ czesc w sensie - wiadomka, to forum jest po to by sie chwalic)
2. Wklej zdjecie swojej najlepszej/ najpiekniejszej czesci ciala po wczorajszym mi malo
3. Jakie najczesciej komplementy slyszycie (odnosnie fizycznosci, np oczy, nogi itp) i jak na nie reagujecie?
4. Jakie komplementy slyszycie/ slyszalyscie/liscie najrzadziej?
5. Jakie komplementy i z czyich ust najbardziej lubicie sluchac? Macie swoj ulubiony komplement?
6. Z jakiej czesci/ fragmentu swojego ciala jestescie najmniej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob sobie z tym radzicie? Tuszujecie? Eksponujecie? Zakrywacie? TU PROSZE PODAC MAKSYMALNIE JEDEN PRZYKLAD - NIE CHCE MI SIE CZYTAC WASZYCH SMUTOW
7. Czego zazwyczaj zadroscicie innym kobietom? (wlosy, cyce, paznokcie, nos... ???)
Pozdrawiam wszystkie napalone Sylwie i reszte rowniez :*
lista tematów
Dupa, Cycki, Paznokietki... i takie tam strona 9 z 20
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
drugi plan

To drugie mam robione chyba normalnym aparatem, pierwsze z jakiegoś telefonu, ogólnie nie potrafię sama zgrywać zdjęć z cyfrowego aparatu na laptop

:D
Patrishia: Niektóre niebieskie są takie nijakie, ale co kto lubi ;D No, sama mam jasne brwi i teraz latam do kosmetyczki, bo nie chce mi się samej bawić :3
może nie o niebieskie Ci chodzi a o szare, kij tam, wolałabym mieć jakiekolwiek niebieskie, nawet byle jaki odcień

Ja mam na szczęście ciemniejsze brwi, jak na jasną blondynkę z natury
Czy to, że coś mi się nie do końca podoba od razu oznacza, że to mój kompleks ?

massacre: 1. Z jakiej swojej czesci/ fragmentu ciala jestescie najbardziej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob te swoje walory eksponujecie, podkreslacie? (mozna, wrecz NALEZY podac wiecej niz jedna ceche/ czesc w sensie - wiadomka, to forum jest po to by sie chwalic)
2. Wklej zdjecie swojej najlepszej/ najpiekniejszej czesci ciala po wczorajszym mi malo
3. Jakie najczesciej komplementy slyszycie (odnosnie fizycznosci, np oczy, nogi itp) i jak na nie reagujecie?
4. Jakie komplementy slyszycie/ slyszalyscie/liscie najrzadziej?
5. Jakie komplementy i z czyich ust najbardziej lubicie sluchac? Macie swoj ulubiony komplement?
6. Z jakiej czesci/ fragmentu swojego ciala jestescie najmniej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob sobie z tym radzicie? Tuszujecie? Eksponujecie? Zakrywacie? TU PROSZE PODAC MAKSYMALNIE JEDEN PRZYKLAD - NIE CHCE MI SIE CZYTAC WASZYCH SMUTOW
7. Czego zazwyczaj zadroscicie innym kobietom? (wlosy, cyce, paznokcie, nos... ???)
1. Włosy, brwi, oczy, uszy, dłonie, stopy, nogi, paznokcie, przedramiona, nos nie jest zły
2. Nogi każdy już widział, styknie :D
3. Hmm, najczęściej to chyba nogi, oczy i włosy
4. Że mam ładne brwi :D I że moje usta są tak różowe, że to nie może być ich naturalny kolor, że NA PEWNO mam umalowane.
5. Z ust innych kobiet oraz trzeźwych facetów // "Przy Tobie to nawet trupowi stanie"
6. Z brzucha, czasem zakrywam, a czasem nie, nie mam jakiejś obsesji
7. Białych zębów
No, najlepsze jak się zrobi jakąś idiotyczną minę czy coś, a potem ci ludzie mają z tego ubaw

Konto usunięte: To drugie mam robione chyba normalnym aparatem, pierwsze z jakiegoś telefonu, ogólnie nie potrafię sama zgrywać zdjęć z cyfrowego aparatu na laptop
:D
Ale to drugie jest male

Czas się nauczyć

Konto usunięte: może nie o niebieskie Ci chodzi a o szare, kij tam, wolałabym mieć jakiekolwiek niebieskie, nawet byle jaki odcień
Ja mam na szczęście ciemniejsze brwi, jak na jasną blondynkę z natury
Szare są ładne

Fakt, takie to tylko wyregulować ładnie

Konto usunięte: A ja już popcorn sobie przyszykowałam :DD tak lubię brać udział w burzliwych dyskusjach tutaj
Hhaha, też lubię. :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Patrishia: No, najlepsze jak się zrobi jakąś idiotyczną minę czy coś, a potem ci ludzie mają z tego ubaw
dlatego jak ja widzę, że ktoś robi zdjęcia to usuwam się z kadru, chociaż czasem pewnie nawet nie wiesz kiedy ci robią
to sobie powieksz

z telefonu jest łatwo, pół minuty, kabelek i mam zgrane, a z aparatu się jakieś karty ze środka przekłada, nie wiem gdzie to włożyć nawet

Moja siostra ma szare, ma takie nijakie spojrzenie :D wolę niebieskie podobno mam dużo hormonów męskich, tak samo z brwiami, co 4-5 dni włoski odrośnięte wyrywam bo się strasznie rzuca w oczy
z tym popcornem to żartowałam