Siema
Cisza jak makiem zasial
Wczorajszy najazd cyckow i posladow a do tego moja sympatia do Gok Wana natchnela mnie do tego tematu :D
Kazda kobieta (mezczyzn mniej) ma kompleksy na temat swojego ciala - czasem wieksze, czasem mniejsze, najczesciej jednak absurdalne, takie ktorych nikt inny poza nia by nie wrzucil do worka z kompleksami.
Dobra do rzeczy...
Pytania:
1. Z jakiej swojej czesci/ fragmentu ciala jestescie najbardziej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob te swoje walory eksponujecie, podkreslacie? (mozna, wrecz NALEZY podac wiecej niz jedna ceche/ czesc w sensie - wiadomka, to forum jest po to by sie chwalic)
2. Wklej zdjecie swojej najlepszej/ najpiekniejszej czesci ciala po wczorajszym mi malo
3. Jakie najczesciej komplementy slyszycie (odnosnie fizycznosci, np oczy, nogi itp) i jak na nie reagujecie?
4. Jakie komplementy slyszycie/ slyszalyscie/liscie najrzadziej?
5. Jakie komplementy i z czyich ust najbardziej lubicie sluchac? Macie swoj ulubiony komplement?
6. Z jakiej czesci/ fragmentu swojego ciala jestescie najmniej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob sobie z tym radzicie? Tuszujecie? Eksponujecie? Zakrywacie? TU PROSZE PODAC MAKSYMALNIE JEDEN PRZYKLAD - NIE CHCE MI SIE CZYTAC WASZYCH SMUTOW
7. Czego zazwyczaj zadroscicie innym kobietom? (wlosy, cyce, paznokcie, nos... ???)
Pozdrawiam wszystkie napalone Sylwie i reszte rowniez :*
lista tematów
Dupa, Cycki, Paznokietki... i takie tam strona 6 z 20
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Czapek ok, albo jakby to złapał Scundii wiedz że byłby w stanie wysłać to twojemu chłopakowi czy rodzinie. Nawet zdjęcia z stąd może wysłać, jako że "takie i jeszcze gorsze mi wysyłała".
Konto usunięte: dopóki się nie wysyła głowy czy czegokolwiek dzięki czemu mogliby cię "zidentyfikować" to nie widzę w tym nic złego, dobrego też nie, no ale.
Pamiętaj że jest takie coś jak dane exif, myślisz że wybrnęłaś byś z sytuacji gdybym wczorajsze fotki piersi i tyłka wysłał ludziom z twojego realnego życia? No raczej nie za ciekawie by to wyglądało.
"no siema krystian potrzebuje fotek panny X"
"ok ale wyslij mi fotki Y"

ciekawe czy bedzie Ci do smiechu jak pół Białegostoku bedzie miec Twoje cycki :DD
Konto usunięte: Pamiętaj że jest takie coś jak dane exif, myślisz że wybrnęłaś byś z sytuacji gdybym wczorajsze fotki piersi i tyłka wysłał ludziom z twojego realnego życia? No raczej nie za ciekawie by to wyglądało.
Nie znam się na komputerach czy danych
Zresztą nie mamy wspólnych znajomych, a nawet gdyby ktoś się znalazł przypadkowo to nie byłaby to dla mnie żadna "tragedia", nie widzę w tym nic takiego, co mogłoby mnie w jakikolwiek sposób "oczernić".
Konto usunięte: To akurat napisałem w prowokacji żeby mój post nie przeszedł obojętnie.
Fajnie że wymieniacie się fotkami, ale w niektórych rękach mogą stać się drogą do konfliktów w twoim realnym życiu. Jest parę takich osób na hyde
nie wrzucam fot, ktorych moja rodzina nie widziala

wysil sie bardzij, slabo ci ostatnio idzie
straciles talent cietej riposty czy sie zakochales?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Nie byłam nigdy w Białymstoku i nie planuję nawet żadnego tripa tam, więc wisi mi to i powiewa :) Co za satysfakcję miałby łukasz wysyłając czyjeś cycki ludziom z Białegostoku, którzy nawet nie wiedzą o istnieniu osoby, do której dane cycki należą?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Exchangeable_Image_File_Format
Nie chodzi o mnie, bo ja taka świnia nie jestem.

A co do znajomych to by się znalazło :-D
Konto usunięte: a nawet gdyby ktoś się znalazł przypadkowo to nie byłaby to dla mnie żadna "tragedia", nie widzę w tym nic takiego, co mogłoby mnie w jakikolwiek sposób "oczernić".
Oj dziwiłabyś się, szybko można przez to szacunek stracić bo każdy zaczyna się domyślać jeszcze gorszych rzeczy.
Konto usunięte: Nie byłam nigdy w Białymstoku i nie planuję nawet żadnego tripa tam, więc wisi mi to i powiewa :) Co za satysfakcję miałby łukasz wysyłając czyjeś cycki ludziom z Białegostoku, którzy nawet nie wiedzą o istnieniu osoby, do której dane cycki należą?
widac nie znasz reguł panujacych na hyde

massacre: wysil sie bardzij, slabo ci ostatnio idzie
straciles talent cietej riposty czy sie zakochales?
przejadłem sie i mysle w tym momencie tylko o powstrzymaniu sie przed rzygnieciem