Siema
Cisza jak makiem zasial
Wczorajszy najazd cyckow i posladow a do tego moja sympatia do Gok Wana natchnela mnie do tego tematu :D
Kazda kobieta (mezczyzn mniej) ma kompleksy na temat swojego ciala - czasem wieksze, czasem mniejsze, najczesciej jednak absurdalne, takie ktorych nikt inny poza nia by nie wrzucil do worka z kompleksami.
Dobra do rzeczy...
Pytania:
1. Z jakiej swojej czesci/ fragmentu ciala jestescie najbardziej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob te swoje walory eksponujecie, podkreslacie? (mozna, wrecz NALEZY podac wiecej niz jedna ceche/ czesc w sensie - wiadomka, to forum jest po to by sie chwalic)
2. Wklej zdjecie swojej najlepszej/ najpiekniejszej czesci ciala po wczorajszym mi malo
3. Jakie najczesciej komplementy slyszycie (odnosnie fizycznosci, np oczy, nogi itp) i jak na nie reagujecie?
4. Jakie komplementy slyszycie/ slyszalyscie/liscie najrzadziej?
5. Jakie komplementy i z czyich ust najbardziej lubicie sluchac? Macie swoj ulubiony komplement?
6. Z jakiej czesci/ fragmentu swojego ciala jestescie najmniej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob sobie z tym radzicie? Tuszujecie? Eksponujecie? Zakrywacie? TU PROSZE PODAC MAKSYMALNIE JEDEN PRZYKLAD - NIE CHCE MI SIE CZYTAC WASZYCH SMUTOW
7. Czego zazwyczaj zadroscicie innym kobietom? (wlosy, cyce, paznokcie, nos... ???)
Pozdrawiam wszystkie napalone Sylwie i reszte rowniez :*
lista tematów
Dupa, Cycki, Paznokietki... i takie tam strona 4 z 20
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
368212: |
na hyde to wszyscy już wszystko widzieli ![]() |
Oj nie

368212: |
dałam w tamtym temacie. |
w tamtym to ja też dałam, już wczoraj ;d
No co Ty

Na zdjęciach nie wychodzi taki intensywny, ale dziękuję

Nołłej, żebym tutaj o tym pisała. Posmutać sie mogę, żalić nie. Ale dzięki za grzeczność :D :*
Ale na żywo to wiesz, nie wiadomo czy będzie kiedyś okazja, trochę mało prawdopodobne :D
Patrishia: Na zdjęciach nie wychodzi taki intensywny, ale dziękuję Gdybym miała większe te ślepka tylko.
Też bym chciała trochę większe, zresztą.. podoba mi się nawet mój kolor oczu, ale zawsze chciałam niebieskie

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: 1. Z jakiej swojej czesci/ fragmentu ciala jestescie najbardziej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob te swoje walory eksponujecie, podkreslacie? (mozna, wrecz NALEZY podac wiecej niz jedna ceche/ czesc w sensie - wiadomka, to forum jest po to by sie chwalic)
koloru oczu i polisiee
ewentualnie usta
massacre: 3. Jakie najczesciej komplementy slyszycie (odnosnie fizycznosci, np oczy, nogi itp) i jak na nie reagujecie?
ze mam fajne kosci policzkowe
fajny kolor wlosow
fajne oczy i usta
odpowiadam "ojaa"
taka glupia rekacja
massacre: 5. Jakie komplementy i z czyich ust najbardziej lubicie sluchac? Macie swoj ulubiony komplement?
najlepszy, ze mam nos jak z reklamy chusteczek dla dzieci.
WSZYSTKIEGO
massacre: 6. Z jakiej czesci/ fragmentu swojego ciala jestescie najmniej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob sobie z tym radzicie? Tuszujecie?
kiedys mialam straszne kompleksy na punkcie mojego nosa ;O
massacre: 1. Z jakiej swojej czesci/ fragmentu ciala jestescie najbardziej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob te swoje walory eksponujecie, podkreslacie? (mozna, wrecz NALEZY podac wiecej niz jedna ceche/ czesc w sensie - wiadomka, to forum jest po to by sie chwalic)
oczy :) nogi też mam nie najgorsze, na tyłek również nie narzekam

no dobra, ale tylko oczy

massacre: 3. Jakie najczesciej komplementy slyszycie (odnosnie fizycznosci, np oczy, nogi itp) i jak na nie reagujecie?
wiele razy, słyszałam, że mam wielkie oczy o łądnym kolorze tęczówki, słyszałam też wiele razy, że mam ładną figurę
massacre: 5. Jakie komplementy i z czyich ust najbardziej lubicie sluchac? Macie swoj ulubiony komplement?
tak, lubię, jak komplementują mnie kobiety które mało mnie znają

massacre: Z jakiej czesci/ fragmentu swojego ciala jestescie najmniej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob sobie z tym radzicie? Tuszujecie? Eksponujecie? Zakrywacie?
mam felerne paznokcie, strasznie się rozdwajają i musze malować je na ciemno non stop albo dobrze kryjącym kolorem

włosy. nie potrafię swoich dobrze hodować, zawsze zetnę, chciałabym takie prawie do pasa a mam jedynie do zapięcia stanika
Tego nie powiedziałam. Jest kilka ładnych, chociaż wiadomo, że zdjęcia wszystkiego nie "oddają", ktoś może być bardziej fotogeniczny lub mniej, na żywo bym musiała widzieć żeby w pełni ocenić kogoś :) A reszta to raczej przeciętne, jakiegoś "wybitnego" paszteta tam nie widziałam, są dziewczyny, które są naprawdę brzydkie i pomóc mogłaby tylko operacja plastyczna, są te mocno przeciętne, te "ładnie" przeciętne i piękne, które czymś wyjątkowym się wyróżniają, patrzę na to takimi kategoriami
hyde jak hyde, wszędzie się znajdą ładniejsze i brzydsze, głupsze, mądrzejsze..
nie żebym "broniła" Hyde

ja i grzecznosc

kuwa, takie rzeczy na hajdzie i mnie nie ma

Konto usunięte: Ale na żywo to wiesz, nie wiadomo czy będzie kiedyś okazja, trochę mało prawdopodobne :D
randka w ciemno, Patrishia przychodzi w stroju kapielowym