Siema
Cisza jak makiem zasial
Wczorajszy najazd cyckow i posladow a do tego moja sympatia do Gok Wana natchnela mnie do tego tematu :D
Kazda kobieta (mezczyzn mniej) ma kompleksy na temat swojego ciala - czasem wieksze, czasem mniejsze, najczesciej jednak absurdalne, takie ktorych nikt inny poza nia by nie wrzucil do worka z kompleksami.
Dobra do rzeczy...
Pytania:
1. Z jakiej swojej czesci/ fragmentu ciala jestescie najbardziej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob te swoje walory eksponujecie, podkreslacie? (mozna, wrecz NALEZY podac wiecej niz jedna ceche/ czesc w sensie - wiadomka, to forum jest po to by sie chwalic)
2. Wklej zdjecie swojej najlepszej/ najpiekniejszej czesci ciala po wczorajszym mi malo
3. Jakie najczesciej komplementy slyszycie (odnosnie fizycznosci, np oczy, nogi itp) i jak na nie reagujecie?
4. Jakie komplementy slyszycie/ slyszalyscie/liscie najrzadziej?
5. Jakie komplementy i z czyich ust najbardziej lubicie sluchac? Macie swoj ulubiony komplement?
6. Z jakiej czesci/ fragmentu swojego ciala jestescie najmniej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob sobie z tym radzicie? Tuszujecie? Eksponujecie? Zakrywacie? TU PROSZE PODAC MAKSYMALNIE JEDEN PRZYKLAD - NIE CHCE MI SIE CZYTAC WASZYCH SMUTOW
7. Czego zazwyczaj zadroscicie innym kobietom? (wlosy, cyce, paznokcie, nos... ???)
Pozdrawiam wszystkie napalone Sylwie i reszte rowniez :*
lista tematów
Dupa, Cycki, Paznokietki... i takie tam strona 2 z 20
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
to moj tekst

"o bosz jaki on wielki! i jaki gruby! na pewno mnie rozerwiesz! nie ma mowy o analu"

Prinz: ale ostatnio wypilem absintha z rumuncami, to chyba 65% mialo :OOO na drugi dzien jeszcze chodzilem wezykiem
bo z rumunami sie nie pije

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

ja nigdy nie bylam szczupla, zawsze mialam figure "normalna"- ani chudzina, ani grubas. choc w podsawowce jeden z klasy wolal na mnie pulpet, bo bylam okragla na twarzy;P
massacre: szykujesz sie gdzies, wychodzisz mu sie pokazac, a mu normalnie dech zapiera i wtedy to mowi... uwielbiam to :D
ja tez:) choc i na co dzien w jakis porozciaganych lumpach bez makijazu to tez slysze:)
nie umiem cytowac emotek:(
Mogę pokazać jedynie oczy, bo mam jedno ze zdjęć, gdzie to trochę widać. Bez fotoszopa :D O i rzęsy mam długie, tylko za jasne, żeby było widać.
http://w.fotka.pl/c5cf0c59ba.jpg
Już mi lepiej z innego powodu, mogę się uśmiechnąć Asiu. Zwłaszcza, że nie umiem długo się smucić

ahahahahaha ja tez zawsze lubie podbudowac czyjas samoocene ;Da przed analem najlepszy jest rimming!
teraz to juz wiem

zrenice jak guziki a w srodku ogien

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
massacre: 1. Z jakiej swojej czesci/ fragmentu ciala jestescie najbardziej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob te swoje walory eksponujecie, podkreslacie? (mozna, wrecz NALEZY podac wiecej niz jedna ceche/ czesc w sensie - wiadomka, to forum jest po to by sie chwalic)
Najbardziej jestem zadowolona z cycków i tyłka chyba
Jak podkreślam? Lubię bluzki z dekoltem więc większość myśli że celowo je noszę, bo zawsze słyszę komentarze od znajomych "znowu cyce na wierchu"

Poza tym noszę rzeczy przylegające do ciała, nie lubię jakichś obwisłych szmat, no to powiedzmy, że w jakiś sposób to też podkreśla.
Jak mam już więcej wymienić to jeszcze jestem zadowolona z koloru oczu i z włosów, ogólnie na nic nie narzekam tylko z figury jakoś tak bardziej zadowolona niż z reszty :)
to co przechodzimy na wyższy level?

massacre: 3. Jakie najczesciej komplementy slyszycie (odnosnie fizycznosci, np oczy, nogi itp) i jak na nie reagujecie?
że mam fajne cycki i dupe, to najczęściej słyszę, codziennie słyszę też od osiedlowych dresów jak idę do sklepu że " z dnia na dzień jestem coraz piękniejsza "

Nie wiem, napisałam odnośnie czego słyszę najczęściej a nt. reszty rzadziej
massacre: 5. Jakie komplementy i z czyich ust najbardziej lubicie sluchac? Macie swoj ulubiony komplement?
A nad tym się nigdy nie zastanawiałam
massacre: 6. Z jakiej czesci/ fragmentu swojego ciala jestescie najmniej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob sobie z tym radzicie? Tuszujecie? Eksponujecie? Zakrywacie? TU PROSZE PODAC MAKSYMALNIE JEDEN PRZYKLAD - NIE CHCE MI SIE CZYTAC WASZYCH SMUTOW
z moją tłustą skórą, jak się pomaluję to po godzinie się strasznie świecę i NIC z tym nie mogę zrobić
nie da się tego zatuszować
w sumie niczego nie zazdroszczę, ale lubię "podziwiać" ciała innych kobiet, najbardziej tyłki

massacre: 1. Z jakiej swojej czesci/ fragmentu ciala jestescie najbardziej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob te swoje walory eksponujecie, podkreslacie?
Z twarzy, dłoni, nóg i z tego, że mam proporcjonalną figurę.
Na profilu mam wszystkie które potrzeba to tutaj nie będę wklejać :P
massacre: 3. Jakie najczesciej komplementy slyszycie (odnosnie fizycznosci, np oczy, nogi itp) i jak na nie reagujecie?
Na temat nóg, twarzy, włosów i o dziwo tyłka... to najczęściej. Dziękuję, ale się zawstydzam :P
A nie wiem. Nie zastanawiam się nad tym czego nie słyszę :P
massacre: 5. Jakie komplementy i z czyich ust najbardziej lubicie sluchac? Macie swoj ulubiony komplement?
Od kobiety zawsze jest miło coś takiego usłyszeć, bo facetom to wiadomo o co chodzi

massacre: 6. Z jakiej czesci/ fragmentu swojego ciala jestescie najmniej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob sobie z tym radzicie? Tuszujecie? Eksponujecie? Zakrywacie? TU PROSZE PODAC MAKSYMALNIE JEDEN PRZYKLAD - NIE CHCE MI SIE CZYTAC WASZYCH SMUTOW
No to nie będę na ten temat zanudzać

Fajnego, okrągłego tyłka i idealnie płaskiego brzucha. I pewności siebie

caly czas jestes, ma to swoj urok :)
ja jak chudne, mam okropna twarz, zapadnieta i nos wielki i oczyska jeszcze wieksze :C niefajnie to wyglada
Patrishia: Mogę pokazać jedynie oczy, bo mam jedno ze zdjęć, gdzie to trochę widać. Bez fotoszopa :D O i rzęsy mam długie, tylko za jasne, żeby było widać.
http://w.fotka.pl/c5cf0c59ba.jpg
nie liczy sie - poka sie cala
Patrishia: Już mi lepiej z innego powodu, mogę się uśmiechnąć Asiu. Zwłaszcza, że nie umiem długo się smucić
z jakiego bylo ci smutno i z jakiego sie juz poprawilo?
368212: |
dlaczego? chciałabym mieć większe cycki :D |
dlatego ze twoj caloksztalt sie idealnie komponuje, wieksze cycki sa tam w Gloucester zbedne :D
368212: |
no nie chciało mi się odpowiadać :D |
len smierdzoncy