Siema
Cisza jak makiem zasial
Wczorajszy najazd cyckow i posladow a do tego moja sympatia do Gok Wana natchnela mnie do tego tematu :D
Kazda kobieta (mezczyzn mniej) ma kompleksy na temat swojego ciala - czasem wieksze, czasem mniejsze, najczesciej jednak absurdalne, takie ktorych nikt inny poza nia by nie wrzucil do worka z kompleksami.
Dobra do rzeczy...
Pytania:
1. Z jakiej swojej czesci/ fragmentu ciala jestescie najbardziej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob te swoje walory eksponujecie, podkreslacie? (mozna, wrecz NALEZY podac wiecej niz jedna ceche/ czesc w sensie - wiadomka, to forum jest po to by sie chwalic)
2. Wklej zdjecie swojej najlepszej/ najpiekniejszej czesci ciala po wczorajszym mi malo
3. Jakie najczesciej komplementy slyszycie (odnosnie fizycznosci, np oczy, nogi itp) i jak na nie reagujecie?
4. Jakie komplementy slyszycie/ slyszalyscie/liscie najrzadziej?
5. Jakie komplementy i z czyich ust najbardziej lubicie sluchac? Macie swoj ulubiony komplement?
6. Z jakiej czesci/ fragmentu swojego ciala jestescie najmniej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob sobie z tym radzicie? Tuszujecie? Eksponujecie? Zakrywacie? TU PROSZE PODAC MAKSYMALNIE JEDEN PRZYKLAD - NIE CHCE MI SIE CZYTAC WASZYCH SMUTOW
7. Czego zazwyczaj zadroscicie innym kobietom? (wlosy, cyce, paznokcie, nos... ???)
Pozdrawiam wszystkie napalone Sylwie i reszte rowniez :*
Dupa, Cycki, Paznokietki... i takie tam strona 3 z 20
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
na hajdzie jestes jedna z ladniejszych, wiec powinna sie uwazac
zoom na dlonie pliz
reszte widzialam i wierze, ze jestes zasypywana komplementami :D
368212: |
ale cysie na drugim zdjęciu poważnie jak sztuczne wyglądają ![]() |
że zrobione czy że push-up?

Oczy
Mój brzuch mnie się nie podoba.
W te upalne dni to chyba cipki.