Siema
Cisza jak makiem zasial
Wczorajszy najazd cyckow i posladow a do tego moja sympatia do Gok Wana natchnela mnie do tego tematu :D
Kazda kobieta (mezczyzn mniej) ma kompleksy na temat swojego ciala - czasem wieksze, czasem mniejsze, najczesciej jednak absurdalne, takie ktorych nikt inny poza nia by nie wrzucil do worka z kompleksami.
Dobra do rzeczy...
Pytania:
1. Z jakiej swojej czesci/ fragmentu ciala jestescie najbardziej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob te swoje walory eksponujecie, podkreslacie? (mozna, wrecz NALEZY podac wiecej niz jedna ceche/ czesc w sensie - wiadomka, to forum jest po to by sie chwalic)
2. Wklej zdjecie swojej najlepszej/ najpiekniejszej czesci ciala po wczorajszym mi malo
3. Jakie najczesciej komplementy slyszycie (odnosnie fizycznosci, np oczy, nogi itp) i jak na nie reagujecie?
4. Jakie komplementy slyszycie/ slyszalyscie/liscie najrzadziej?
5. Jakie komplementy i z czyich ust najbardziej lubicie sluchac? Macie swoj ulubiony komplement?
6. Z jakiej czesci/ fragmentu swojego ciala jestescie najmniej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob sobie z tym radzicie? Tuszujecie? Eksponujecie? Zakrywacie? TU PROSZE PODAC MAKSYMALNIE JEDEN PRZYKLAD - NIE CHCE MI SIE CZYTAC WASZYCH SMUTOW
7. Czego zazwyczaj zadroscicie innym kobietom? (wlosy, cyce, paznokcie, nos... ???)
Pozdrawiam wszystkie napalone Sylwie i reszte rowniez :*
lista tematów
Dupa, Cycki, Paznokietki... i takie tam strona 8 z 20
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ja raz podałam, nie pamiętam nawet po co, ale mądry Polak po szkodzie jak to mówią
acz gdyby się zdarzyło, że jakiś idiota by zaspamował skrzynkę moich znajomych z nk to mała bieda, raczej o mnie by źle nie pomyśleli a o nim, ale po co mi cyrk, za dużo już tego w życiu miałam
Jedyne czego bym nie chciała, to żeby ktoś czytał moje wypociny na forumku, mało prawdopodobne bo nikt z moich znajomych nie ma fotki, a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo, ale ryzyko istnieje, wiem

sorry za interpunkcję, nie dbam teraz o to bo chcę jak najszybciej odpisywać żeby nadążyć za dyskusją

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: 1. Z jakiej swojej czesci/ fragmentu ciala jestescie najbardziej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob te swoje walory eksponujecie, podkreslacie?
usta, rysy twarzy. ostatnio nie moge sie napatrzec w lustrze na swoje coraz dluzsze wlosy, juz sa fajne

massacre: 6. Z jakiej czesci/ fragmentu swojego ciala jestescie najmniej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob sobie z tym radzicie? Tuszujecie? Eksponujecie? Zakrywacie?
uda. nie nosze spodnic/sukienek.
ale mam tego kurfa dosc, i chocbym musiala zamieszkac na silowni od wiosny beda zayebiste i bede je pokazywac, o!
cyce. chce takie jak twoje lub babsy

na plaży też raczej nie masz takiej kontroli

ja mam zielono-brązowe jakieś z żółtymi plamkami, czarne są brzydkie, przeraża mnie takie spojrzenie. niebieskie wymiatają
ta, ja sie rozpisałam a ten skwitował jednym zdaniem
wiem co robię
Ale to jakoś inaczej. Wiem, że to brzmi dziwnie, ale dla mnie to różnica między hasaniem po plaży w stroju, a wysyłanie fot.

Konto usunięte: ja mam zielono-brązowe jakieś z żółtymi plamkami, czarne są brzydkie, przeraża mnie takie spojrzenie. niebieskie wymiatają
Nie można dojrzeć na Twoich zdjęciach, to nawet nie wiem czy ładne

Czarne są właśnie takie genialne

Patrishia: Ale to jakoś inaczej. Wiem, że to brzmi dziwnie, ale dla mnie to różnica między hasaniem po plaży w stroju, a wysyłanie fot.
Dla mnie żadna, nie wiesz kto na plaży kiedy Ci zrobi zdjęcie, nawet przez przypadek ;d
ujowe, ale kolor mi się podoba i długość rzęs
masz wyraźne bardziej skoro nie widać

Patrishia: Czarne są właśnie takie genialne Co do niebieskich, to nie jestem obiektywna, ale nie wszystkie odcienie są ładne :D
Może ładne, ale mnie się akurat nie podobają, a niebieskie odcienie prawie wszystkie są ładne :D tylko kijowo, że zazwyczaj niebieskie oczy=jasne albo rude brwi
Konto usunięte: Dla mnie żadna, nie wiesz kto na plaży kiedy Ci zrobi zdjęcie, nawet przez przypadek ;d
To fascynujące, na jak wielu fotach robimy za tło! :D
Zmień aparat

Ogólnie odcień chyba jak u mojej mamy. Całkiem ciekawy :D Rzęsy za to fajne, długie :D
Konto usunięte: Może ładne, ale mnie się akurat nie podobają, a niebieskie odcienie prawie wszystkie są ładne :D tylko kijowo, że zazwyczaj niebieskie oczy=jasne albo rude brwi
Niektóre niebieskie są takie nijakie, ale co kto lubi ;D No, sama mam jasne brwi i teraz latam do kosmetyczki, bo nie chce mi się samej bawić :3
massacre: 1. Z jakiej swojej czesci/ fragmentu ciala jestescie najbardziej zadowolone/ zadowoleni i w jaki sposob te swoje walory eksponujecie, podkreslacie? (mozna, wrecz NALEZY podac wiecej niz jedna ceche/ czesc w sensie - wiadomka, to forum jest po to by sie chwalic)
tylek
nie.
Mam bzika na punkcie stóp,barków,tyłków,ust.