Siema,
Zakladam temacik do nabijania
Nie wrzucam tego do tematu o wlosach i fryzurach, bo mimo ze o wlosach, bedzie bardziej o ocenie fryzur gwiazd i naszych
Oto kilka porazkowych fryzur u celebrytek:
Katie Holmes
Kate Perry
Scarlett Johansson
Halle Berry
Angelina Jolie
Danni Minogue
Paris Hilton
Gwen Stefanie
Kylie Minogue
Madonna
Sharon Osbourne
Niektore z tych fryzur sa z prehistorycznych czasow, byc moze moda byla taka a nie inna... Jednak na przykladzie Sharon Osbourne widac, jak mozna dzieki wlosom (miedzy innymi) sie odmlodzic i wygladac COOL a nie jak babcia emerytka z pensjonatu w gorach
Z kolei Paris Hilton poza tym ze wygladala mega kiczowato, to te wlosy i ich kolor byly calkiem w kit :)
Pytania do Was moje dzieci kochane:
1. Ktora z powyzszych fryzur jest najbardziej obciachowa?
2. Ktora z powyzszych gwiazd wyglada najkorzystniej w obecnej fryzurze?
Mozecie podac tez swoje wlasne typy - mile widziane :D
3. Jaka najbardziej obciachowa fryzure/ kolor/ cokolwiek innego dziwnego na glowie Wy mieliscie/ mialyscie? - nie musicie wrzucac zdjec, ale jezeli one najlepiej zobrazuja Wasza najwieksza fryzjerska porazke - prosze bardzo Ja zazwyczaj sobie w takich momentach zdjec nie robilam
4. Fryzura + kolor Waszych marzen? Mozecie podawac foty jakie wlosy chcialybyscie miec. Niech poniesie Was wyobraznia i odstawcie to, ze "a nigdy nie bede miala takich gestych wlosow", "nigdy nie bede miala takich dlugich wlosow" itp. itd.
P.S. Na zdjeciach zwroccie uwage tez na regulacje brwi - jak ksztalt potrafi zmienic wyraz twarzy z klaunowatego na bardziej wyrafinowany
Pozdrawiam wszystkie piekne dziewczyny.
Temat dedykuje agoosi - wlascicielce najpiekniejszych wlosow na forum - nie musicie sie ze mna zgadzac, i tak wiem najlepiej
Ten FP czy mod co zamknie ten temat sugerujac ze powinien byc w temacie o wlosach jest burakiem
lista tematów
POPLOTKUJMY O WASZYCH PORAZKACH FRYZUROWYCH strona 1 z 3
te obleśne warkoczyki.
wszystkie wyglądaja ok.
Konto usunięte: 3. Jaka najbardziej obciachowa fryzure/ kolor/ cokolwiek innego dziwnego na glowie Wy mieliscie/ mialyscie? - nie musicie wrzucac zdjec, ale jezeli one najlepiej zobrazuja Wasza najwieksza fryzjerska porazke - prosze bardzo Ja zazwyczaj sobie w takich momentach zdjec nie robilam
Pewnie wszystko, co do tej pory miałam, ale jakoś nieszczegolnie mnie to obchodzi.
Konto usunięte: 4. Fryzura + kolor Waszych marzen? Mozecie podawac foty jakie wlosy chcialybyscie miec. Niech poniesie Was wyobraznia i odstawcie to, ze "a nigdy nie bede miala takich gestych wlosow", "nigdy nie bede miala takich dlugich wlosow" itp. itd.
3mm długości, kolor - blond.
oprócz obciachowego grzyba w dzieciństwie, jakieś 8 lat temu obcięłam włosy do pasa na długość za ucho nie wyglądałam dobrze
Konto usunięte: 1. Ktora z powyzszych fryzur jest najbardziej obciachowa?
Mozecie podac tez swoje wlasne typy - mile widziane :D
3. Jaka najbardziej obciachowa fryzure/ kolor/ cokolwiek innego dziwnego na glowie Wy mieliscie/ mialyscie? - nie musicie wrzucac zdjec, ale jezeli one najlepiej zobrazuja Wasza najwieksza fryzjerska porazke - prosze bardzo Ja zazwyczaj sobie w takich momentach zdjec nie robilam
4. Fryzura + kolor Waszych marzen? Mozecie podawac foty jakie wlosy chcialybyscie miec. Niech poniesie Was wyobraznia i odstawcie to, ze "a nigdy nie bede miala takich gestych wlosow", "nigdy nie bede miala takich dlugich wlosow" itp. itd.
1. Katie Holmes.
2. Angelina i Paris.
3. Hmmm... musze pomyśleć. A lepiej to zobrazować:

4. A teraz fryzura moich marzeń:

długie, gęste, czarne

Konto usunięte: 3. Jaka najbardziej obciachowa fryzure/ kolor/ cokolwiek innego dziwnego na glowie Wy mieliscie/ mialyscie? - nie musicie wrzucac zdjec, ale jezeli one najlepiej zobrazuja Wasza najwieksza fryzjerska porazke - prosze bardzo Ja zazwyczaj sobie w takich momentach zdjec nie robilam
blond byl u mnie obciachowy. totalnie. wygladalam paskudnie.
kiedys w gimnazjum obcielam sobie sama grzywke, byla do pol czola i krzywa

a, wlosy sprany bronzo-blond, z czerwonymi i czarnymi pasemkami:wtfl:
Konto usunięte: 4. Fryzura + kolor Waszych marzen? Mozecie podawac foty jakie wlosy chcialybyscie miec. Niech poniesie Was wyobraznia i odstawcie to, ze "a nigdy nie bede miala takich gestych wlosow", "nigdy nie bede miala takich dlugich wlosow" itp. itd.
czekoladowe, megageste loki do pasa

ale to Jordan? masz fajne geste wlosy
Jordan wg mnie tu wygladala kiczowato strasznie

teraz troche "delikatniej"

ja tez mialam grzywke rowna do pol czola w liceum bodajze - wydawalo mi sie ze fajnie wygladalam
Konto usunięte: 1. Ktora z powyzszych fryzur jest najbardziej obciachowa?
Mozecie podac tez swoje wlasne typy - mile widziane
1. Gwen Stefanie

2. Uwielbiam czerwone wręcz włosy Rihanny pod każdą postacią.

3. Hm, myślę, że moją najgorszą porażką co do fryzury było ścięcie grzywki na prosto... Naturalnie mam bardzo kręcone włosy, więc chyba tłumaczyć nie będę, jak to wyglądało. Prawie 2 lata łaziłam z grzywką podpiętą do góry, ewentualnie na bok - nie chciało mi się jej prostować dzień w dzień. Ale mała byłam i głupia. :D Teraz za nic w świecie bym sobie czegoś takiego nie zrobiła.
4. Zawsze zazdrościłam naturalnie prostych włosów jak "drut". U mnie jest to niemożliwe, ale uwielbiam takie włosy do pasa, wycieniowane odpowiednio. Czarne, przechodzące pod słońcem w czerwień.

wszystkie na pierwszym miejscu K.Perry na drugim

Gwen Stefanie i Katie Holmes
podam na przykładzie Polek: Katarzyna Zielinska i Joanna Koroniewska, wiecej nie pamietam ;p
Konto usunięte: 3. Jaka najbardziej obciachowa fryzure/ kolor/ cokolwiek innego dziwnego na glowie Wy mieliscie/ mialyscie? -
jak bylam, mala to mi wlosy scinano na krotko, w wieku 5-6 lat na szczescie zbuntowalam sie

mialem nawet gdzies na kompie takie jedno zdjecie, ale nie moge znalezc ;]
kolor miodowy blond i włosy chciałabym znowu mieć do łokci... ;>