gagulina
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 13
gagulina
  5 Octombrie 2011 (pierwszy post)
Cześć, to znowu ja :mrgreen:

W sobotę idę na szaloną 18 mojej przyjaciółki. Impreza odbędzie się w klubie i muszę wyglądać szałowo! (gdyż będzie tam mój przyszły chłopak) Niestety budżet kiepski ; mianowicie mam 100 zł. na kupno sukienki. Większej ilości pieniędzy nie skołuję, nie mam jak. Myślałam o czymś klasycznym i moje pytanie :

Widział ktoś z Was ładną, klasyczną sukienkę w kolorze czarnym, czerwonym lub beżowym w którejś z sieciówek?

Wiadomo, że przejdę się po sklepach, ale w chwili obecnej nie mam czasu (powiedzmy, że się uczę) i pójdę kupować w piątek na ostatnią chwilę.

Posiadam takie dodatki :

łańcuszek z H&m ( nie chciało mi się kopiować obrazka i wycinać, także wklejam cały rysunek) , klasyczne szare szpilki i będę zmuszona założyć rajstopy.

Więc dobieramy sukienkę do dodatków a nie odwrotnie!

Za wszelakie odpowiedzi, które wniosą coś do mojego postu- serdeczne dzięki.

Aga ; )
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  5 Octombrie 2011
gagulina
gagulina: Mam co pokazywać, to pokazuję. Na te za kolana przyjedzie jeszcze pora.

wg mnie hidzab zdalby egzamin.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  5 Octombrie 2011
gagulina
gagulina: Aż tak szybko, to nie ;D Myślę, że z dwie godziny dałoby radę.

No to ładnie.. przy Tobie pewnie musiałbym się golić codziennie :D

gagulina
gagulina: Ale ten mój przyszły mnie nie zauważa!!

Jeśli Ciebie nie zauważa,to może jest gejem ?
naaats
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
naaats
  5 Octombrie 2011

Tally Weijl

Ludzie mówią, weź się lecz się, sam się weź się, lecz się, kur.wa, co jeden lepszy ekspert.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  6 Octombrie 2011
naaats
naaats: Tally Weijl

Ta czarna przecudna :zakochany:
mmaryjka
mmaryjka
  6 Octombrie 2011

idź do jakiegoś dużego h&m bo jest kilka naprawdę fajnych sukienek, choć ich jakość jest mocno średnia. na raz będą idealne.

ja zachorowałam na sukienkę z zary, a tak się składa, że w piątek idę na wesele

w rzeczywistości jest łał, nie błyszczy się aż tak bo te 'cekiny' są zmatowione.

gagulina
gagulina
  6 Octombrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: idź do jakiegoś dużego h&m bo jest kilka naprawdę fajnych sukienek, choć ich jakość jest mocno średnia. na raz będą idealne.

Widziałam w h&m ładne sukienki, ale z jakieś dwa tygodnie temu. Mam nadzieję, że jeszcze coś będzie.

Konto usunięte
Konto usunięte: ja zachorowałam na sukienkę z zary

Jest piękna! Coś takiego bym potrzebowała na studniówkę. Droga?
gagulina
gagulina
  6 Octombrie 2011
gagulina
gagulina: Droga?

Widziałam właśnie na stronie Zary. Niestety nie na moją kieszeń, ale wycięcie na plechach ma boskie!
innocent0kiss
innocent0kiss
  6 Octombrie 2011
gagulina
gagulina: Widział ktoś z Was ładną, klasyczną sukienkę w kolorze czarnym, czerwonym lub beżowym w którejś z sieciówek?

W Mohito widziałam jakieś ciekawe rzeczy : )
mmaryjka
mmaryjka
  6 Octombrie 2011
gagulina
gagulina: Widziałam właśnie na stronie Zary. Niestety nie na moją kieszeń, ale wycięcie na plechach ma boskie!

niestety droga, ale na żywo jest milion razy ładniejsza więc warto przemyśleć. na pewno na studniówce miałaś byś wejście z pier'olnięciem;)
i leży idealnie, przynajmniej na mnie. przód jest dopasowany, a plecy lekko luźniejsze. i cholernie wygodna, o dziwo
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.