jaki musi być facet żeby był uważny za przystojnego?
wyznacznki bycia przystojnym strona 4 z 6
Chuck Bass z Plotkary albo Michał Kubiak mój siatkarz ukochany...albo Kadziewicz-też siatkarz
albo Callejon z Realu Madryt
Niektóre dziewczyny naprawdę są jednak przysłowiowymi pustakami. Kolega pyta o cechy, które sprawiają,że danego faceta można uznać za przystojnego ( np wzrost, zarost) a Wy wyjeżdżacie mu z penisem. Ciekaw jestem czy jak na ulicy widujecie owego przystojnego faceta to najpierw zaglądacie mu w gacie, i jak ma małego, to już nie jest przystojnym? A już w ogóle śmieszą mnie niektóre laski z tego forum, które urodą nie grzeszą, a zachowują się jak największe damy, które mogłyby mieć każdego przystojnego faceta.
Najlepsze jest w ogóle to jak takie 'penisowe' wymagania ma laska, która w ogóle nie ma cycków :-)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
patrzaj:

na szczescie ten tekst Ciebie nie dotyczy:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail