Marina ma powody do radości i świętowania co najmniej tak, jak w urodzinowym stylu.Z okazji wydania jej płyty HardBeat był tort, impreza... Wpadł nawet Mrozu.
Obyło się bez ekscesów, gwiazd nieco brakowało. Całą przestrzeń wypełniała "osobowość" Mariny i jej neonowy strój.
(źródło:kozaczek.pl)
Uważam Marinę za Piękną kobietę,z talentem. Potrafi się też ładnie i modnie ubrać,ale to jest po prostu porażka , jakies gacie po tacie sa tragiczne , na jednym zdjęciu jest uchwycony prawie wielbłądzi paluch. A o butach nie wspomnę bo wg mnie one wgl nie pasują. A co do Mroza...to brawo dla kozaczka po prostu hołdy do ziemi...Jak Mrozu miał się nie pokazać skoro są razem z Mariną ? ( chyba , że jestem 100lat za murzynami ) a jaka wasza opinia?;>
lista tematów
Marina Łuczenko strona 7 z 7

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
pani numer 3 nie znam. Bachleda-Curuś ma teraz swoje 5 minut i jednak jej obecne stylizacje, wygląd i tak dalej odbiega od tego na obrazku. każda selebrytka miała jakieś wpady, poza tym wg mnie kobieta na ulicy i kobieta z telewizji to dwie zupełnie różne kategorie.
Krupa - czy kojarzona z polską? w stanach uważają, że jest ich;)